בלוג טיוי 10.08.05

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

ברררר

New member
אם זה באשדוד אני בטוח בטוח לא

מגיעה..... לא הגזמנו עם המרחק מהצפון!!!!

dsol

New member
אוי שיט איך עשית לנו דבר כזה ? ../images/Emo2.gif

מי בכלל שם לב גם אני החסרתי כמה אותיות במדריך הזה של כניסה לבלוג לא כזה נורא אם לא היית אומרת אך אחד לא היה שם לב

dsol

New member
נכון שאני מגיב היום קצת יותר מידי

שטויות ? נראה לי אני ילך לישון וזהו לילה טוב נשים (והנה עוד הודעה מיותרת נראה לי....=/ )

אומרים מיטל, מיכל ואני

רק מלכת אנגליה מזכירה קודם את עצמה ואח"כ את השאר אבל חפיפ:) ממש נהניתי למרות כל ההצפות וממש תודה שהודעתם לנו (פורום עברי) על האירוח!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היה בלוג אדיר. הרגישו שהם השקיעו הפעם, הביצועים היו ממש טובים (you're love has gone away
). דודי, קבל
על הסיכום.

Amber

New member
../images/Emo45.gif תודה רבה על הסיכום../images/Emo70.gif

בייחוד בגלל שלא ראיתי אותו והגשתי אוכל לכל מיני אנשים עשירים במקום... ניסיתי לגרום להם לצום אבל, לא עבד
עברי ענה על השאלה שלי ועוד שר את "בחום של ת"א"
|
| אני מבינה שאלוהים גולש כאן בפורום, כן
בבקשה שיעלה לארכיון, טוב
ואם לא, מישהו מוכן להגיד לי אם הוא הראה נכונות לשיר את זה גם בהופעה בחולון כמו שביקשתי
תודה לכם ושוב, דודי, אחלה סיכום

D i s o r d e r

New member
לא חושבת

שהוא הראה נכונות. אבל הלידר בהחלט הראה ת'חולצת פסים המהוללת (והמפורסמת)... נראה לי הוא נהיה עקר אחרי כל הילדים שהוא היה צריך לעשות שם למעריצות... לגבי הארכיון... כולנו תקווה. שלחתי מסר לאלוהים, אני מקווה שהוא עונה למסרים... לילה טוב חבובה, ו-next time אומרים שלום
לא ידעתי בכלל שצפית בבלוג!!!

Amber

New member
לא צפיתי...

בגלל זה עכשיו אני תרה אחרי מקליטים, כי אחי לא היה אח נחמד היום... הייתי אומרת שלום ומציפה עם נשיקות אם הייתי שם (טוב, לא מציפה
) ולידר, ברגע האמת תהיה חרדת ביצוע למסכן, מצפים ממנו ליותר מדי כבר

ברררר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נהיה עקר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
.

הם לא הזכירו את חולון...

אבל אני בספק אם הוא יכניס את השיר לפלייליסט. עברי אמר שהוא לא שר אותו בגלל שזה לא הלחן שלו וכנראה שהוא גם לא ממש אוהב את הלחן
. גם אני הולכת להופעה בחולון, איזה שורה את?

Amber

New member
אני דורשת ביצוע../images/Emo70.gif

אני בשורה חמישית באמצע... עדיין לא ברור עם מי אבל אולי אנ אהיה בסוף "זו שליד הכיסא הריק"

למעלה