היי ויקי
אני מאוד אוהבת את הרעיון של המדורה וגם את הגליפיקס האנושי. ונכון זאת מדינה קטנה אבל כל הפואנטה באי מייל שלהם הייתה להראות מקומות שיש שם את הגליפיקס. כלומר מקומות שיש שם א נ ש י ם וציוויליזציה. אחרת, בשביל מה אנחנו מקדמים? בשביל עצמינו? כשחשבתי על לעשות את זה במקומות שונים בארץ חשבתי על פשוט לעקוב עם מצלמה, רגילה, לא וידאו. אחרי כל הטיול ולצלם בכל מיני מקומות בארץ ע"י כל מיני בנות. ככה שגם כל פעם נתחלף ולעשות את זה במקומות ידועים כמו שאחרות כבר הציעו. נגיד עדי גרה בדימונה, את אולי יכולה לצלם על רקע מדברי? יש בנות שגרות בצפון בחיפה. אפשר לסוע לירושלים, יש כאן בנות ממודיעין לא?אפשר גם להפגש בת"א קיצר יש איפה ולאן. אני אוהבת את הרעיון עם המדורה מאוד, אפשר לעשות אותו והוא יצא מצויין, פשוט צריך למצוא זמן ומקום מתאים לזה, גם שיהיה אפשר לצלם את זה מגבוה, גם מקום כזה שאם נעשה את זה לא נגרום לאיזשהי שריפה, אולי מתאים שקבוצה קטנה של בנות תקח את זה על עצמה, בהשגחה של מבוגר, ותעשה את הפרוייקט הזה של המדורה. בקשר לגליפיקס האנושי, אני גם מאוד אוהבת את הרעיון, אבל בלי לפגוע באף אחד, בפורום הזה יש נטייה של הברזה המונית, של אנשים שאומרים שיבואו ואז הם לא באים ואז את מוצאת את עצמך תקועה ומבואסת. זה קרה ביותר ממפגש אחד, אפילו אם ניסינו להארגן אותו שבועות ואפילו חודשים לפני. אם בנות כאן באמת יתחייבו לעשות את זה אני גם בפנים. אל תשכחי שקשה מאוד להפגש עכשיו כולנו, בייחוד שזה זמן שלפני בגרויות ומלא בטח במתכונות וכאלה, אני רק משערת כמובן, אני חיילת אז אני לא מחוברת לזה יותר. לאנשים יש לימודים ודברים על ראש. חשבתי יותר על אולי לעשות שיחת וועידה באמצעות המסנג'ר בזמן מסויים שנקבע כדי לסדר את העניינים אוןליין. לקבוע אולי תאריכי צילום, בנות שיקחו על עצמן את הפרוייקט עם המדורה לדוגמא. שנארגן ערים לצילום לפי תאריכים וכאלה שנדע איך לשלוח את החולצות מאחת לשנייה. למישהי מהרישמי גם, אנני, יש רעיון מעולה עם בולים.. קיצור.. עם הארגון יהיה טוב נוכל לעשות הכל. והיופי במדינה הקטנה שלנו זה שלא לוקח הרבה זמן להגיע ממקום למקום אבל יש הרבה מה לצלם
אני מאוד רוצה בפסח שכמה בנות ניסע לים המלח ולמצפה רמון לצלם גם שם. עם עדיפות קטנה למצפה רמון בלילה. עם כל הכוכבים..