בוקררררררררררררררררררר טוב
H Hila The Sweet Girl New member 11/7/05 #13 בוקר טוב-גלוש כנסי שנייה מה ערה בשעה כזו? ב6 בבוקר..??חחח
ג ג ב ש ו ש New member 11/7/05 #14 לדעתי היא רק הלכה לישון בשעה../images/Emo88.gif הזו... גם אני בד"כ הולך לישון בשעות האלה בחופש אבל אתמול הייתי שפוך
לדעתי היא רק הלכה לישון בשעה../images/Emo88.gif הזו... גם אני בד"כ הולך לישון בשעות האלה בחופש אבל אתמול הייתי שפוך
G gal y kike New member 11/7/05 #25 ../images/Emo41.gifחח לא הלכתי לישון בכלל בסוף../images/Emo9.gifP חח לא יודעת לא הייתי עייפה חח עכשיו אני מתחילה להיות רק עייפה חחחח
../images/Emo41.gifחח לא הלכתי לישון בכלל בסוף../images/Emo9.gifP חח לא יודעת לא הייתי עייפה חח עכשיו אני מתחילה להיות רק עייפה חחחח
S soy rebelde New member 11/7/05 #17 צהריים טובים לכולם..../images/Emo42.gif סוף סוף חופש...[אחרי בגרות באנגלית]
N NaaMaZ 17 New member 11/7/05 #19 ../images/Emo79.gifצהריים טובים!! שיהיה לכולכםםם יום מצויין!!! וגם אני ראיתי פיטר פן.. באמת סרט ממש מדהימי והשחקן כזה מתוק.. אההההההה.. סרט חובה!!
../images/Emo79.gifצהריים טובים!! שיהיה לכולכםםם יום מצויין!!! וגם אני ראיתי פיטר פן.. באמת סרט ממש מדהימי והשחקן כזה מתוק.. אההההההה.. סרט חובה!!
ס סוזנוששש New member 11/7/05 #20 צהריים טובים !! ויש לי יס ות'אמת רציתי להזמין ת'סרט אבל לא יודעת חשבתי שזה סרט כזה מטומטם אבל אם אתה אומר אני אלך להזמין אותו עכשיו .. חחחחח
צהריים טובים !! ויש לי יס ות'אמת רציתי להזמין ת'סרט אבל לא יודעת חשבתי שזה סרט כזה מטומטם אבל אם אתה אומר אני אלך להזמין אותו עכשיו .. חחחחח
G gal y kike New member 11/7/05 #27 ../images/Emo41.gifחח הזמנת כבר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אם לא לכי עכשיוווווווווווווו זה מממש לא מטומטםם זה מהמםםםםםםם
../images/Emo41.gifחח הזמנת כבר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אם לא לכי עכשיוווווווווווווו זה מממש לא מטומטםם זה מהמםםםםםםם
N NaaMaZ 17 New member 12/7/05 #38 ../images/Emo79.gifחחח../images/Emo6.gif.. וואלה, דומה...../images/Emo8.gif
B bigmomentom New member 12/7/05 #37 מה זה? פתחנו צ'ט בפורום? כולם עלו ביחד. איזה כיף. לחצן הריפרש עובד אצלי שעות נוספות
L legalyblond New member 12/7/05 #39 נ"ש - יש כתבה חדשה על אנהי בפורומים המקסיקנים מישהו יודע עם היא באמת חדשה או שהיא ישנה?? בבקשה כי היא אומרת שהיא עם כריס ואני רוצה לדעת עם זה חדש.. כדי לדעת עם זה נכון
נ"ש - יש כתבה חדשה על אנהי בפורומים המקסיקנים מישהו יודע עם היא באמת חדשה או שהיא ישנה?? בבקשה כי היא אומרת שהיא עם כריס ואני רוצה לדעת עם זה חדש.. כדי לדעת עם זה נכון