ברוכים הבאים

sleepy fly

New member
שלום לום

אני חדשה:) רציתי לדעת באיזה ימים משדרים את התוכנית... למרות שהיא לקראת סופה.. פשוט כל הזמן יצא לי לראות אותה לא בכוונה

אני לא יודעת את השעות אבל

ביום חמישי זה השידור ובשישי ושבת יש שידור חוזר... טלי

../images/Emo110.gif ביום חמישי

בשעה 9 ורבע. ובשישי מעשרה לשמונה עד רבע לתשע בערך ... יום שבת, אני לא זוכרת כל כך ... אני יודעת שזה בערב. מקווה שעזרתי

היי!

אני ממש אוהבת את הסדרה ובמיוחד את אדריאן ושאנון!!! רובין ממש מעצבנת אותי! אוף לא עולה לי סמיילים וסימנים! טוב לא חשוב אני מקווה להשתלב פה!!! שאלה למנהלת: שתיגמר הסדרה "הטופ מודל הבאה" את תסגרי את הקומונה??

שלומית16

New member
שילום!אני חדשה פה

קוראים לי שלומית (חחח טוב זה ברור לא?) ואני בת 16(גם זה ברור) אני מתה על אדריאן !היא כזאת חמודה ואמיתית חחח כל פעם שהיא מדברת אני צוחקת ,איזה מבטא יש לה חחחחח בקיצר לדעתי לאדריאן צריכה להיות הטופ מודל הבאה מזה נבהלתי בתכנית האחרונה חשבתי שהיא תיצא ,נראה לי שהייתי מפסיקה לראות את התכנית הזאת אחרי זה חחחחח(אבל בכל זאת חבל שקיסי יצאה אני גם אהבתי אותה ,הם היו צריכים להוציא את רובין במקומה) אני ממש אבל ממש שונאת את רובין!!!! הנוצריה הטהורה והיא עוד חושבת שהיא מושלמת!חחחח הרשו לי לצחוק לדעתי היא הכי ביצ'ית שם ,הכי מגעילה ובלי קשר לאופי ,לעזאזל מה הם חשבו לעצמם שהם בכלל הכניסו אותה לתחרות הזאת אני יכלתי להיות במקומה, מה זה הגוף הזה!??!?ממש מגעיל לדעתי ואני מתה שתיצא כבר סתם סנובית מגעילה ,לא סובלת אנשים שחושבים שהם מושלמים הם בד"כ האנשים הכי לא מושלמים שיכולים להיות שאנון לדעתי קצת דפוקה חחח אבל היא בסדר אני לא ממש אוהבת את איליס ,לדעתי היא לא כל כך יפה והיא ממש רזה בקיצר רק אדריאן!!!

Jessica Alba

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifחדשה בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שלום לכולם
קוראים לי אלה ואני בת 13 וחצי... אני ממש אובהת את הסדרה ולפי דעתי אדריאן צריכה לנצח. אני הכי אוהבת את אדריאן שאנון וקיסי אבל בגלל שהיעפו את קיסי (מה שהשופטים המטומטמים לא היו צריכים לעשות
) אז שאנון ואדריאן הכי חמודות שם...
אני שונאת את רובין
היא לא יפה בכלל...
היא לא יודעת מה זה דבר לא נוצרי או מעשה לא נוצרי....כל דבר קשור אצלה לדת
היא אפילו לא יפה
ואין לה גוף יפה בכלל...זה לא שהיא שמנה....הגוף שלה פשוט לא יפה...היא חושבת את עצמה למשלמת...אז זהו....שהיא לא.. וואו....איזה הודעת הצטרפות ארוכה....חחח... מקווה להשתלב

EvanescencE3

New member
היייייייי ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

גם אני שונאת את רובין !

Toxic Girl

New member
ברוכה הבאה

גם על ההצטרפות לפורום וגם לאגודת "שונאי רובין בע"מ"

ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

אני יודעת שתשתלבי פה כמו שאני השתלבתי פה והשתלבתי מצויין כאן יש כאן יחס מאוד נחמד!!!

American Girl

New member
שלום..

שמי ילנה
אני חדשה.. ואני כמו כולכם צופה בטופ מודל הבאה... ואני הכי אוהבת את אדריאן ואיליס. אהבתי מאוד את ניקול והייתי בטוחה שהיא תזכה חבל שהיא עזבה

למעלה