יאאלה:] חייבים להחזיר אותוו!! דמות גאוניתת!! :]
ט טל המלאכית3 New member 29/4/10 #23 אני אשכרה עשיתי עצומה- תחתמו... ../images/Emo13.gif |לינק| http://www.atzuma.co.il/zotaa/ |סלינק| להחזיר את זוטא לעספור:]
אני אשכרה עשיתי עצומה- תחתמו... ../images/Emo13.gif |לינק| http://www.atzuma.co.il/zotaa/ |סלינק| להחזיר את זוטא לעספור:]
א אודי אפוטה 8 New member 29/4/10 #20 בהצלחחחה! ../images/Emo13.gif אין על עספוור.. הסידרה הכי טובה שיש!
S shaked2010 New member 29/4/10 #27 או כמה הייתי צריכה פורום כזה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
C ComplicatedCutie New member 29/4/10 #28 באמת סוף כל סוף ../images/Emo127.gif בהצלחה בניהול. ידעתי שאתה תקבל אותו אפשר לעזור לך עם האלבום של עוז זהבי/איציק ? פשוט אני מפוצצת בתמונות שלו..
באמת סוף כל סוף ../images/Emo127.gif בהצלחה בניהול. ידעתי שאתה תקבל אותו אפשר לעזור לך עם האלבום של עוז זהבי/איציק ? פשוט אני מפוצצת בתמונות שלו..
ש שתיקה אחרונה New member 30/4/10 #30 ../images/Emo60.gifבאמת הגיע הזמן.. העיקר שביקשתי מהם לפני שבועיים הם לא רצו.. אמרו לי לחכות לעונה הבאה...
../images/Emo60.gifבאמת הגיע הזמן.. העיקר שביקשתי מהם לפני שבועיים הם לא רצו.. אמרו לי לחכות לעונה הבאה...
C ComplicatedCutie New member 30/4/10 #46 מה יש להנהלת תפוז נגדך ונגדי ? ../images/Emo4.gif גם אני ביקשתי איזה שבוע לפני תחילת העונה ואמרו לי שהם ינסו לחפש מישהו אחר..
מה יש להנהלת תפוז נגדך ונגדי ? ../images/Emo4.gif גם אני ביקשתי איזה שבוע לפני תחילת העונה ואמרו לי שהם ינסו לחפש מישהו אחר..
I i c u 2 New member 30/4/10 #47 ../images/Emo10.gif אתם גורמים לי להרגיש לא נעים... אם הפורום יהפוך לפורום מפלצתי סטייל האח הגדול אולי יצטרכו עוד מנהלים...
../images/Emo10.gif אתם גורמים לי להרגיש לא נעים... אם הפורום יהפוך לפורום מפלצתי סטייל האח הגדול אולי יצטרכו עוד מנהלים...
ש שתיקה אחרונה New member 30/4/10 #49 ../images/Emo60.gifלמה להרגיש לא נעים?? אתה לא אשם ואנחנו נשמח אם תצטרך מנהלים אז לבחור אותנו..=] מאורה- באמת שאין לי מושג מה יש להם
../images/Emo60.gifלמה להרגיש לא נעים?? אתה לא אשם ואנחנו נשמח אם תצטרך מנהלים אז לבחור אותנו..=] מאורה- באמת שאין לי מושג מה יש להם
C ComplicatedCutie New member 30/4/10 #51 מעין ואני נורא נשמח לעזור לך ../images/Emo8.gif אני חושדת שאתה צודק בניחוש שלך כי אל תשכח שהולכת להיות עונה שנייה
מעין ואני נורא נשמח לעזור לך ../images/Emo8.gif אני חושדת שאתה צודק בניחוש שלך כי אל תשכח שהולכת להיות עונה שנייה
I i c u 2 New member 30/4/10 #52 עד כמה היא תהיה רחוקה מהראשונה? מה שמטריד אותי זה שיש עוד איזה 15 פרקים שזה אומר שלושה שבועות
C ComplicatedCutie New member 1/5/10 #53 ../images/Emo196.gif תחשוב לכיוון השנה הבאה (2011) מצטערת אבל זה מה שהולך להיות.
C coullette New member 30/4/10 #32 תודה לאל! הגיע הזמן!! כמעט כל יום אני בודקת ואומרת לעצמי "איך זה שעוד אין פורום????" סדרה מעולה, מצחיקה ביותר! אחלה שחקנים...
תודה לאל! הגיע הזמן!! כמעט כל יום אני בודקת ואומרת לעצמי "איך זה שעוד אין פורום????" סדרה מעולה, מצחיקה ביותר! אחלה שחקנים...