בוקר טוב

צרצרה1

New member
בביקורת ל"שלוש" ב"ישראל היום",הוזכרו איתן וגב

ושם נאמר שהם היו הפאדיחה של השנה.......... בביקורת נכתב, בין הייתר - שמי שרוצה אהבה לא הולך לתכנית טלויזיה. שמי שהולך לתכניות כאלה מטרתו אחת: להתפרסם. וכמובן ביקרו את ההשתתפות של קים בוסי שדוחפים אותה לריאליטי כזה רק כי אין משהו אחר לעשות איתה.

puma141

New member
צרצרה היי מותק. חיפשתי,לא מצאתי בישראל היו

היום. מה שלומך? אני מקווה שהחג היה פיצוץ לך ולמשתפחתך חחח את יודעת מה? אני אל חושבת כמו הכתבה. לא היה פאדיחה ולא כלום. אולי רק לאיתן.הוא הוריד מעצמו בהמון! כשהוא היה מסתורי-עוד חשבו עליו אחרת. עכשיו הוא ירד לגמרי. מי שבאמת מסכנה בכל הקטע זו אורטל חחח אכלה אותה כי הוזיזו אותה לשוליים, לא מדברים עליה לא מבליטים אותה. אבל אם את שואלת אותי, אורטל הולכת להיות לנו המון זמן מול הפרצוף בדוגמנות ואולי איזה משהו בארוח. היא כנה, חריפה אמינה מלא אוהבים אותה..לדעתי היא תצוץ גבוה מאוד

צרצרה1

New member
פומה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif היה אחלה של חג

חבל רק שהיה כל כך קצר !
מקווה שגם את ניהנית. האמת שלגבי התכנית אני עוד מבויישת מעצמי שבכלל ראיתי זבל כזה. התת של התת של התת רמה בעיני. בחיים לא צפיתי בזבל כזה, ולחשוב שאני עוד עסוקה בעליבות הזו - מלמד עלי דברים לא נחמדים
זה היה צריך להיות ברור מלכתחילה כשההפקה המזורגגת ניסתה להרים את הרייטינג עם עלובים ונלעגים כמו חופית טייב , פנינה רוזנבלום ועוד כמה זוועות ברמתן. כלומר: אם יש מישהו שיצא הכי הכי גרוע - זו ההפקה. ומי שהתפדח הוא כל אחד ואחת מהמשתתפים בתכנית הזו. העניין הוא שכל מי שהיה שם, אולי למעט אחד או שניים - לא יבין לעולם כמה הוא התפדח...

צרצרה1

New member
ובלינק של "ישראל היום" תסתכלי למעלה

יש סרגל שלהם מעל הכתבות. באמצע יש מספרי עמודים, מ-1 עוד 48 . מצד שמאל למספר 48 יש חץ כתום. תלחצי עליו עד שתגיעי לעמוד 26, ושם הביקורת בצד ימין בדף.

puma141

New member
חחחחחחח צרצרה תראי..

בתכלס-נכון, איזושהי עבודה בעיניים. אבל בכל זאת-היו שם תמונות אנושיות מעניינות,והפורמט מבחינתי אחלה לגמרי! אל תשכחי שזה שלושה חודשים. קשה מאוד להחזיק פורמט בגובה של עניין שלושה חודשים. בכל מקרה-אני לא מתפדחת בכלום שאני עושה:) כי עשיתי, וסימן שזה מה שהתאים לי לזמן הזה! אז אחלה

צרצרה1

New member
סורי, אבל לא מקבלת שקשה להחזיק פורמט

עם עניין למשך 3 חודשים. דברים כאלה מתכננים מראש, ולא שטויות של הרגע האחרון מראשו הקודח של תוכי שכרתו לו את המוח. באח הגדול ישנן משימות שמתארגנים ובונים לפחות חצי שנה קודם, ואפילו שלושת רבעי שנה קודם. משימה לכל שבוע. הכל מאורגן עד הפרט האחרון ולא מאלתרים כלום - אלא מתוך תכניות שנקבעו מראש ל"אילתור". בדור הבא לא היו בכלל משימות, אלא סתם תחפושות מבישות של כלום. אפילו דייטים לא אירגנו, למעט בהתחלה, וגם הם טיפשיים ברמות. בספרד האח הגדול נמשך כחצי שנה ובכל שבוע הכל משתנה והכל מלא עניין. בדור הבא לא היה דבר אחד ראוי לטעמי. אפילו לא דבר אחד ! במיוחד לא הליהוק.

חחחחחחחח אם הייתה פדיחה אז רק לאיתן

העיקר שאת אובייקטיבית.. את מצחיקה אותי, זה גם משהו. חמודה, אם כבר פאדיחה אז גב הוא זו*ת ריאלטי, הבן אדם לא הספיק לנוח מהשרדות וכבר בילה חודש וחצי בוילה, לא בשביל המליון חלילה, בשביל הטייקאוויי.. פחחח.

goodpink

New member
האם מתכננים עוד תוכנית ראילטי חדשה? במאקו

יש לינק לאודשנים לתוכנית ריאלטי חדשה עם התמונה של אלירז. מניחה שזה לאחד הערוצים שאלירז עובד עימם אחרת לא היו עושים את הלינק עם התמונה שלו.

צרצרה1

New member
היה כתוב באיזה מקום שקשת עובדים על פיילוט

עם אלירז של תוכנית היכרויות. לא זוכרת איפה קראתי את זה. נדמה לי שגם לא היה כתוב באיזה ערוץ זה יהיה, רק שבודקים את הפורמט כעת.

thisisme4

New member
ראיתם 3? ממש מביך

התחלתי לראות והתביישתי בשביל המשתתפים, בשביל הצופים, בשביל הטלוויזיה, בשביל היס מקס ובשבילי. הפסקתי לצפות אחרי שלוש דקות

למעלה