את רואה את התלתל? ->( @ ) ככה בדיוק
א אולה * New member 10/9/01 #24 זה לא דומה לקרניים? פעם שאלתי את ליאור איך נראת שושי. הוא אמר, שלא אפספס אותה.
ש שושי @:-) New member 11/9/01 #28 אל תסחפי יקירה ../images/Emo23.gif אני נראית יותר |"דובי| נכון להיות... אני לא מפסיקה לאכול ועוד.... נו בסדר התלהבתי מההאיקונים אז מה? שושי
אל תסחפי יקירה ../images/Emo23.gif אני נראית יותר |"דובי| נכון להיות... אני לא מפסיקה לאכול ועוד.... נו בסדר התלהבתי מההאיקונים אז מה? שושי
ט טביקאט New member 10/9/01 #20 אמפולת כוריגון בדרך! ...זה הדבר היחידי שיש... אבל בחודש הבא מתחילה להזריק באופן קבוע, ואוכל תרום יותר, כי ברור שאכנס להריון מיד! טביקאט
אמפולת כוריגון בדרך! ...זה הדבר היחידי שיש... אבל בחודש הבא מתחילה להזריק באופן קבוע, ואוכל תרום יותר, כי ברור שאכנס להריון מיד! טביקאט
R rona33 New member 10/9/01 #21 אפשר לתרום כסף במקום הורמונים? יש לי רק אמפולת גונל אחת וחצי חבילת איקקלומין, אני נורא רוצה לעזור ולא אכפת לי לתרום כסף. מה דעתך?
אפשר לתרום כסף במקום הורמונים? יש לי רק אמפולת גונל אחת וחצי חבילת איקקלומין, אני נורא רוצה לעזור ולא אכפת לי לתרום כסף. מה דעתך?
ש שושי @:-) New member 11/9/01 #27 רונה תודה ../images/Emo24.gif אבל מה שיש לך זה טוב. אשמח לקבל את הכסף לחשבון הבנק שלי כמובן אבל לא מעבר לזה תביאי למפגש את מה שיש לך או תשלחי לי אי מייל תודה שושי
רונה תודה ../images/Emo24.gif אבל מה שיש לך זה טוב. אשמח לקבל את הכסף לחשבון הבנק שלי כמובן אבל לא מעבר לזה תביאי למפגש את מה שיש לך או תשלחי לי אי מייל תודה שושי