בעקבות המייל של 30- תחרות גליפיקס

בקשר לרעיונות שלכם

1. אם נזרוק את חתיכת הבד (גם אם נשיג) הענק מעזריאלי אנחנו מסתכנות גם בתביעה. להפר את החוקים זה לא עניין של צחוק. 2. לצייר על החול/לצייר על השלג זה ממש נדוש. כולם ברישמי עשו את זה. ואני רוצה שיהיה לנו משהו מקורי

adiiiXD

New member
רעיון מעולה!

אני לא בטוחה שאוכל לקחת חלק בו, למרות שגם אני התלהבתי מהמשימה ואני חושבת על רעיונות לפרסום הסמלים. נקווה שכולנו נוכל באמת לתרום ולפרסם את הלהקה
ד"א, קראתי שהשם של האלבום השלישי יהיה this is war. שמעתםעל זה. אני גם לא בטוחה שזה נכון, אבל בכל זאת...

adiiiXD

New member
MARS IS COMING

הייתי חייבת :] אפשר לציין את זה בכל הפליירים שנכין, לקראת צאת האלבום ובתחרות של הגליפקס.

אפשר גם...

אפשר גם שכל את בעיר שלה תתלה פתקים ותלך עם חולצות וכל מיני כאלה.... וגם אם למישהי יש בי''ס שהוא ליד כביש או משו,אפשר לבקש מהמנהל לתלות שלט לכמה ימים... ומי שרוצה לדעת.. בנחלת בנימין בת''א יש מלא חנויות של בדים זולים מאוד... עולה בין 15-25 שקל למטר כך שמי שיכולה להגיע יכולה גם לחפש ולקנות.... אישית אני קונה משם הרבה בדים וזה די זול... ולא צריך לקנות איזה בד סופר איכותי..

etmiys

New member
../images/Emo9.gifוואו! איזו הרגשות!!../images/Emo9.gif

הרבה זמן הפורום לא היה כל כך שוקק... אני כל כך מתרגשת מכל ההודעות והאימיילים והפעילות.. ממש מריחים אותם באוויר!!... אני לא יכולה לחכות.. אגב, אני חושבת שאם כבר נסגרנו על לצלם במקומות ציבוריים, זה חייב להיות מקומות מוכרים בעולם, דוגמאת הכותל, גני הבהיים בחיפה, כנסיית הקבר או הבשורה וכאלה. יש לזה הרבה יותר משמעות כשזה מוכר. ולדעתי הגליפיקס האנושי זה רעיון אדיר! אפשר לעשות את זה על אחד החופים לצלם מאיזה צוק או משהו...

30stm boo

New member
וואי מלא זמן שלא הייתי פה!

וזה מזה כיף לראות שיש סוף סוף חיים בפורום! טוב אז ככה -שני,רעיון מעולה! אבל צריך באמת לממש אותו אז כבר צריך להתחלק לאזורים ומי מצטלמת איפה שזה יהיה קצת מסודר,אני גרה בקרית מלאכי שזה לא קרוב לשום מקום מסוים אז אם תרצו עזרה רק תגידו~! מקווה שזה יצליח בשבילינו!!:)

טוב מאחר וכולן רוצות להשתתף

אני חושבת שצריך לעשות איזה ועידה, לקבוע תאריכים כדי שנוכל לשלוח את החולצות ולקבוע מתי נהיה ואיפה, וככה כולם יוכלו לקחת חלק. יש דברים שאתם גם יכולים לעשות באופן פרטני. כל דבר ורעיון שתוכלו לעשות גם לבד הוא מעולה. בקשר לגליפיקס האנושי, נצטרך להשאיר את זה למפגש בתקווה שהפעם יבואו הרבה בנות

Rock Terri

New member
תקשיבי.....

הרעיון של החולצות הוא די בסדר... אבל הקטע הוא שישראל היא מדינה קטנה. ואנחנו ממש קצת אנשים (יחסית למועדוני מעריצים אחרים). ו... לצלם בכל הארץ? לא יודעת, נראה לי שזה לא יהיה מספיק WOW... זה מרגיש לי יותר כמו SO? מה הפואנטה? אבל כמובן, אם זה הרעיון שיבחר בסוף אני עדיין אשתתף. אבל צריך לבדוק עוד אפשרויות. לדעתי אם נחכה עד פסח אנחנו סתם נבזבז זמן. צריך להיפגש כמה שיותר בזמן הקרוב! עכשיו, עלה לי הרגע רעיון ממש ממש טוב! אפשר לעשות "מדורת גליפיקס"- לסדר קרשים בצורה של הסמל, ואז להדליק אתם ולצלם את זה. לדעתי אם נסדר את זה בצורה טובה זה יכול לצאת ממש יפה.... קיצר, צריך לקבוע מפגש. לא אכפת לי באיזה יום האמת. ~ויקי

היי ויקי

אני מאוד אוהבת את הרעיון של המדורה וגם את הגליפיקס האנושי. ונכון זאת מדינה קטנה אבל כל הפואנטה באי מייל שלהם הייתה להראות מקומות שיש שם את הגליפיקס. כלומר מקומות שיש שם א נ ש י ם וציוויליזציה. אחרת, בשביל מה אנחנו מקדמים? בשביל עצמינו? כשחשבתי על לעשות את זה במקומות שונים בארץ חשבתי על פשוט לעקוב עם מצלמה, רגילה, לא וידאו. אחרי כל הטיול ולצלם בכל מיני מקומות בארץ ע"י כל מיני בנות. ככה שגם כל פעם נתחלף ולעשות את זה במקומות ידועים כמו שאחרות כבר הציעו. נגיד עדי גרה בדימונה, את אולי יכולה לצלם על רקע מדברי? יש בנות שגרות בצפון בחיפה. אפשר לסוע לירושלים, יש כאן בנות ממודיעין לא?אפשר גם להפגש בת"א קיצר יש איפה ולאן. אני אוהבת את הרעיון עם המדורה מאוד, אפשר לעשות אותו והוא יצא מצויין, פשוט צריך למצוא זמן ומקום מתאים לזה, גם שיהיה אפשר לצלם את זה מגבוה, גם מקום כזה שאם נעשה את זה לא נגרום לאיזשהי שריפה, אולי מתאים שקבוצה קטנה של בנות תקח את זה על עצמה, בהשגחה של מבוגר, ותעשה את הפרוייקט הזה של המדורה. בקשר לגליפיקס האנושי, אני גם מאוד אוהבת את הרעיון, אבל בלי לפגוע באף אחד, בפורום הזה יש נטייה של הברזה המונית, של אנשים שאומרים שיבואו ואז הם לא באים ואז את מוצאת את עצמך תקועה ומבואסת. זה קרה ביותר ממפגש אחד, אפילו אם ניסינו להארגן אותו שבועות ואפילו חודשים לפני. אם בנות כאן באמת יתחייבו לעשות את זה אני גם בפנים. אל תשכחי שקשה מאוד להפגש עכשיו כולנו, בייחוד שזה זמן שלפני בגרויות ומלא בטח במתכונות וכאלה, אני רק משערת כמובן, אני חיילת אז אני לא מחוברת לזה יותר. לאנשים יש לימודים ודברים על ראש. חשבתי יותר על אולי לעשות שיחת וועידה באמצעות המסנג'ר בזמן מסויים שנקבע כדי לסדר את העניינים אוןליין. לקבוע אולי תאריכי צילום, בנות שיקחו על עצמן את הפרוייקט עם המדורה לדוגמא. שנארגן ערים לצילום לפי תאריכים וכאלה שנדע איך לשלוח את החולצות מאחת לשנייה. למישהי מהרישמי גם, אנני, יש רעיון מעולה עם בולים.. קיצור.. עם הארגון יהיה טוב נוכל לעשות הכל. והיופי במדינה הקטנה שלנו זה שלא לוקח הרבה זמן להגיע ממקום למקום אבל יש הרבה מה לצלם
אני מאוד רוצה בפסח שכמה בנות ניסע לים המלח ולמצפה רמון לצלם גם שם. עם עדיפות קטנה למצפה רמון בלילה. עם כל הכוכבים..

Rock Terri

New member
אה וגם...

הרעיון של הגליפיקס האנושי הוא פשוט גדול!!!! וכאילו, זה לא כזה בעייתי למצוא אנשים... שכל אחת תביא כמה חברים או משפחה או סתם אנשים שהיא תאיים אליהם לבוא ברחובות XD נגיד, כל בת תצליח להביא 5 אנשים.... ונגיד נהיה... 15-20 בנות? אז זה יוצא בערך.... בסביבות ה80 אנשים... אני חושבת שזה יכול לעבוד... ~ויקי

בנוסף יש לי עוד רעיון

אפשר גם להדפיס הרבה דפים של הגליפיקס.. שגם אנשים ידפיסו בבית וכאלה.. הרבה הרבה הרבה הרבה ואפשר לכסות לוחות מודעות שלמים ככה ולצלם את זה לתיעוד. זה ככה בתוך כל הדברים..

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|אהמ.. יש לי רעיון..

אני מקווה שזה יעזור איכשהו .. א.מאוד אהבתי את הרעיון של הגליפיקס האנושי וגם זה צריך להיות במקום מאוד מפורסם כמו הכותל .. ואם אני לא טועה יש מול הכותל גשר או משהו כזה ככה שאפשר לצלם, ואני בטוחה שאם נבוא עם חצאיות או משהו המתפללים שם יסכימו לעזור לנו, אחרי הכל כולנו אחים (הייתי חייבת לדחוף את זה XD,וכה,אני יודעת זה חרא רעיון.. ><) ב.אפשר לבקש נגיד מהלונה פארק( לתלות שלט של הגליפיקס ואחרי הכל מלא'מלא אנשים בפסח באים לשם וזה.. ~רעיון של ילדה קטנה אהמ אהמ.. XD~ מה אתם אומרים?

אני חושבת דנצטרך לשלם להם כסף

כדי להשתמש במקום שלהם לפרסום. ככה זה הולך

etmiys

New member
זה ממש לא עסק שלנו..

זה עסק של הסוכנות שתביא אותם לארץ..

A Modern Myth

New member
"נבטיח"...

זה לא ילדים קטנים שמתעסקים בשטויות, איזה מן אינטרס יש להם להאמין לחבורת נערות עם "הבטחה". לדעתי נלך על פשוט וגאוני, אני חושבת שג'ארד לא רוצה שנוציא המון כסף על משהו בנאלי אלא נהיה יצירתיים במינימום תקציב.

למעלה