ביורק מבטלת

plants and rags

New member
נפגעתי.

וחוץ מזה, למה אתם כל הזמן, אתה לא חלק מאיתנו מעצם היותך בפורום? אתה מוזמן להגיש מכתב תלונה/קנקן ציאניד לשוקי, אנחנו נשמח להצטרף אליו. אם אפשר לדבר בשם חברי הפורום בלי רשותם.

חורה

New member
יאללה, בוא נוציא את זה לעיתונות

כאילו, תעשו את זה אתם, כי הבית שלי כרגע בחזקת סכנה בטחונית, והמחשב שלי לצערי נמצא בתוך הבית הזה.

Deanb

New member
ממש לא -

אני לא מעריץ ענק שלה, אבל סיקרן אותי לראות מה קורה עם זה ואיך אתם מגיבים וחבל שאתם לא עושים מעשה.

Seasonal Beast

New member
../images/Emo41.gif ביורק מבטלת../images/Emo41.gif

כל ההודעות, ההספדים, הכעסים והתביעות לכאן. קרן פלס, אנחנו איתך(או שזו הייתה יעל נעים?).

חורה

New member
למה שרשרת את כל ההודעות?! ../images/Emo46.gif

[זאת סריט, יש לי ג'וק בבית אז עברתי דירה]

חורה

New member
טרולית חדשה? למה פעם היה פה טרול ישן?

מה זה טרול בכלל אינעל רבאק תגידו, כתבו את זה בעיתון או משהו? כי מהבוקר הספקתי לקבל כבר 3 אסאמאסים ושיחת טלפון אחת על הבשורה שהיא מבטלת כי לא מכרו כרטיסים. פפפ.

Seasonal Beast

New member
שלילי,

לפחות בידיעות אחרונות זה לא מופיע. מישהו רוצה לספר מה עם שאר העיתונים?

divadi

New member
"לא סופי"

לא סופי?!?! קלעים שלום שלום אני מעוניין לקנות כרטיסים להופעה של ביורק. מאה אחוז, זה עולה 360 לכרטיס. את בטוחה שההופעה עדיין רלוונטית? שמעתי שהיא בוטלה שנייה רגע. -שקט- אהה, צודק, אבל שתדע לך, זה לא סופי הביטול. לא סופי? לא סופי. מאה אחוז? אין מאה אחוז, זה לא סופי! תודה לך. לא סופי? חה.

Pygmy puff

New member
זה בונוס למוקדנים

עשרה שקלים על כל פעם שהם מצליחים לשקר וזה נשמע מספיק אמין.

Heirloom

New member
לא

נראה לי שמה שקורה שזה פשוט דמי עלות או איך שלא קוראים לזה, הכרטיס עלה לי 360 (טוב, 280, אבל בגלל כוכבים וזה) כולל 10 שקלים דמי וואטאבר. גזילה. אבל הכול חוזר לקופה שלי אני מניח.

למעלה