תודה אתי
ש שמוצה New member 1/7/02 #22 ../images/Emo65.gifמיזל טוף../images/Emo65.gif (ולא, זה לא שגיאת כתיב) איזה כיף, אני מה זה אוהבת את דריה!!!
../images/Emo65.gifמיזל טוף../images/Emo65.gif (ולא, זה לא שגיאת כתיב) איזה כיף, אני מה זה אוהבת את דריה!!!
ו וויזלי_גירל New member 1/7/02 #23 מזל טוב טל!!!!!!!!!! את יודעת שאני התחפשתי לג´יין בפורים??? יצא מזה מגניב חבל שאין לי תמונה להראות לכם......
מזל טוב טל!!!!!!!!!! את יודעת שאני התחפשתי לג´יין בפורים??? יצא מזה מגניב חבל שאין לי תמונה להראות לכם......
D Dracos Love New member 1/7/02 #24 תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif באמת חבל שאין תמונה..
L Lady_Voldemort New member 2/7/02 #25 אנשימים!!!!!!! מזה כולם מ160? פחחח הו וול.. תראי אותי דיי הרבה בפורום הזה.. אני מאחורייך.. תתחדשי! על הפורום!!!! ב אחותך הגדולה,
אנשימים!!!!!!! מזה כולם מ160? פחחח הו וול.. תראי אותי דיי הרבה בפורום הזה.. אני מאחורייך.. תתחדשי! על הפורום!!!! ב אחותך הגדולה,
P Prof. James Potter New member 2/7/02 #27 ../images/Emo49.gif טל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif שיהיה בהצלחה.. ניר
ה המממ New member 2/7/02 #29 אני לא מאמינה! פורום דריה! ועוד הגעתי לפה בטעות! ברכותי הכנות על פתיחת הפורום!
T the dark New member 9/7/02 #31 ../images/Emo65.gifמזל-טוב../images/Emo65.gif סוף סוף יש פורום על הסדרה המצויירת החדשה והכי טובה(חוץ מסימפסון) דריה היא דמות לחיקוי היא הבת אדם שתמיד רציתי להיות... אני חושבת בדיוק כמוה (כמו הדמות של דריה) רק לא אומרת את מה שהיא אומרת (הלוואי והייתי מסוגלת! בהצלחה ואני מקווה לבוא לבקר פה הרבה.
../images/Emo65.gifמזל-טוב../images/Emo65.gif סוף סוף יש פורום על הסדרה המצויירת החדשה והכי טובה(חוץ מסימפסון) דריה היא דמות לחיקוי היא הבת אדם שתמיד רציתי להיות... אני חושבת בדיוק כמוה (כמו הדמות של דריה) רק לא אומרת את מה שהיא אומרת (הלוואי והייתי מסוגלת! בהצלחה ואני מקווה לבוא לבקר פה הרבה.
J Jelly Beans New member 9/7/02 #32 ../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo60.gif../images/Emo179.gif