עכשיו צריך להחליף את השופטים
L lotaria Well-known member 6/7/11 #47 איזה מעצבנים.כל כמה דקות מפסיקים את השידור .ה העיקר שהם אומרים שזה שידור חי. די נמאס מהם כבר. מזל שבאח הגדול אין דברים כאלה.
איזה מעצבנים.כל כמה דקות מפסיקים את השידור .ה העיקר שהם אומרים שזה שידור חי. די נמאס מהם כבר. מזל שבאח הגדול אין דברים כאלה.
מ מיק101 New member 6/7/11 #59 ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אותו עדכון כמו זה שבני פרש מהתכנית קפישת?
איבונה3 Well-known member 6/7/11 #64 ה"צדיק המהולל "אלבז לא אשם, הוא בכלל לא עצבני, פשוט כולם מעצבנים אותו...
ה השרדות10 New member 6/7/11 #76 אבל תעדכנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי ראה מה היה בודויוק!!!!!!!!!!!!!!
מ מיק101 New member 6/7/11 #78 ../images/Emo124.gifאבל למה צועקת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif או שלא ראו, או שלא הראו..... לא נראה לי שהיתה בקשת סליחה פשוט יום חדש והתנהגות חדשה זה הסגנון האלבזי
../images/Emo124.gifאבל למה צועקת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif או שלא ראו, או שלא הראו..... לא נראה לי שהיתה בקשת סליחה פשוט יום חדש והתנהגות חדשה זה הסגנון האלבזי
י יונתנסקי Well-known member 6/7/11 #63 לקחת לי את המלים מהמקלדת רציתי לכתוב שבן לא דומה לאביו, אריק סיני, אבל הקול של בן דומה לקול של אריק (של אריק בצעירותו לפני אלפי סיגריות היה קצת יותר קטיפתי) ועכשיו מאור כהן שר את השיר של אילנית - ביצוע מקסים הכי בעולם (שיר של יום חולין).
לקחת לי את המלים מהמקלדת רציתי לכתוב שבן לא דומה לאביו, אריק סיני, אבל הקול של בן דומה לקול של אריק (של אריק בצעירותו לפני אלפי סיגריות היה קצת יותר קטיפתי) ועכשיו מאור כהן שר את השיר של אילנית - ביצוע מקסים הכי בעולם (שיר של יום חולין).
L lotaria Well-known member 6/7/11 #71 וריח מלונים..עם דבק אורנים..אח אח איזה שיר. א איזה כייף לשמוע את השירים היפים האלה שכמעט ולא שומעים בגלל השתלטות השירים המזרחיים.
וריח מלונים..עם דבק אורנים..אח אח איזה שיר. א איזה כייף לשמוע את השירים היפים האלה שכמעט ולא שומעים בגלל השתלטות השירים המזרחיים.
נ נגההההההה New member 6/7/11 #74 ביוטי היית צריכה באמת לחסום כמה אנשים בפורום לדעתי רוחמה בגמר, עם מייקל אבי ולצערי בני.
L lotaria Well-known member 6/7/11 #77 איזה כייף של שירים. נהניתי כל כך. אין ס ספק שעכשיו אחפש הופעות של אריק ואלך לראות אותו. אוהבת את כל השירים שלו.
איזה כייף של שירים. נהניתי כל כך. אין ס ספק שעכשיו אחפש הופעות של אריק ואלך לראות אותו. אוהבת את כל השירים שלו.