ברוכים הבאים לפורום!

GGOODD

New member
בהצלחה בצילומים!

ואם בא לך לפרט קצת על ההפקה, זה יהיה אחלה...

d@r121

New member
אהלן...אהלן

נעים מאוד דור מתעניין מאוד בנושא של עריכת ווידיאו וכבר הרבה זמן חושב שתפוז זקוקים לפורום כזה. יש לי כמה וכמה שאלות (איך לא
) אבל יש לי זמן לא ממהר לאף מקום

drunky

New member
שלום../images/Emo70.gif ומזל טוב לפורום החדש../images/Emo185.gif

אני רועי... בן 18 מאיזור הדרום אין לי התמכות בנושא אבל אני אוהב לעבוד עם תוכנות לעריכת וידאו ויש לי קבצי וידאו במחשב אז אני עורך אותם לקליפים וכאלה... אני משתמש בתוכנה ADOPE PRIEMIER משהו כזה... מצטער שאני לא זוכר את השם - מזמן לא השתמשתי בה... =יש לכם אילו המלצות או חידושים וטיפים לתת?

pinoki

New member
גם אני משתמשת

בתוכנה הזאת.... מכורה אליהההה היא מעולה... אבל התרגלתי לעבוד מול 2 מחשבים וכרגע אני במחשב אחד ... וזה קשה להכניס את כל התוכנה הענקית הזאת למסך אחד

MaSTeRLou

New member
בהצלחה!

אחלה רעיון לפתוח פורום שכזה. הרבה שירשורים טועים בפורומים אחרים יוכלו למצוא פה בית טוב, בהנחה שהפורום יתקדם. אני אשתדל לתרום את חלקי בעניין, כמה שאוכל.

MaSTeRLou

New member
אה כן, ושכחתי להציג את עצמי ../images/Emo157.gif

שמי רועי, אני מאיזור הצפון ואני עורך וצלם (דיגיטלי/אנלוגי)

net net

New member
מזל"ט על הפורום החדש! ../images/Emo41.gif

אני נטע, אין לי שום ניסיון בעריכת וידאו- אבל רוצה ללמוד!

Schnickelfritz

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום../images/Emo70.gif

אני חן, בת 16 ואין לי ממש נסיון בעריכה, אבל אני מנסה בכל כוחי ללמוד לבד, כי החלטתי שזה מה שאני רוצה ללמוד באוניברסיטה- צילום ועריכת וידאו. (אם מלמדים את זה בכלל). אין לי מצלמת וידאו משלי, מה שדיי מקשה עלי, אבל בינתיים אני מתנסה עם עשיית קליפים מסרטים אחרים. ניסיתי להשתמש בתוכנות Adobe Premiere (מה שלא ממש עבד) וב Ulead VideoStudio (שעובד חלקית) ואני מנסה כל פעם למצוא תוכנות חדשות. כל כך חבל שלא הייתם פה בתחילת השנה... עשיתי עם עוד כמה אנשים סרט לשיעור אנגלית, והיה מאוד מועיל להתייעץ עם אנשים בנוגע לדברים כאלה.. אבל לא נורא- אני בטוחה שיהיו עוד הזדמנויות.. אז בקיצור-
על פתיחת הפורום. אני בטוחה שהוא ישגשג ויהיה מוצלח ביותר

danibz

New member
חג שמח ומזל טוב לפתיחת הפורום../images/Emo155.gif

אני מצלם במצלמת jvc פשוטה - סרט ורציתי להתייעץ בכדי לשכפל את הסרט כמה עולה ? האם אין אפשרות להקליט לוידאו בבית ואיך עושים את זה ואיך מצלמים בלי קטיעות - שחור לבן. בתודה: דן.

crazy4tc

New member
מזל טוב על הפורום

אני לאה בת 15 ואני בהתלבטות קשה כבר המון זמן ונראה לי שאתם המקום בשבילי!!! שנה הבאה אנחנו הולכים למגמות ואני מאוד רוצה ללכת למגמת קולנוע, הבעיה היא שאומרים לי שזה לא "רציני" ושאני צריכה משהו יותר "רציני" לאוניברסיטה. גם אומרים שבגלל שזאת מגמה מאוד גדולה (11 יחידות) לא יהיה לי זמן להשקיע במקצועות אחרים. אני גם לא יודעת אם בעתיד אני אעסוק במשהו שקשור בסרטים או שאני אשאיר את זה בגדר תחביב, מצד שני, מה אם אני כן אעסוק בזה? אני רק יודעת שכרגע אני מאוד מאוד מתעניינת בנושא ואני נורא אוהבת לעשות סרטים!!!!! אז שווה לי ללכת למגמה או לא?

edddie

New member
שלום אני אדי בן 15 ב 23 לחודש זה...

חובבן בנושא הפקת וידאו באתי לקבל תשובות על שאלותי אני לא חושב שזה יהיה מיקצועי בעתיד אבל לא נורא מקווה שיש לי את הידע הדרוש כדי לעזור למישהו בייייי

ronnymp

New member
../images/Emo49.gif על הפורום החדש - אני מצטרף

נראה לי שמצאתי לי פה מקום (נוסף) להתנחל בו . רוני

IDANS61

New member
עריכת סרט וידאו של ילדים

גדי שלום,אני אני עובדת בגן ילדים ,ואוהבת לצלם בוידאו ,עכשיו אני מעונינת לערוך אותו ולהעזר בך,כי אין לי מושג איך מתחילים עם זה. אבקשך את עזרתך תודה .הכתובת הקיימת של הבן שלי .

IDANS61

New member
עריכת סרט וידאו של ילדים

גדי שלום,אני אני עובדת בגן ילדים ,ואוהבת לצלם בוידאו ,עכשיו אני מעונינת לערוך אותו ולהעזר בך,כי אין לי מושג איך מתחילים עם זה. אבקשך את עזרתך תודה .הכתובת הקיימת של הבן שלי .בתודה מגי

למעלה