ברוכים הבאים לפורום ד"ר פיל

quiet as water

New member
שלום לכולם!!

שמי מיטל בת 18 ...:) איזה כייף שנפתח הפורום הזה ! הגיע הזמן :)

msh196

New member
שלום לכולם

אני שרי ואני כמעט כל יום רואה ד"ר פיל

שלום לכם

מעריץ את הבנאדם אבל לא צופה בקביעות בתוכנית. אתם חייבים לקבל קטע קורע שעשו על ד''ר פיל: http://www.youtube.com/watch?v=K9nE2nstXXc

singlestroke

New member
שיר.. :)

נער בן 17. בתור אחד שיש לו אמא שנורא אוהבת להתפלסף על הכל (והכניסה לראש שלי הרבה דברים שגררו אותי דרך תקופות קשות), ויודעת הרבה על החיים (כמו כל אמא, הא?), אני נורא אוהב לשמוע את מה שיש לדר' פיל להגיד. מקור נהדר להבין דברים על החיים... התחדשו על הפורום, הא..?

PRINCESS GINA

New member
אני פה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

איזה כייף שיש לד"ר פיל פורום בעיברית סופסוף... אני מאוד אוהבת אותו ועד עכשיו הייתי מדברת עם צופי התוכנית בפורום שד"ר פיל משתתף בו בארה"ב... אני שני

loveyourself

New member
ברוכה הבאה שני ../images/Emo24.gif

יהההה איזה כיף, ואני עוד חששתי שלא יהיו מתעניינים, שמחה שהתבדיתי...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo12.gifמה את רצינית../images/Emo35.gif

יש לי את כל הספרים שלו בבית! אני חולה על החוכמת חיים המדהימה שלו! אתם פשוט חייבים לקרוא את הספרים שלו...בעיקר על דיאטה והרגלי אכילה...

loveyourself

New member
יש לי גם ספר שלו על למצוא מטרות

בחיים ואיך לממש אותם, נדמה לי שזה נקרא "אסטרטגיות חיים". האמת שפחות אהבתי אותו... לא התחברתי לספר כל כך.

PRINCESS GINA

New member
לא נורא...תנסי אחד אחר...

בקשר ללמצוא מטרות בחיים, פול רייזר (משתגעים מאהבה) כתב על זה ספר וזה ספר פשוט משגע... בין השאר פול כתב גם על טיפול והתמודדות עם ילדים. ד"א פול הוא לא פסיכולוג אלא שחקן טלויזיה

joshh

New member
מזל טוב !!!! המון בהצלחה!!!

אני למדתי מהבחור הזה המון, ומשתמש בעצות שלו וייעוץ שלי לאנשים ועלי.

loveyourself

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

סוף סוף אתה באחד הפורומים שלי, התחלתי להתייאש
(קוראת, בעיקר פאסיבית, ב"בינו לבינה" ומעריצה גדולה של התשובות הנפלאות שלך שבאות מהלב).

joshh

New member
חחח, אני מסמיק

תודה תודה, היית מזמינה אותי הייתי בא

רק בזכות המנהלת היגעתי לכאן

אני לא רואה באופן קבוע את התוכניות של ד"ר פיל אבל את אלו שראיתי אהבתי מאוד. בהצלחה למנהלת ולפורום

למעלה