בעקבות המייל של 30- תחרות גליפיקס

../images/Emo41.gif בעקבות המייל של 30- תחרות גליפיקס ../images/Emo41.gif

טוב, אני לא יודעת מה איתם, המייל על הגליפיקס ממש ממש הלהיב אותי. יש לנו כאן הזדמנות ואני חושבת שזה מעולה. יש לי רעיון, אפשר להשאיר אותו לפסח ואפשר גם להתחיל אותו עכשיו.. אני לא חושבת שלמישהי כאן יש את הכסף והאמצעים לשים את הגליפיקס על מגדלי עזריאלי או על הכותל או לעשות פוסטר ענק באיזה שלט חוצות. מה שכן, חשבתי על לעשות משהו ממש נחמד.. גם קידומי וגם נהיה במקומות אסטרטגיים בארץ. אולי זה ידבר רק לחיילים שבינינו, אבל מי שרוצה וחושבת שיש לה כסף להוציא אז אחלה, אם מישהו רוצה להתחלק במשימה, גם טוב. בעקרון, חשבתי ש4 בנות יעשו 4 חולצות, על כל חולצה גליפיק אחר מקדימה ומאחורה (אני מכירה מקום ממש טוב לעשות בו את החולצות) ואז צריך עוד בת אחד שתבוא לצלם, בעקרון חשבתי שהבנות הללו שיסתדרו לפי הסדר של הגליפיקס הצטלמו ברחובות חשובים ובערים חשובות בארץ כשהן לובשות את החולצה- בירושלים -כותל ועוד מקומות חשובים, בתל אביב, בחיפה, צפון דרום מזרח מערב. בדרך אפשר להדביק מדבקות וכאלה כי נשארו טונות מדבקות וככה גם נקדם קצת. הצעתי חיילים כי בעקרון לחיילים יש נסיעות חינם אז אולי זה יקל קצת, אבל מי שיכולה להוציא קצת כסף מכיסה, או מישהו שלדוגמא גרה בירושלים או בחיפה או בב"ש או מקום קרוב כלשהו, ורוצה להשתתף גם אז אפשר החולצות יעברו מאחת לאחת ואז נעשה פרוייקט צילומי ענק כזה. מה דעתכן על זה? ממש הייתי רוצה שנרתם למשימה הזאת! אם למישהי יש רעיונות יותר טובים בבקשה תציעו

A Modern Myth

New member
וואו אהבתי.

לא חייב שאותן 5 בנות יסעו בכל הארץ, אלא נתחלק לפי איזורים וככה גם יראו פנים חדשות בכל קטע מכל מקום שנצלם בו. חשבתי על לעשות גליפיקס ענקי אנושי ולצלם אבל אין לנו כ"כ אנשים וזה. חבל.

DarkSecretLove

New member
דווקא רעיון מקסים

אפשר לגייס גם אנשים ,להביא חברים ,לאודווקא ששומעים את שלושים פשוט הרבה הרבה אנשים וככה יהיה אפשר לעשות גליפקיס..זה רעיון ממש טוב ובקשר ל5 בנות שונות,פה בחיפה נגיד אין 5 בנות שאפשר לצלם,יש רק אותי ואולי עוד אחת.. זאת בעיה,אבל גם את זה אפשר לפתור

A Modern Myth

New member
אנחנו לא פורום כזה גדול

שיהיו 5 בנות מכל עיר, אבל נגיד צפון-מרכז-דרום אפשר לחלק. אז יהיה מצב שכולנו או לפחות רובינו יהיו חייבות לסוע לאנשיהו. נגיד ברור שאיפה שאני גרה אין אף אחת מהפורום, אז אפשר להתאסף בב"ש או איפה שיהיה הכי קרוב לכולן

לחלק לפי אזורים זה נהדר!

צריך למצוא דרך לסדר את זה עם כל הבנות שרוצות להשתתף ואני מאוד מקווה שנסיים עם זה עד אחרי פסח

A Modern Myth

New member
עכשיו הקטע עם 4 החולצות ממש מגניב

אבל צריך לחשוב על זה קצת יותר לעומק. ז"א, 4 בנות ילבשו חולצה עם סמל אחד מהגליפיקס ו... מה נעשה? לתלות מדבקות ושלטים של 30 זה לא קצת נדוש כזה ולא מקורי? אפשר לצעוד או משהו אבל לעשות קליפ שלם שרק צועדים בו יהיה קצת משעמם.. בקיצור יש הרבה על מה לעבוד חחח

לא חשבתי על קליפ בכלל

חשבתי על תמונות סטילס. לעשות יומן מסע. זה לא רק הצעידה ברחובות. זה גם הנסיעות עצמן וכאלה.

Rock Terri

New member
רעיון מעולה!

ואנשים אפשר להשיג. להפיץ בבתי ספר וכאלה.. להגיד להם שאנחנו שוברים שיא גינס. של הגליפיקס הגדול בעולם!!! אבל. שוב, יהיה את הבעיה של לצלם את זה. אלא אם כן למישהו פה יש מסוק פרטי XD ~ויקי

30secondstostav

New member
אני חושבת שזה רעיון מצוין!

זה ממש טוב D: אני איתכם אם זה יצא לאור בסוף :) בדיוק התחלתי עבודה חדשה ואני חושבת שתהיה לי דרך לשלם על הנסיעות ;)

i am777

New member
די....זה חייב לעבוד!

כולנו צריכים לתרום , אפילו טיפה.... יש לי מצלמות , אני יכולה לצלם בכל מקום. דבר שני הארץ שלו קטנה....מה זה נסיעה ?..... אין לי בעיה לנסוע....יש גם רכבת. אני חושבת שכולנו צריכים להפגש ולדבר על זה. אם כולנו נאסוף כסף נוכל לעשות משהו דיי מדליק.

i am777

New member
יש לי רעיון גאוני....

אוליייייייייי נקח חתיכת בד ענקי , נצייר את הגליפיקס(ממש בענק) ונשים אותו על איזה בניין?... צריך אישורים לדבר הזה?...כן אה... אבל אפשר לעשות את זה....

Rock Terri

New member
אחלה רעיון! אבל...

1- איפה נשיג בד ענקי? אלא עם כן נדביק המוווווון ביחד. ו...כן, צריך אישורים. אבל! יש גם מלאאאא שדות! (למשל כל השדות של מקווה ישראל שהם בכלל לא מודעים להם!) ואז אפשר יהיה לשים שם. אבל איך נצלם? אין לנו מסוק או משהו... אבל ענבר גרה בבניין גבוה, אולי השכנים שלה יסכימו לחסום את החלונות שלהם לכמה זמן... למרות שהם חרא אנשים....... צריך באמת להיפגש ולחשוב על זה.... קיצר, לא משנה מה עושים, אני בפנים! ~ויקי

i am777

New member
ככה.....

אני במגמת אומנות ונראה לי שאני אוכל להשיג בד ענקי....אני מקווה... ואפשר לתפור את מבינה?... , דבר שני , בקשר לבניין... נכון בעזריאלי יש מרפסת כזאת שכולם יוצאים שם בחוץ?.. אז חשבתי אם נזרוק את הבד(עם הגליפיקס , כמובןD:) לאיזה שתי שניות ושמישהו יצלם שהוא מחוץ לבניין , בדיוק ממולו. אולי זה נשמע מפגר.....אבל נראה לי שאם מתכננים זה יכול לצאת מעולה. אפשר לעשות מהר בלי שאף אחד יראה.....חחחXD....

Rock Terri

New member
XDDD

לתפור אני יכולה, זה לא בעיה. אבל.... לשים בד ענקי על בניין בלי שאף אחד יראה יהיה קצת מסובך...... אבל תמיד אפשר לנסות! XD והאמת היום הציעו לי רעיון ממש מגניב! נכון שנצטרך לשלם עליו אבל הוא די טוב לדעתי. הרעיון הוא: יש אפשרות (לפחות בארה"ב יש) להזמין שהמכונות שמסדרות את החול בים בבוקר גם ישימו הדפס מסויים על החול בדרך. ואז כל החוף יהיה מלא בגליפיקסים קטנים וחמודים. לדעתי זה יהיה קצת יקר אבל.... צריך לבדוק ~ויקי

i am777

New member
חחח../images/Emo6.gif

לא הבנתי למה התכוונת בקטע של החול...-_- אבל העיקר הבנו שצריך להפגש ולדבר על זה!... חח

30secondstostav

New member
אפשר פשוט...

ללכת לאיזה מקום נטוש שיש בו אדמה.. ולחפור את הגליפס ולצלם מלמעלה =]

למעלה