ברוכים הבאים

בוקר טווופ לכולםםםם!!!

אז ככה קודם כל שבת שלום ובוקר טוופ לכולם.. אז אתמול רשמתי שאני חדשה ולא יתייחסו אז שוב אני אומרת לכם
ממצב? קוראים לי ג'יין ואני בת 15 (אוטוטו)...
ואני גם בפורום של להק בלו...
זאת התמונה מי שלא מכיר אז ככה אני חולה על הסידרה זאת "מי תהיה הטופ מודדל הבאה"... אני מתה על כולם שם חוץ מרובין אווף מעצבנתתת...
אני אוהבת הכי הרבה את אדריאן ואיליס יש להן יופי מאוד מיוחד!!!
וזהו ואני חושבת שאדריאן תיקח...

KaRuSh

New member
היי כולם

קוראים לי קארין ואני מתה על הטופ מודל הבאה של אמריקה! אני בעד אדריאן ואם היא לא תזכה מקווה ששאנון תזכה וזהו..חח

שלקע

New member
היי אני חדשה../images/Emo70.gif

ממצב? אני שלי בת 11 ואני ממש אוהבת ת'ריאלטי הזה... טוב אני מקווה להשתלב אבל יש לי סקר קטנטנן למעוניינים: מי מהשופטים את\ה הכי אוהב\ת: -טיירה -בו -הסינית שסורי פשוט שחכתי איך קוראים לה -ג'ניס וןמי מהשופטים את\ה הכי שונא\ת: -טיירה -בו -הסינית -ג'ניס אני הכי אוהבת את טיירה והכי שונאת את ג'ניס היא יותר מדיי ביקורתית ומחליפה דעות כל חצי שניה.. איחסה.

שלום אני חדשה כאן! ../images/Emo41.gif

שמי ניקול ואני מכורה לתוכנית כבר כמה שבועות טובים... עשיתי סמל נחמד לפורום,אם בא לכם שימי אותו
וחבל שהעיפו את ניקול..גם יפה וגם יש לנו אותו שם חחח סתם,איזה לא קשורה אני...

../images/Emo41.gifהיי אני גם חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני צליל ואני בת 13
אני חולה על התוכנית והייתי בעד קיסי וחבל שהיא עפה
אז עכשיו אני בעד שאנון או רובין..

../images/Emo110.gif ברוכה הבאה שלי !!!! ../images/Emo25.gif

אני רומי בת 13 וחצי מהמרכז ...
מקווה שתהני פה ...
הרעיון לסקר ממש חמוד: שופט\ת מועדפ\ת: לייק דההה ?? טיירה שולטת !!
היא גם יפה וגם שופטת מצויינת ...
ושופט\ת שנוא\ה אין לי, אני פשוט לא שונאת אף אחד מהשופטים. אני חושבת שג'ניס קוטלת אותן כל הזמן כדי לתת להם ביקורת בונה, והן צריכות את זה כדי לדעת מה לשפר. שאר השופטים בעיקר מחמיאים אבל נותנים ביקורת בונה ביותר עדינות. לסיכום, אני חושבת שכל השופטים מצויינים

../images/Emo110.gif ברוכה הבאה ניקול !! ../images/Emo25.gif

היי אני רומי בת 13 וחצי מחולון
מקווה שתהני פה .. גם אני מאוד אהבתי את ניקול, היא הייתה ממש יפה אבל כמו שהשופטים אמרו, העיינים שלה היו מתות וזה הרס לה קצת ... חבל
הסמל שהכנת מאוד חמוד, הוא דומה לשלי ...
יפה מאוד ..

גלתו

New member
לסינית קוראים

קימורה לי סימונס. שופט שאני הכי אוהבת: ג'ניס - למרות שהיא ביצ'ית כזאת, היא אומרת תמיד בדיוק מה שעובר לה בראש ואני מעריכה את זה. שופט הכי פחות מועדף: אין שם מישהו שאני ממש לא אוהבת, אז התפשרתי על בו - הוא פשוט אנמי מדי, לא שומעים ממש את הדעה שלו אף פעם לעומת השאר. וגם קימורה מעצבנת אותי לפעמים. וטיירה הכי מלכה.

../images/Emo110.gif היי !! ברוכות הבאות !!

למרות שכמעט רובנו פה חדשות, כמו הפורום. אני רומי בת 13 מהמרכז ... תהנו

ברוכה הבאה! רומי ממתי את כאן?

אין סיכוי שאת זוכרת אותי כי גם החלפתי מלא כינויים אבל פעם פעם דיברתי איתך חחח ויש לי אותך באיי סי

../images/Emo110.gif ניצן !!

ברור שאני זוכרת אותך .... הקומונה של הילארי דאף - איך אפשר לשכוח ??
אני שמחה לראות שגם את פה ...

חחח הייי שחכתי שהיית בקומונה...

הקומונה מתה כמו שאת יודעת חחחחחח אבל יש לי אתר על הילארי! הוא ממש חדש.. אבל כמעט כל יום מתעדכן בחדשות הכי גדולות על הילארי... http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=34630984721607 וגם אני שמחה לראות שאת כאן! החלפת כינוי אני רואה... חח טוב נדבר כבר... צ'או לבינתיים...

למעלה