ברוכים הבאים לפורום ד"ר פיל

MaaYaNiT 15

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום! ../images/Emo65.gif

תכנית מדהימה. אני חדשה. [: < ממה שאפשר להיות.. >

loveyourself

New member
../images/Emo41.gifברוכים הבאים לפורום ד"ר פיל ../images/Emo41.gif

בפורום נדבר על התוכניות היומיות, על הנושאים שהועלו, על ד"ר פיל עצמו, וכל מה שיעלה בראשנו שקשור לתוכנית ולפסיכולוגיה ויתאים לנושא הפורום. הפורום יתעדכן מבחינת מאמרים וקישורים בימים הקרובים, ומקווה לראות שיתוף פעולה שיניב לנו פורום מקסים
. אז... ברוכים הבאים, ויאלא להתפקד מי שמגיע...

חדשה פה../images/Emo13.gif

עוקבת באופן כמעט יומי אחר התוכניות.. ומאוד אוהבת אותן
אהבתי מאוד את שלושת התוכניות של חג המולד שנעשו למען החיילים בארה"ב

brum

New member
חדשה ? כאילו דהה הפורום רק נפתח

ומצטרפת לפורום בשמחה, עוקבת אחרי התוכנית מאז ערוץ 3 התחיל לשדר אותה וגם אוהבת להכנס לאתר שלו (המקורי) נרשמתי גם לתקופה קצרה ל"עיתון" שלו אבל קיבלתי כל כך הרבה פרסומות וספאמים שהפסקתי. האם מתכוונים כאן לתרגם המלצות שלו לגבי כל מיני תחומים ? אם כן אני אשמח להתנדב לתרגם חלק (עסקתי בתרגומים בעבודה האחרונה שלי) התוכנית האחרונה שאני הכי אהבתי היא ההכנה לאנשים שעומדים להתחתן אני אוהבת בעיקר את העצות שלו לגבי חינוך ילדים (וחלק אפילו ישמתי) ויחסים בין בני זוג

חחח עדיין זה חדשה../images/Emo3.gif

כן למקורי נכנסתי כדי לבדוק איפה אנחנו מבחינת התוכניות.. ולדעתי הוא יודע לעבוד נהדר עם משפחות וכל העצות שלו ממש יעילות. אני גם אוהבת את התוכניות עדכון שלו, תמיד טב לדעת מה קרה עם אותם אנשים גם אחר כך

loveyourself

New member
ברוכה הבאה brum ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

את מוזמנת לכתוב מידי יום או כל סופ"ש את המסקנות, או טיפים שלו לגבי תחומים שונים

brum

New member
תודה ואולי אני יעשה את זה

למשל אני אציין - לפני כשבוע ד"ר פיל התארח אצל ג'יי לנו (עוד תוכנית שאני אוהבת), לא מבינה למה הדיון חייב לסבוב סביב כל מיני סלב שעשו שטויות, עכשיו זה היה על מל גיבסון ופליטת הפה שלו, פעם אחרת זה היה על תאונה שעשתה לינזי לוהן, אני זוכרת את הפעמים הראשונות שד"ר פיל התארח אצל ג'יי לנו אז הם היו עושים תחרות מי יכול להנחות טוב יותר (ופעם אחת ד"ר פיל הנחה ואולי זה מה שנתן לו את הדחיפה לעשות תוכנית משלו), למה זה לא יכול להיות ככה. אני מאוד אוהבת לשמוע את ד"ר פיל מעבר לצד הפסיכולוגי שלו, יש לו חוש הומור ומעין חברמניות שממש כייף גם לשמוע אותו.

loveyourself

New member
אני אוהבת גם אותו כי הוא לא איזה

פסיכולוג מתנשא, אלא ממש חברותי ומעביר את המסר בהומור ולא בתקיפות שיכולה להרתיע את ה"מטופל". זאת בהחלט נקודה לזכותו

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifחדשה גם../images/Emo9.gif

מי לא אוהב את ד"ר פיל ואת החכמה שלו
לדעתי הוא בנאדם מאוד חכם ויודע לדבר ולגרום לאנשים להבין את הנכון.. יש בו כל מה שפסיכולוג ויועץ צריך
פשוט

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifמתפקדת חעחע

אני רוית
בת 16 בסוף החודש ורואה ד"ר פיל בד"כ
מקווה שנתפתח כמה שיותר

מתפקדת../images/Emo195.gif

שמי בת-אל בת 18, ממשיכה ללמוד כך שהצבא נדחה.. ורואה כמעט קבוע ד"ר פיל

MommyHug

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני בת 25 (ו3 ימים
) ד"ר פיל היא תכנית מצויינת