בקשה מהגולשים

A r i s t o

New member
excellent link, all the information

you need about dressage in Athens http://www.eurodressage.com/reports/shows/2004/04og/index.html

כמה חבל

שכנרה שמעוני לא יהיה באתונה , רציתי כל כך לראות את הענף העצילי הזה ועוד יצוג ישראלי . ועוד לחשוב ששמרו לשמעוני מקום והוא לא יסע , פשוט שערוריה . רק בישראל זה יכול לקרות . פשוט חבל .

A r i s t o

New member
אין מה לעשות שמעוני לא מספיק טוב

אני מעדיף להנות באולימפיאדה מרמה גבוהה של רכיבה ותצוגה מאשר לראות רוכב ישראלי פחות טוב, מהסיבה הפשוטה שבמילא אין לו סיכוי להעפיל לגמר

nitsansh

New member
זה קורה בהרבה מדינות...

שיטת הקריטריונים היא ממש לא המצאה ישראלית... אתה יכול לא להסכים איתה אבל מכאן ועד קריאות "שערוריה!" יש מרחק גדול...

../images/Emo62.gif שימו לב למשהוא ../images/Emo62.gif

אם אתם זוכרים לפני אולימפיאדת סידני היו מלא הצפות של אתרים חדשים שקשורים באולימפיאדה , כולל סטטיסטיקות וטבלאות מדליות וזה היה ממש מפוצץ לי את המעדפים . ועכשיו אחרי 4 שנים כלום , נדה , גורנישט אין כמעט אתרים כללים על האולימפיאדות . מוזר מאוד .

לא מוזר

ניראה שאנשים שכחו מהאולימפיאדה ולא פלא. חודש לפני אולימפיאדת סידני כבר נתחיל השיווק כביכול לאולימפיאדה היו כתבות בעיתונים ראיונות בטלוויזיה מה לא ועכשיו כלום . היורו תפס את מרבית תשומת הלב עד עכשיו והעכשיו זה ברור שהישראלים צריכים קצת זמן לנוח לפני שהם מוצאים את עצמם מול האולימפיאדה. אני מאוד מקווה שאחרי הטור דה פראנס ערוץ אחת יתחיל לעשות את עבודתו בשיווק האולימפיאדה .

למעלה