ביורק מבטלת

סריט

New member
קסטל ובניו

היום התקשרתי לקסטל, להלן התקציר: *רינג רינג* שלום, רציתי לשאול אם אפשר לקנות כרטיסים להופעה של ביורק. - כן, אפשר אה. היא באה לארץ? -כן, בטח, את רוצה להזמין? אה. מתי ההופעה? - ב31 ביולי אבל מפורסם באתר שלה שהיא מופיעה ביוון ב31 ביולי. -לא, היא מופיעה כאן. אתה בטוח? -כן, את רוצה להזמין כרטיס? כן. -כמה? שניים. - מספר כרטיס אשראי? אבל למה שאני אקנה כרטיס להופעה שבאתר שלה כתוב שהיא מופיעה ביוון? -טוב, אני לא יודע, אני רק מוכר כרטיסים, אם את רוצה אני אתן לך את הטלפון להנהלה ותשאלי שם. סבבה אחשלי. *רינג רינג* שלום זו ההנהלה? -כן במה אפשר לעזור? רציתי לשאול אם ההופעה של ביורק בישראל מתקיימת -כרגע לא בטוח שהיא מתקיימת אה, אז למה אתם מוכרים כרטיסים? -אנחנו לא מוכרים כרטיסים מה לא? לפני רגע מישהו ביקש ממני מספר כרטיס אשראי -לא, אולי הוא ביקש ממך פרטים שלך בשביל שנעדכן אותך לגבי ההופעה לא, הוא ביקש מספר כרטיס אשראי בשביל שאני אזמין כרטיסים *בלה בלה בלה הרבה דיבורים [וצעקות, מצידה]* רגע, אז אין הופעה? -כרגע לא בטוח שהיא מתקיימת. אז למה אתם עוד מוכרים כרטיסים?!!? - "הסבר מוזר כלשהו" טוב, אז מה עם כל החברים שלי שקנו כרטיסים? -במידה וההופעה לא תתקיים הם יקבלו זיכוי. אז רגע, אתם לא מוכרים כרטיסים? -לא אבל לפני שנייה מישהו אמר לי שההופעה מתקיימת ואם אני רוצה לקנות כרטיס -לא, הוא ביקש ממך פרטים, בשביל שנעדכן אותך. אה, טוב, אז הנה אני נותנת פרטים בשביל שתעדכנו אותי -לא פה, תתקשרי למוקד הרגיל. טוב *רינג רינג* שלום, רציתי לקנות כרטיסים לביורק -בסדר מתי ההופעה? -ב31 ביולי אבל ב31 ביולי יש לה הופעה ביוון -אה אתם מוכרים כרטיסים להופעה שלא מתקיימת? - ההופעה מתקיימת כרגע, אם יהייה ביטול תקבלי זיכוי אבל הרגע דיברתי עם ההנהלה שלכם והיא אמרה שאין הופעה -*שקט* אתה יודע שזה קצת פלילי מה שאתם עושים? -מה אנחנו עושים? מוכרים כרטיסים להופעה שלא מתקיימת *עוד כל מיני וויכוחים שחוזרים על עצמם* טוב, ההיא בהנהלה אמרה לי להשאיר פרטים בשביל שתיידעו אותי לגבי ההופעה -רק עם כרטיס אשראי מה? -אם את קונה כרטיסים עם כרטיס אשראי מיידעים אותך בפרטים אז אתם לא לוקחים פרטים? -לא טוב, לא צריך. ביי. כאילו, זה היה קצת יותר עצבני מזה, והיו כל מיני דברים ששכחתי, אבל זה בעקרון הרעיון. נחמד.

ביורק מבטלת

מכירת כרטיסים מעטה גרמה למפיקי המופע לבטל את האירוע הופעתה של הזמרת האיסלנדית, ביורק, בוטלה סופית. ההופעה שאמורה היתה להתקיים ב-31 ביולי, פארק הירקון, תל אביב, עומדת מזה כחודש בסימן שאלה עקב מכירת כרטיסים דלה. המפיק שוקי וייס, שאחראי על הבאתה לארץ, התייעץ עם מנהליה של ביורק ויחד החליטו לבטל את הופעתה בישראל. עוד נמסר מההפקה כי לפני שההופעה בוטלה באופן סופי, נבחנה האפשרות להעביר אותה למקום קטן יותר מפארק הירקון, אבל אז מחיר כרטיס היה עומד על סכום של 800-1000 ₪ (סכום שנגבה בחו"ל על מופעיה, בחלקים שונים של האולם). ביורק אמורה היתה להגיע לארץ עם 39 אנשי צוות וכ-9 טון מטען ולהופיע עם תזמורת נשפניות ומקהלה איסלנדית בת 10 נשים בתלבושות ותפאורת במה שעוצבו במיוחד

divadi

New member
"כשיירד מבול על הרחוב

אהיה לי אש מאנשים קריםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" הוי, כמה נהדר שיש זמרות כל כך איכותיות כמו קרן פלס שישירו את המילים הכי נוגעות ותואמות לסיטואציות שונות בחיים. כפרעליה, שתחיה. אתם כרגע תהיו עדים להודעה שהיא ממש לא אני, בחיי, שיהיה ברור. לא אני כותב את השורות, אלא הייצר הרע שבי, שמעורב עם הרבה עייפות וחוסר בבשר בקר. אז כהרגלי הקלדתי לתומי shiron.net והמתנתי כמו ילד טוב להודעות שבצד, כדי לראות אם יש איזושהיא התקדמות עם מצב ההופעה. התקדמות גדולה! "רשמית, הופעה של ביורק ב31 ביולי לא תתקיים." להלהלה, כמה נחמד. מוציאים הצהרה שנשמעת טוב ומשכנעת שההופעה תתקיים וכהרף עין מבטלים בגלל חוסר כרטיסים. ואני דמיינתי אותי רוקד כמו משוגע, ממש בטראנס, צורח את ביג טיים סנשולאיטי. ואני דמיינתי את עצמי מתיימר להיות איזו רקדנית נשמה מהודו לצלילי לייק סאמוואן אין לוב. ואני דמיינתי את עצמי הולך להופעה הזאת. אני יודע בדיוק מה יקרה עכשיו, אני אסיים לכתוב את ההודעה הפאטת הזו, אלך ואשים במערכת את DI ואז אצחק את הצחוק הצורם הזה, מעורר רחמים, שתמיד מגיע ליפני איזה משבר, אשתוק, ואחתוך. אהה, לאאא, ליפני אני אכתוב איזה מכתב התאבדות מלא בהאשמות וברגש"ת לשוקי וויס כפרעלייו. ואז כאמור אחתוך. להלהלה. חבל, דווקא היפוטטית יכלתי להיות אחלה מעצב גרפי, אפילו במאי, אלוהים יודע. (תנו לי לחזור לשורות ה"ואני דמיינתי" זה היה ממש כיף!) ואני דמיינתי את עצמי מקבל רפיון גוף מיותר מידי נשימות וחמצן מרוב התרגשות. פשוט דמינתי את עצמי זוכה לראות את ביורק מגיעה לארץ עם חיוכים ומשאירה אחריה שובל של ניחוחות וזכרונות שמימיים. אולי אני פשוט אלך לישון. זה באמת חבל נורא, כל הקטע הזה. אבל היי, את הדיסקים שוקי לא מחרים לי מהבית, נכון? לילה טוב

קוֹבּ

New member
תביעה.

בואו נתבע כולנו, נתחלק בכסף, ונרכוש בעזרתו כרטיסים ליוון. ככה גם נהנה מהופעה של ביורק, וגם משמש קייצית וכמה צלחות שבורות, וסלט יווני, וגברים חתיכים על החוף, ואם ממש יתמזל מזלנו - חתימה מגליקריה, ואולי גם שיתוף פעולה עם ביורק, כשביורק אומרת Raise your flag, וגליקריה הנסיכה עונה לה בסלסול Higher! Higher!, ואורגזמה לכל. מה אתם אומרים? [ובאמת שזה מרתיח אותי!!! הם יוצאים כאלה אפסים. אפילו שהמוקדנים לא אשמים בתאכלס].

Seasonal Beast

New member
אפשר את המקור הרשמי?

היה ברור, ראה כמה שרשורים מתחתיך, שהיא "תבטל".

Deanb

New member
קרן פלס ממש לא איכותית

ואחי אתה צריך לנוח קצת בבית...

plants and rags

New member
האם ביורק המליצה לך

על החומר שלקחה לפני שבדקה מה יש בתוך הטלוויזיה שלה?

חורה

New member
מה הבעייה שלכם. הבן אדם מתאבל! נחמוהו!

משתתפים בצערך, מישהו?

Seasonal Beast

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

למרות שהוא דיבר על קטע יוטיוב מאד מקסים. ביורק משוחחת עם הטלוויזיה שלה. אמיתי.

divadi

New member
הי, חברים,

תנו לי למרר קצת, בכל זאת, אני בן ארבעשרה
כך-או-כך, לרגע על תחשוב\י, שאני באמת אוהב את קרן פלס.

חורה

New member
לא יודעת למה קשה לי להתחבר לצער

רק כשאני חושבת על הפוסטר שיכול היה להיות לי אני נמלאת עצב ויגון. אולי כי זה היה ברור מדי שהיא לא באה? אולי כי כבר כשפרסמו את הידיעה שהיא באה הייתי סקפטית? אולי כי כבר עשרים פעם הייתי ככה קרובה [דמיינו אצבעות מאוד קרובות] מלהיות בהופעה שלה, והדברים תמיד נכשלו בסופו של דבר, אז אני רגילה? אולי כי אני טסה לטורקיה? אולי. ומי שירצה באמת לראות אותה, יראה אותה. במוקדם או במאוחר. אני חיכיתי מספיק, תודה רבה.

TomKun

New member
האתר של שוקי

http://www.shuki.co.il/ באתר ההופעה עדין מפורסמת העילה לתביעה רק גודלת

plants and rags

New member
איך הצלחת להתקשר בלי קו?

זה מאוד גיא מרוז מצידך, אהבתי. קסטל חוצפנים ממדרגה מאתיים אלף.

Deanb

New member
אני לא מבין למה אתם לא מגישים מכתב תלונה

או תביעה. כאילו אתם כל הזמן מקטרים אבל לא עושים כלום והזילזול וחוסר הסדר נמשכים

למעלה