בחורבות האבה
בכורה!!!!! כנוס ללינק!!

Glamorousss

New member
../images/Emo41.gifבחורבות האבה../images/Emo41.gif בכורה!!!!! כנוס ללינק!!

באתי מרחוק באתי מרחוק עצובה

../images/Emo7.gifלצערי לא הולך לי...

יש לי בעיה לא ברורה במחשב שאני לא יכול להפעיל את הנגנים שיש ברשת בשידור חי...מוזר! אני לא הצלחתי לשמוע את השיר, אבל יכול להיות שזה לטובה! אני לא יהרוס לעצמי את השמיעה לשיר...אני אשמע אותו מהתקליט כבר...

ניסיתי...../images/Emo201.gif

אני לא מצליח! ניסיתי לנער וגם ניסיתי לפצוח אין ספור פעמים דברים דומים, ללא הצלחה . אני לוחץ על Play וזה מתחיל כאילו לנגן, אבל אז זה חוסר ל-Stop . וכלום לא יודע, לא הולך לי עם זה ..

R o T e M18

New member
שיר מדהים../images/Emo99.gif

השיר ממש ממש יפה
[כמו כול שיר של דנה] מרגש
אהבתי
הלחן ממש יפה
וגם המילים.

זה פשוט עצוב

מה שקראתי בתגובות על דנה.. זה אפילו לא מקדם כל-כך.. כאילו, באו לקדם את האלבום באתר ווי-נט, וכל האנשים (85%) מגיבים בצורה מחרידה על כל שיר עד עכשיו! יו, נראה לכם שזה מקדם בכלל??? זה רק מראה יותר ויותר עד כמה שדנה "גרועה"... איככסס איזה אנשים! אין פירגון, אין טיפה של כבוד לאף-אחד! אין, הבן-אדם בא ועושה משהו טוב, ובמקום לתת לעצמכם את האפשרות להבין אותו באים וקוטלים אותו בכל דרך... ואני בטוח שאם כל הפוזה של דנה "השמה זין" היא כן מתרגשת מזה...כמו כל אומן שלא מעריכים את עבודתו...

R o T e M18

New member
אתה לא מכיר את הישראלים../images/Emo35.gif

הם לא אוהבים להחמיא על שום דבר. אפילו אם הם אוהבים..לא יודעים לפרגן.
ככה זה לצערי

מכיר מכיר../images/Emo45.gif

כאלה ישראלים אני בדיוק מכיר, וטוב ! אני מכיר בעובדה שאנשים יכולים לאהוב בצורה יוצאת מו הכלל, אבל בחיים לא להודות בכך ! אוףףף

R o T e M18

New member
כן ככה זה ../images/Emo4.gif

אז אין לך ממה להיבהל.. כי זה לא הורס שום דבר!! אנשים אוהבים אבל לא מראים את זה.. כי הם אוהבים להרוס
לא חסר אנשים מסובכים

מיקמיק17

New member
../images/Emo4.gifגם לי יש את הבעיה הזאת.

אבל הלכתי למחשב השני שלי בבית וזה עובד שם.

לי אין מחשב שני, לצערי

וחבל מאוד שאף-אחד גם לא מנסה לעזור בהורדה לשיר או כל דבר שיכול לעזור בעניין...

NoKiA2003

New member
שיר יפייפה ומרגש

מרגישים שיהודה פוליקר ורוטבליט חתומים על היצירה הזאת, דנה נשמעת כאן בוגרת מתמיד ומאד מזכירה אכן את ריטה ויהודית תמיר. אוף אני כבר רוצה לשמוע את כל הדיסק. אגב יש שם שיר בקצב ספרדי?

באמת שיר יפה.. ומושלם..

עכשיו אני יכול להגיד לקח לי את הזמן לשמוע ולהבין אותו.. שיחקה אותה אין לי מילים כבר יש 3 שירים מתוך האלבום הזה ששמעתי את השירים מהתחלה ועד הסוף ואני אוהב... סליחה 5 שירים.. חחחחח

למעלה