בקרוב זה מגיע

MarcoCohen

New member
תדבר בבקשה בשפה שאני יותר יבין../images/Emo13.gif

חוץ מסעיף 4 ו-5 לא הבנתי כלום

razaR2

New member
כנס...

1. בינדים זה לדוגמה שאתה לוחץ על מקש מסוים וזה קונה לך נשקים אוטומטית. 2. כשיש PING גבוה המשחק אצלך נתקע כל הזמן לזמן קצר מאוד (פחות משנייה), אם הפינג מעל 1000, המשחק יכול להתקע לכמה שניות (המון זמן במשחק), PING נמוך אומר פחות תקיעות וזה יותר טוב. פחות מ 50 PING זה הכי טוב. 3. באני הופ זה לקפוץ הרבה פעמים ברצף בעזרת לחיצה רצופה על מקש הלחיצה, עם קצת אימונים, אפשר לעשות באני הופ גם בלחיצות לא רציפות על מקש הרווח וזה דבר חוקי, מה שלא חוקי הוא הסקריפט שעושה את זה בלחיצה רציפה. וריסוס הכוונה שכשאתה יורה צרורות גדולים עם הנשק שאתה מחזיק יש רטט (recoil) וככל שהרטט הזה יותר גבוהה ככה היריות יותר מתפזרות וזה פחות טוב, קונפיג טוב יכול להקטין את הרטט וכך להקטין את הפיזור של היריות ולשפר את הריסוס. **יכול להיות שכשדניאל כתב "ריסוס" הוא התכוון ל SPRAY שזה הגרפיטי שאתה מרסס על הקיר במהלך המשחק.

MarcoCohen

New member
תודה../images/Emo13.gif

ובקשר לפינג שלי קבוע על 140 ולא נתקע לי אפילו פעם 1 הרבה פעמים אני שומא אנשים אומרים איזה לאג אבל נשבע לך אצלי זז חלק

razaR2

New member
יכול להיות, זה קורה לפעמים

אם זה קבוע זה מוזר קצת. בכל מקרה, יש כמה בעיות עם לאגרים: 1. זה גורם לעומס בשרת ועושה לאגים לאחרים. 2. זה גורם ללאגר לזוז בצורה לא רציפה כאילו הוא משגר את עצמו מנקודה לנקודה וככה קשה מאוד לכוון עליו ובגלל זה הרבה פעמים לאגרים יכולים להיות עם תוצאות טובות חח, גם הרבה פעמים זה נראה כמו ספיד האק. כל עוד הפינג שלך לא עושה בעיות לאחרים או לך, אז זאת לא בעיה, רק תדאג להגיד את זה בשרת אחרת יביאו לך קיק כי אי אפשר לשים לב לכל שחקן ולראות שיש לו פינגים אבל זה לא משפיע.

elerock

New member
בקיצור שלא תקבל קיקים מכול סרבר שאת נכנס אליו

קנית נשקים בלחיצה על כפתור (לא דרך התפריט)..

מתחרה../images/Emo3.gif

בהצלחה
וממליץ לא להכניס כוונת וראדר,כמו שרז אמר יש כאלה שלא יאהבו,במיוחד את הכוונת

למעלה