ברוכים הבאים!

Jen74

New member
ברוכים הנמצאים ובהצלחה לפורום ולתוכנית../images/Emo45.gif

../images/Emo50.gif

מאוד אהבתי את הסדרה אתמול :) היה מצחיק.. ובכלל, גרם לי לחשוב לגבי כל מיני דברים על עצמי. סופסוף ראילטי חכם.. שיש בו גם מסרים חשובים:)

Yggdrasil19

New member
או-הו! סוף סוף חיקוי טוב לפורמט ענק!

"סוף הדרך" ו"רצים לדירה" זה כלום, "כוכב נולד" ו"נולד לרקוד" בסדר אבל עם נערות כמו אצלנו אין ממש סיכוי שבחורה תזכה (אבל לפחות בגמר של עונה 5 נעשה צדק - מרינה זכתה בכל הקרדיט למרות שהיא לא זכתה בפרס, ושלומי בראל חזר להיות מה שהוא אמור להיות: חתיך חובב רוק), הישרדות הישראלית בעעעעעעעעעע. אבל הישרדות האמריקאי, המירוץ למיליון ואמריקן איידול אלה סדרות טובות. וגם ביוטי אנד דה גיק. אבל איך בנות בארץ עם חוק חינוך חובה יכולות להיות כאלה מהבולות? שתי אופציות: או שחרשו את הארץ, במיוחד שכונות מצוקה וכו' שכידוע, בכאלה מקומות החינוך פחות טוב (No offense, sorry); או שזה מבויים והבנות דווקא לא כאלה סתומות. אם זה מבויים, אני בניגוד להישרדות, אני לא מתלונן, משתי סיבות: א', הביום לא בולט כמו בהישרדות, ו-ב': בארצות הברית הולכת ומתפשטת מגיפה של בורות, גם אצל בנים וגם אצל בנות, כך ששם הבה יותר קל למצוא מהבולות.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifהממ...

כיום ניתן למצוא הרבה אנשים סתומים שחונכו כרגיל. ילדים כיום מחליטים שבצפר זה לא בשבילם, ואמנם לא הכל לומדים מבית הספר אבל אפשר לראות כבר בשפה העברית הקלוקלת את הבורות כיום
גמאני בת טיפשעשרה אבל זה לא קשור כי אם הן סתומות עכשיו הן יהיו סתומות כל החיים כנראה, אלא אם כן ייצא משהו מהתוכנית הזאת. והן לא עד כדי כך טיפשות... אבל הן לא טרחו להציץ במפת ישראל, או ללמוד מילים מסובכות

toxic2004

New member
המילה "רנדומלי"

זה היה ענק. זה הראה הכל. "ילדה בשם רן והיא גם יכולה להיות דומה לי..."

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחח כן ../images/Emo6.gif

האמת שאני וחברה ראינו לא מזמן סרט באנגלית שאנשים עשו עם משחק הסימולציה "סימס" וזה בלי תרגום... והבנו את הסרט (אני לפחות בכלליות הבנתי
) אבל הייתה שם המילה random פעמיים ולא ידענו מה זה אז בדקנו באינטרנט- "מקרי". סתם פשוט זה הזכיר לי את זה כשראינו ת'תוכנית אתמול. אבל זה באמת היה קורע הקטע עם רן דומה לי

toxic2004

New member
קו המחשבה שלה נורא מעניין אותי...

בתחילה בטוח עלה לה השם "רן דנקר" לראש. ואז היא אמרה בינה לבין עצמה "דנקר לא מסתדר כ"כ טוב עם דומלי" מה שמראה שלא הכל חלול. יש משהו שם מאחורי האיפור והמניקור. אח"כ היא חשבה אולי מדובר ב"מלי" הסטייליסטית הקבועה שלה משינקין.. ולבסוף הגיעה ההברקה שרק בשבילה היה שווה ליצור את הסדרה: "רן דומה לי"

שירי116

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח זה ממש הצחיק אותי XD גם אם לא התכוונת
האמת כשהיא אמרה רן זה גם לי הזכיר את רן דנקר...

toxic2004

New member
אולי במבחן החברתי-אישי

היא הייתה מקבלת 100+ על רן. וזהו. מזל שיש "השיר שלנו"

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאבל כולן למעשה היו מקבלות 100+

במבחן חברתי, כי הן הצד ה"חברותי" בתוכנית

toxic2004

New member
שיהיה להן בכייף

100+ על המבחן החברתי זה הציון הנורמלי היחיד שהן תצלחנה להשיג. (ואולי...ישתנו להם דברים, ויתהפכו סדרי עולם)

למעלה