תודה רבה *לכם* המאמר נכתב בשיתוף מלא עם גדעון, כמו שכבר הזכרתי. ותודה לך, כמובן.
B brotos New member 8/6/05 #22 תודה רבה *לכם* המאמר נכתב בשיתוף מלא עם גדעון, כמו שכבר הזכרתי. ותודה לך, כמובן.
Z zaltsthebass New member 8/6/05 #18 אז חידה אחרת בשיר empty spaces בגרסת האלבום יש מסר הפןך בהתחלה. מהו הפענוח של המסר? בין הפותרים יוגרל תיק ותקליט
אז חידה אחרת בשיר empty spaces בגרסת האלבום יש מסר הפןך בהתחלה. מהו הפענוח של המסר? בין הפותרים יוגרל תיק ותקליט
C Coon Jew New member 8/6/05 #21 אוקיי you have just discovered the secret message send your answer to old pink... מה הסיפור?
צ ציףציף1000 New member 8/6/05 #23 לא בשרשור הזה, בבקשה יש לפחות שני שרשורים למטה שדנים בדיוק באותה סוגיה. יש גם תשובה עליה ב"שאלות נפוצות", למיטב זכרוני.
לא בשרשור הזה, בבקשה יש לפחות שני שרשורים למטה שדנים בדיוק באותה סוגיה. יש גם תשובה עליה ב"שאלות נפוצות", למיטב זכרוני.
A avki New member 8/6/05 #19 Well done! כל הכבוד! סוף סוף מאמר רציני מלא ומפורט בנושא, אחת ולתמיד. קראתי, כתוב אמנם בצורה יבשה, אבל עם הערות נחמדות שתורמות לאווירה. פשוט מצוין!
Well done! כל הכבוד! סוף סוף מאמר רציני מלא ומפורט בנושא, אחת ולתמיד. קראתי, כתוב אמנם בצורה יבשה, אבל עם הערות נחמדות שתורמות לאווירה. פשוט מצוין!
צ ציףציף1000 New member 8/6/05 #24 מאמר נהדר! well done לניצן וגדעון על ההשקעה במחקר ובכתיבה, וההנאה המרובה שהסבו לי מקריאת המאמר. מחר אעלה אותו למאמרי הפורום, ואתן קישור כאן.
מאמר נהדר! well done לניצן וגדעון על ההשקעה במחקר ובכתיבה, וההנאה המרובה שהסבו לי מקריאת המאמר. מחר אעלה אותו למאמרי הפורום, ואתן קישור כאן.
C crazy diamond 84 New member 8/6/05 #29 מעולה!!! אחרי אינספור בעיות קליטה וסוללה. נהניתי מאוד לקרוא למרות הכל. הפורום פשוט מעביר לי את השביזות הצבאית המרה! מאמר מרגש ונוגע ללב! ח"ח. וחמשוש לשניכם ל"ט
מעולה!!! אחרי אינספור בעיות קליטה וסוללה. נהניתי מאוד לקרוא למרות הכל. הפורום פשוט מעביר לי את השביזות הצבאית המרה! מאמר מרגש ונוגע ללב! ח"ח. וחמשוש לשניכם ל"ט
D deePink New member 8/6/05 #34 ואני חשבתי... שהיום יכול להיות יותר טוב ממה שהוא כבר... טעיתי ובגדול... ביוגרפיה של סיד באמת הופכת את היום למושלם... למרות שנשארו לי עוד 3 חלקים =P... ממש כל הכבוד על ההשקה ישר כוח ושאר המחמאות... היה כיף לקרוא!!! תמשכו בעבודתכם המסורה
ואני חשבתי... שהיום יכול להיות יותר טוב ממה שהוא כבר... טעיתי ובגדול... ביוגרפיה של סיד באמת הופכת את היום למושלם... למרות שנשארו לי עוד 3 חלקים =P... ממש כל הכבוד על ההשקה ישר כוח ושאר המחמאות... היה כיף לקרוא!!! תמשכו בעבודתכם המסורה
N NIR Y New member 8/6/05 #35 איזה כייף כול כך נהנתי לקרוא, את המאמר אז תודה לשניכם, ובאמת מאמר מצוין ומדהים, אני חושב שזאת הפעם הראשונה שהצלחתי פחות או יותר להבין באיזה מצב סיד היה לאורך כול תקופה.
איזה כייף כול כך נהנתי לקרוא, את המאמר אז תודה לשניכם, ובאמת מאמר מצוין ומדהים, אני חושב שזאת הפעם הראשונה שהצלחתי פחות או יותר להבין באיזה מצב סיד היה לאורך כול תקופה.
E Elinor BC New member 9/6/05 #37 מדהים! נהדר! ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif לאחר שקידה וקריאה מרובה ושקידה: מאמר מקיף ונרחב ביותר על סיד, כתוב בצורה רהוטה וטובה מאוד! מן הסתם, היו דברים שלא ידעתי שהוסיפו לי וגם חלק מהדברים חידדו לי קצוות לא סגורים. באמת כל הכבוד על ההשקעה המדהימה הזאת, ברוטוס ומוסטפה!! פשוט מקסים! ויום טוב
מדהים! נהדר! ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif לאחר שקידה וקריאה מרובה ושקידה: מאמר מקיף ונרחב ביותר על סיד, כתוב בצורה רהוטה וטובה מאוד! מן הסתם, היו דברים שלא ידעתי שהוסיפו לי וגם חלק מהדברים חידדו לי קצוות לא סגורים. באמת כל הכבוד על ההשקעה המדהימה הזאת, ברוטוס ומוסטפה!! פשוט מקסים! ויום טוב