בחורבות האבה
בכורה!!!!! כנוס ללינק!!

מיקמיק17

New member
וואוווו איזה שיררר../images/Emo70.gif

שיר אחד היפים...!!! כשדנה אמרה שהאלבום הולך להיות מאוד מגוון עכשיו הבנתי למה היא התכוונה. איןןן, גדולה!!

יש לא מעט תגובות מפרגנות ../images/Emo13.gif

אל תגזימו , יש מספר קאקות קטנים שחייבים לנסות ולהיות מעניינים, עובדה שהם שמעו את השיר וטרחו להגיב זה אומר משהו לא ? בכל מקרה יש שלל תגובות יפות ומפרגנות תקראו טוב בין היתר :
שיר מדהים ומרגש
אחד היפים שדנה הקליטה
שיר מדהים לחן מהמם מזכירה את יהודית תמיר
עשית אלבום מדהים שיר רביעי ממנו פשוט להתעלף ועוד ועוד אז לא צריך להתפס רק לשלילי , יש המון פרגון והערכה וזה מה שחשוב , זמרת לעולם לא תעשה דבר שיגרוף 100 אחוז פרגון ....

מושיקו...

רק רציתי להגיד לך שיעל ביקשה למסור לך ד"ש חם חם.. ושהיא מתה עלייך מושיקו.. ועכשיו... "ומהההההההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" !!!!!

משהו חשוב לכל אלה שלא מצליחים לשמוע... !!!

לכל אותם אלה שלא ניפתח להם הדף של השיר "בחורבות אהבה". תתקשרו לספק האינטרנט שלכם.. אולי זה פיצוח של תוכנת "פופה" או משהו כזה ותסבירו להם את הביעה שיש.. וזה יעזור... הם חייבים לעזור לכם כי זה חלק ממן של שירות.. טכנאית של האינטרנט... מקווה מאוד שעזרתי...

dandan 23

New member
"חורבות האהבה"-הפתעה ממש נעימה לאוזן ../images/Emo79.gif

פינוק שני לשבוע זה: שוב החיבור עם פוליקר מסתבר כהימור בטוח! ביצוע יפהפה לשיר שקט ומרגש. באופן אישי אני מתחבר לסגנון שיר כמו "חורבות האהבה" הרבה יותר מאשר לסגנון של " את מוכנה". לגבי התגובות המגעילות שדיבר עליהם GUYM19 המקורי, חליק... אל תיקח את זה קשה. רוב התגובות המגעילות הקשורות לדנה כאדם שייכות לאנשים שיש להם בעיה עמוקה מאוד עם עצמם-טיפול אצל פסיכולוג או פסיכיאטר באופן שבועי יקר מדי כנראה עבורם, ותחליף של הוצאת קיטור עצמי דרך כתיבת טוקבקים מגעילים ברשת האינטרנט היא פתרון זול יותר... אז שיבושם להם... אני כולי שמחה שדנה מצליחה לעזור לאותם אנשים להתמודד עם הבעיה שלהם- נכון, חבל שזו דרכם אבל בכל זאת...הכל זה לטובה! ביקורות עניניות לגבי השיר- מעולה! לא כל אחד חייב לחשוב שכל שיר הוא יצירת מופת. לעומת זאת- רוב התגובות דווקא ממש טובות, וכל עוד זה הרוב- זה מה שחשוב!

לא רואה שום בעיה

להביא קישור לשיר הזה, אם כבר יש אותו למישהו
עובדה שאפילו אתר ווי-נט נותנים שירים לשמיעה.. ומה, מישהו פוחד שזה יגיע לאימיול? חחח אז אני אומר חד וחלק למי שקצת לא מבין מה קורה בשורה התחתונה - כל השירים בעצם וכל האלבום "הכל זה לטובה" יגיע לכל מקום להורדה באינטרנט ביום שהאלבום יצא! ותאמינו לי שמי שירצה, יוריד ! אז לבוא ולהחביא כרגע את הדברים שאפשר היה להביא למי שיש לו בעיה קטנה כדי לשמוע את זה, היה יכול ! למי שחושב שאנילא צודק - שיהיה...

שיר יפה

השיר גם שונה ממה שדנה משחררת בדרך כלל לרדיו-אין אפילו קצת דאנס.שיר רגוע ושקט.המילים מאוד מאוד מיוחדות.אני די אהבתי,למרות שבעקבות הביקורת של מושיקו ציפיתי ליותר.הוא לא ממכר אבל עדיין שיר טוב ואני שמח שבחרו לחשוף אותו(בעיקר כי כבר שנה וחצי אני שומע עליו) וזה לא משנה למי השיר מתאים יותר(כמו שאומרים בynet)-הוא יצא במסגרת האלבום של דנה.

Glamorousss

New member
השיר הזה לא השתחרר כסינגל אלא לקידום האלבום

הסינגל השילשי ששוחרר לרדיו זה " את מוכנה" השבוע ישמיעו בynet את כל השירים מהאלבום.

למעלה