במי הגיקים תומכים לכנסת

זבבבב

New member
הם די מגעילים אותי

מנסים למכור לך ערכים שבעצמם לא מאמינים להם. למשל אני זוכרת שבזמן "ברק" הם הסכימו לחלוקת ירושלים עבור סכום כסף. פשוט גועלים

טוב,

התמיכה שלי מתחלקת בין מר"צ, בעיקר בגלל המצע הסביבתי המעולה שלה, אבל גם בגלל החברתי וכי אני מאמינה שזאת מפלגה שבאמת עושה דברים, אחת מהיחידות שהעלו את המצע במלואו לרשת, דרך אגב. ובין עלה ירוק, גם כן המצע הסביבתי וכי אלו אנשים כל כך פשוטים שזה לא יאמן, לא אכפת להם מפוליטיקה, הם רוצים להיכנס רק בשביל לשנות את מה שהם אמרו, יש להם מטרות סביבתיות-חברתיות וזהו, בלי שמאל או ימין אפילו. (שמאל חברתי, אבל לא פוליטי או מדיני.) וגם, אני תומכת בליגליזציה של קנביס לנערים מעל גיל 18 ובמיסוד וליאום מכירת ההוראין בדרך שתמנע מאנשים חדשים להתמכר ותעזור להבהיר למי שכבר מכור שיש דרכים להיגמל, אדם שירצה לקבל מנה ישלם תשלום סמלי ביותר, את ההזרקה תעשה אחות מוסמכת עם מחטים נקיים ולפני קבלתה המכור ידבר עם עובדת סוציאלית שתנסה לשכנע אותו לא לקחת את המנה או לפנות למוסד שיקומי (כמובן שזה לא יעזור, מכורים הם מכורים, אבל זה יעזור במניעה מאנשים נוספים להתמכר לסם הנוראי הזה.), ליאום מיכרת ההוראין גם תיצור נזק חמור במקור הכנסה עיקרי של העולם התחתון והמאפיה הישראלית ותעזור לממן תוכניות לגמילה וחינוך אנשים כנגד.

נו, מהלעשות?

הייתי צריכה להעביר על זה פעולה, חייבים למצוא *משהו* להגיד חוץ מ"הרואין זה רע, בוהו." :p

Wing Chan

New member
צ'מעי, עד כמה שהייתי רוצה -

זה פשו לא יילך. הרואין הוא סם נרקוטי עם יותר מדי השפעות מסוכנות לטווח הארוך. הרואין (וגם אופיום מן הסתם) צריך להיות מחוץ לחוק, בלי שום ספק ושום היסוס. הוא מאוד שונה ממריחואנה\חשיש מכיוון שהתופעה היחידה המסוכנת לטווח הארוך אצל אלה זה תופעה של פלאשבק שמתרחש גם 20 שנה אחרי שלקחת ג'וינט וחצי (עם 20 שנה שלא נגעת בזה).

תראה,

כיום אין בעיה להשיג הרואין ברחוב, משתמשים חדשים ברובם אפילו לא מודעים לחלוטין למה שהם עושים בעקבות זה שבתשעים אחוז מהמקרים הפעם הראשונה מתרחשת כשאתה כבר נמצא בהשפעה של סם אחר או אלכוהול. אין הבדל בין לגליזציה (מכירה חוקית תחת רישיון והחזקה חוקית לחלוטין.) לבין ליאום (הפיכת מוסד קיים למוסד ששייך למדינה.) הרואין לא יעבור ליגליזציה, אני מאוד מתנגדת ולא מאמינה שיש מישהו שתומך בזה בראש צלול. אבל אם כבר קונים, צריך לעשות את זה עם מחט נקייה, כשאתה מודה לכל הסכנות, יש אחות שעושה את ההזרקה, עובדת סוציאלית שתשכנע אותך ותסביר לך. מכור ירצה את המנה שלו, הוא ישיג אותה ויהי מה. אבל אדם שרק רוצה להתנסות, תהליך כזה יכול לשכנע אותם שלא לעשות את זה. תהליך של מיסוד ההרואין יכול, אם יתבצע כראוי, להמעיט ביותר את כמות המשתמשים בהרואין בארץ.

Wing Chan

New member
הממ...אין הרבה אנשים שמשתמשים

בהרואין בכדי "להתנסות" בסם. שלב ההתנסות נגמר כבר עם החשיש. להרואין (או אופיום ונגזרותיו או כול סם נרקוטי אחר) מגיעים כשצריך משהו חזק יותר. אין סיבה למסד את ההרואין, זה יכול להביא לתוצאות הפוכות למה שאת מתארת. התאוריה שלך לגבי מיסוד פגומה מכיוון שלא היא ולא שום דבר אחר נותן מענה לקריז, שבו אם לבנאדם אין כסף למנה הבאה שלו, הוא יעשה *הכול* בכדי להשיג אותה. ואם זה דורש גם לרצוח אישה זקנה כדי לגנוב לה את הארנק אז הוא יעשה את זה. מרגע שאדם מתחיל עם הרואין, הוא בפירוש לא יחשוב על לדבר עם עובדת סוציאלית ולהיות מודע לסכנות, הוא יחשוב על דבר אחד וזה איך הוא משיג את המנה הבאה שלו. זה נחמד והכול בתאוריה, אבל חוששני שזה לא ממש ילך כמו שצריך בחיים האמיתיים. למה? ובכן, בגלל סיבה אחת יחידה פשוטה - סמים דופקים את המוח. וכע אני יודע על מה אני מדבר.

Greebo

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני ממש לא בטוח בקשר להרואין...

ואגב - ../images/Emo60.gif

המצע של הירוקים דווקא לא מסתכם ב- אתם תתנו לנו את הקול שלכם, אנחנו ננקה לכם את השכונה

noname202

New member
בתור גולשת תפוז, את אמורה לסלוד מהם

אלא אם יש לך חוסם פרסומות :$

Wing Chan

New member
ביזבוז זמן...

הרי קדימה הולכים להיבחר בכול מקרה ואת זה כולם כבר יודעים. אם אתם רוצים שתהחליך הרכבת הממשלה יהיה ע"י מפלגות שמאליות יותר מקדימה, אל תבזבזו את הקול שלכם על אחת מהמפלגות הקטנות כמו מר"צ, תבחרו בעבודה בכדי לתת לה את הכוח להשפיע על הרכבת הממשלה ולאחר שהממשלה הורכבה. למר"צ, עם כול הכבוד, לא יהיה הרבה מה לעשות.

למעלה