בחירות 2006 - סקרים

../images/Emo41.gif בחירות 2006 - סקרים

סקר שמתפרסם בידיעות אחרונות: קדימה - 42 העבודה - 17 הליכוד - 13 2. סקר שמתפרסם בעיתון "מעריב": קדימה - 43 העבודה - 17 הליכוד - 16 עכשעו נשאר להמתין שממתיק סוד 1 יאשר שהוא הטעה את הסוקרים....

bhnadav

New member
../images/Emo41.gif וסקרים מעניינים נוספים:

"ידיעות אחרונת" ומינה צמח / "דחף". אילו התקיימו היום הבחירות לכנסת, בעד מי היית מצביע? קדימה 42 (עלייה של 3 מנדטים) העבודה 17 (ירידה של 4) הליכוד 13 (ירידה של 1) ש"ס 10 (עלייה של 1) מפלגות ערביות 8 (עלייה של 1) יהדות התורה 6 ישראל ביתנו 6 מרצ-יחד 5 (ירידה של 1) האיחוד הלאומי 5 (עליה של 1) שינוי 4 (ירידה של 1) מפד"ל 4 (עלייה של 1) היורש: אולמרט מי הכי אמין? אולמרט 44%, פרץ 17%, ביבי 16%. מי ידאג טוב יותר לביטחון? אולמרט 45%, פרץ 5%, ביבי 26%. מי יקדם טוב יותר את השלום? אולמרט 50%, פרץ 13%, ביבי 14%. מי מתאים יותר להיות ראש ממשלה? אולמרט 45%, פרץ 12%, ביבי 23%. מי מתאים יותר להיות יורשו של שרון? אולמרט 53%, פרץ 4%, ביבי 16%. איזה ציון אתה נותן לאהוד אולמרט על תפקודו כראש ממשלה בפועל? טוב - 71%. גרוע - 11%. האם צדק אולמרט כשהבטיח לפרס את המקום השני ברשימת קדימה? צדק - 59%. שגה - 31%.

איציקB

New member
העם לא משקר!!!

הסקרים מציגים את רחשי העם! אין להתכחש לזה! מה שהעם רוצה זה מה שיהיה. יאללה להמשיך קדימה.

נכון, העם לא משקר.

וב28 למרץ תגלו גם אתם מה רוצה העם. ועד אז, תמשיכו לחיות באשליות.

אתם בכלל לא פונקציה בבחירות

נחמד לראות אתכם רבים עם הליכוד על ראשות ממשלת הצללים במדינה , הבלגן שיש במטה של העבודה הוא תוצאת הפאניקה והתסכול של המפלגה התמהונית שלכם. העם לא רוצה את הליכוד ,ובטח לא את מפלגת האבודה בראשות אלוף העולם בשביתות עם חבורת השמאלנים הקיצונים שלו. הבלון הזה שנקרא עמיר פרץ כבר התפוצץ לכם בפרצוף , והסכינים כבר מושחזות היטב לקראת שליפתם בעוד חודשיים.

גם לך אין מושג

אין לך מושג איך אני אוהב את כל הפעמים שאתם מתרסקים , תאמין לי שמרוב הרגל כבר הפסקתי לספור: 1977 , 1981 ,1984 ,1988 ,1996 ,2001 ,2003 , והתבוסה הקרובה במארס 2006 היו פעמיים שהעם ריחם עליכם ונתן לכם לטעום קצת ממנעמי השלטון ,אבל רק קצת - שלא תתרגלו חלילה.

תבוסה? למה? בגלל שמינה אמרה?

תגיד לי משהו תפוז, אתה מרשה לי לקרוא לך תפוז, כן? יפה, אז תגיד לי תפוז: אם מינה צמח תגיד שכולם קופצים מהגג, גם אתה תקפוץ?

ElvisAlive

New member
מה הקשר?

דרך אגב זה לא רק מינה צמח. זה מלא סקרים שנערכים על ידי גופים שונים.

תלוי מה גובה הגג

מגג של 43 מנדטים די מסוכן לקפוץ , אבל לך אין בעיה לקפוץ - גג של 16 מנדטים הוא לא כל כך גבוה...

במקרה שלך אל תהיה מודאג

אני לא מודאג מגובה הנפילה , כי מי שיפול מהגג המצומק ( 17 מנדטים) תהיו אתם בעבודה ,אבל כבר אמרתי לך לא לדאוג - גג כזה הוא לא כל כך גבוה.

אני נראה לך מודאג תפוז? ../images/Emo13.gif

כדאי מאוד שאתם בקדימה תתכוננו לחגור את חגורות הבטיחות שלכם... Becouse After The 18th Of This Month It's Going To Be A Bumpy Ride

אתה מתחיל להיות פאתטי

אוקיי, ב 18 לחודש מפלגת העבודה בוחרת את רשימתה לכנסת. ביג דיל... אתה באמת חושב שדווקא האירוע הזה כל כך מכריע וישנה את התמונה? לך אחורה ליום חמישי האחרון, בינתיים לא ראיתי שהיום הזה כל כך שינה את מצבו של הליכוד.

לא בגלל זה ארח

אלא בגלל שאז, כפי שכבר חזרתי ואמרתי לך, עומד להתחיל הקרב האמיתי.

כן, כך אמרו ואומרים גם בליכוד...

כל הזמן אני שומע על הקרבות האמיתיים הללו. בינתיים אני רואה רק קרבות פנימיים בתוך המפלגות, קרבות שכמובן הנהנית העיקרית מהם היא קדימה. קרבות בשינוי קרבות בליכוד בין נתניהו לשריו קרבות בין פרץ לברק אפילו קרבות בחד"ש (אבל הם לא כל כך משפיעים). גם בהקשר זה אני לא ממש מבין. מערכת הבחירות התחילה כבר לפני יותר מחודש. מדוע דווקא הפריימריס של העבודה יהיו הסימן לתחילת הקרב האמיתי? מה? פרץ ואנשי העבודה לא יכולים לנהל מערכת בחירות כל עוד אין רשימה? לי דווקא נראה שכמו שקורה בליכוד, דווקא לאחר אותו מועד גורלי יתעצמו הקרבות ויישלפו הסכינים בתוך מפלגתך. אולי לקרב האמיתי הזה אתה מתכוון?

בגלל שאי אפשר לנהל מערכת בחירות

כאשר אתה אפילו לא יודע מי בכוורת שלך, וגם אי אפשר לנהל קמפיין בחירות לפני שהצגת מצע. מלבד זאת, עמי איילון שרואיין לפני מספר ימים בתקשורת, הודיע חד משמעית שקמפיין הבחירות של העבודה יחל רק לאחר ה18 לינואר.

סליחה, ידוע היטב מי המועמדים

השמות ידועים, עמדותיהם לא ישתנו ב 18 לחודש. מה זה משנה אם א' נמצא במקום 5 או במקום 7? אם ב' נמצא במקום 13 או במקום 17? איילון יהיה בכוורת? יהיה! ברוורמן יהיה בכוורת? יהיה! תמיר תהיה? תהיה! בן אליעזר יהיה? יהיה! פינס יהיה? יהיה! הרצוג יהיה? יהיה! וינלאי יהיה? יהיה! מה משנה מיקומם המדוייק? זה סתם תירוץ עלוב.

לא קבעתי באיזה מקום כל אחד ייבחר

אבל הנבחרים ייבחרו מבין המתמודדים וסביר להניח שבין ראשוני הנבחרים יהיו דמויות מוכרות. אם אתה רוצה להתווכח איתי האם מי מבין השמות שהזכרתי ייבחר או לא, זה נראה לי ויכוח מיותר. אגב, אתה יכול להיכנס לפורום מפלגתך ולראות מה השמות שחברי מפלגתך חוזים שם. תשווה לרשימה שאני כתבתי כאן.

למעלה