ברוכים הבאים
!

גם אני כאן !

מזל טוב על הפורום החדש שלנו ! שם: תומר גיל: 22 עיר: ראשון לציון כמה זמן שומעים מגהדת': שנה וחצי בערך איך הגעתם לפורום?: מהקומונה !

ELECTRIC EYE

New member
סחתיין יצא בסוף פורום מזל טוב

שם:רפי גיל:24 עיר:נתיבות(עיר הבאבות ועצי הזיתים) שומע מגהדת 7 חודשים בערך איך הגעתם לפורום?:דרך הקומונה

זונע

New member
שוב מזל טוב על הפורום../images/Emo47.gif

שם:אורי גיל:15 עיר:ת"א כמה זמן שומעים מגהדת': לא יודע...שנתיים וחצי-שלוש. איך הגעתם לפורום?: שלומי מפיץ אותה בכל חור, קשה לא להגיע. סתם,

Piece Of Mind

New member
מלך! ../images/Emo72.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

בחיי שאתה תותח! מזל טוב! שם: איל גיל: 12 עיר: חיפה כמה זמן שומעים מגהדת': בערך שנה איך הגעתם לפורום?: הקומונה, אני עדיין זוכר שפתחו אותה

NYMets Man

New member
יש לפורום מנהל ערססס@!!23321$!#2

אוהב אותך שלומי
שם: שניר המהיר, הכביר, המסתיר, המכיר גיל: 14 ושלוש שנים עיר: פתח תקווה! כמה זמן שומעים מגהדת': מאז יציאת האלבום האחרון איך הגעתם לפורום?: זו שאלה בכלל XD

Mena Rea

New member
...

שם: טל גיל: 24 עיר: רעננה כמה זמן שומעים מגהדת': בחודשים האחרונים אינטנסיבית, לפני זה בקטנה איך הגעתם לפורום?: דרך הקומונה מזל טוב, וסחטיין עליך שלומי!

NecroSight

New member
באנה תגיד לי,יש לכם מודעה של הופעה

בגרוב?? כי אני לא יודע אם הזיתי או לא

Mena Rea

New member
דווקא צדקת אחי

כן, הבסיסט שלנו די פעלתן. ואנחנו מתאמנים שם מדי פעם, אז די טבעי לתלות שם מודעות. איזה פוסטר גדול, אה? חבל רק שרובו נועד לפרסם את המקום החדש שנפתח, ורק קצת למטה נשאר לנו לכתוב על ההופעה הספציפית שלנו. 18/9, בסבליים. מקום חדש שהבנתי שהבעלים שלו הם אותם אלו מהבלום בר, וזה אותו הקונספט של הופעה כל לילה.

soundTeam

New member
אהה.. איזה קטע יש פורום

כל הכבוד תמשיכו ככה המון מזל טוב לכולנו שמי חי בן 25 מאשדוד שומע מגהדת' מגיל 14 בערך

למעלה