העיקר,היום אלתתקלחי..שלא תפספסי דבר
א אילנה55555 New member 5/7/11 #55 העיקר,היום אלתתקלחי..שלא תפספסי דבר../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif
ב בלה קאלן New member 5/7/11 #60 אדוארד הזמין חברים לעשות עלאש ../images/Emo259.gif../images/Emo263.gif בינתיים עשיתי רק סלט ירקות מספיק לא...? חחח...........חחחחח.......... אין משו מיוחד לא? אני מקוה
אדוארד הזמין חברים לעשות עלאש ../images/Emo259.gif../images/Emo263.gif בינתיים עשיתי רק סלט ירקות מספיק לא...? חחח...........חחחחח.......... אין משו מיוחד לא? אני מקוה
ב בלה קאלן New member 5/7/11 #69 החברים שלי לא מוזמנים ../images/Emo7.gifהיום באים רק ה../images/Emo256.gif אבל נארגן משו כפרות
ב בלה קאלן New member 5/7/11 #86 עידמון...אופו אתה? מה יש לבני? הוא והכבוד המזוייף שלו............ פפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחח......................... נראה לי הוא מתרגש מזה שראה ת'גזוזטרה של ברז'יט
עידמון...אופו אתה? מה יש לבני? הוא והכבוד המזוייף שלו............ פפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחח......................... נראה לי הוא מתרגש מזה שראה ת'גזוזטרה של ברז'יט
ב בלה קאלן New member 5/7/11 #116 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוהוב תמא 38 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוהוב תמא 38 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ב בלה קאלן New member 5/7/11 #119 שיגמור את רננאל שיגמור...חחח... U הוא ממש אומלל המסכן הזה - ממש מה כל ההצגה הזאת??? ההצגה הטובה בעיר
ק קווין לטיפה 69 New member 5/7/11 #38 מעניין שמייקל מכיר את המילים של "ירושלים של זהב"... אם זה היה נופל לו בהגרלה, בטח היה אומר שלא שמע את השיר מעולם!
מעניין שמייקל מכיר את המילים של "ירושלים של זהב"... אם זה היה נופל לו בהגרלה, בטח היה אומר שלא שמע את השיר מעולם!
ק קווין לטיפה 69 New member 5/7/11 #77 מייקל חייב להבין שאסור לו ללבוש גופיות חושפות זרועות. יש לו זרועות שמנמנות, וממש נראה כאילו יש לו חזה של מתבגרת... שיחסוך מאיתנו את זה! גופיה זה רק למי שיש זרועות רזות-חטובות.
מייקל חייב להבין שאסור לו ללבוש גופיות חושפות זרועות. יש לו זרועות שמנמנות, וממש נראה כאילו יש לו חזה של מתבגרת... שיחסוך מאיתנו את זה! גופיה זה רק למי שיש זרועות רזות-חטובות.
י ידידותי לסביבה88 New member 5/7/11 #76 גם רוחמה רז שרה את השיר "אנא בכוח" היא שרה יפה http://www.youtube.com/watch?v=6gwbEYk5UK0
L lotaria Well-known member 5/7/11 #78 זבלן שכח האלבז הזה. הוא ישב ועישן ותכנן את ההצגה הזו . קשקשן.מגעיל.תלך כבר הביתה
ק קווין לטיפה 69 New member 5/7/11 #114 מייקל הזה קוץ בתחת!!! בני רוצה ספייס, והוא מתחנף... "מפריע לך שאני פה...?" יאללה- תסתום!
L lotaria Well-known member 5/7/11 #89 סוף סוף יוצא ממנו האלבז. כלומניק ש שכמוהו. ואין אף אחד שיסתום לו את הפה. חבל שאני לא שם. אצלי הוא כבר היה שותק ומדבר יפה ובכבוד לאנשים.
סוף סוף יוצא ממנו האלבז. כלומניק ש שכמוהו. ואין אף אחד שיסתום לו את הפה. חבל שאני לא שם. אצלי הוא כבר היה שותק ומדבר יפה ובכבוד לאנשים.