ברכות לפורום החדש,

jenngirl

New member
מזל טוב לפורום!../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo82.gif

נקווה שבקרוב היא תגיע להתארח

sisty

New member
תשובה../images/Emo26.gif

ככל הנראה יהיה לה משתמש אדום, ויהיה שרשור שבועי שבעיקר בו היא תתמקד.

ShiraLevy

New member
ברוך ה'...

ברוך ה' נפתח פורום על ליאל.... חיכיתי לזה מלא זמן... יש אנשים שחושבים בהיגיון!!! תודה ל - sisty על שפתחה את הפורום. שיהיה לך בהצלחה!!!

ברכות, ברכות ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני כל כך שמחה שנפתח פורום חדש רק לליאל....... אני כל כך אוהבת
אותה
... היא שרה מדהים, כן מדהים.....
אותה נאהב תמיד
היא המלכה
ועוד...., ועוד.... ו........
זהו..... אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל מיני שירים שחיברתם עלייה(רק שלא תחשבו שאני זאת שחיברתי תדבר המטופש הזה
ועוד...) ו.... שוב ביי

מי שרוצה פרטים על ליאל כנסו

אני חברה טובה טובה שלה, למדתי איתה מכיתה א' ואלמד עד י"ב, כל אדם שמכיר אותה יגיד לך עליה שהיא אכפתית, ונשמה טובה ונורא נורא צנועה <היא בכלל לא מספרת כמעט לאף אחד על הטיסות ... היא ביישנית מאד מאד> אנחנו כולם מתים עליה וכשמישהו עצוב היא ישר מביאה לו חיוך, אוקצור.... היא נשמה טובה באמת. אולי אתם לא יודעים אבל לפני שבוע היא שרה עם ריצ'ארד גיר. אם אתם רוצים לדעת עליה משהו אני האדם הכי קרוב אליה תשאלו אני אספר לכם מה שאני יכולה... רק דבר אחד תזכרו ליאל היא נשמה!|

Crazzzzy

New member
שלום אנשים!../images/Emo23.gif

מה המצב איתכם? אני חדשה בפורום אבל לא חדשה בשביל להכיר את ליאלוש ("סלב"- ככה אנחנו מכנים אותה). אני למדתי איתה מכיתה א' ואלמד עד י"ב. היא החברה הכי טובה שלי, ואין עליה, היא נשמה טובה, ואחלה בת אדם, היא תמיד עוזרת, אבל למרות כל היופי שיש בה יש לה גם חיסרון! היא יותר מדי צנועה!... אבל קרועה לגמרי! חחחחחח טוב אם אתם רוצים לדעת עליה פרטים קצת יותר לעומק, או שאני אמסור לה משהו אני פה! בההה בייי

Crazzzzy

New member
פרטים טריים על ליאלוש

מה נשמע אנשיםםםםםםם? טוב בואו אני אספר לכם כמה דברים קטנים... ביום ראשון ליאלוש חזרה מחו"ל ואולי אם אתם יודעים יש לה יום הולדת ביום ראשון.... אחרי יום ראשון אני אספר לכם מה הלך שם... ואולי גם אביא תמונות...

Crazzzzy

New member
אתמול עשינו לליאלוש מסיבת הפתעה

אתמול<ביום שבת> בשעה 8 עשינו לליאל מסיבת הפתעה בבית שלה, היה מה זה כיף והיא ממש התרגשה .... היום יש לה יום הולדת היא בת 15!!! טוב.... סוף העדכון בהה ביי

sisty

New member
../images/Emo13.gif, הסבר-

ליאל התחילה את דרכה בבראבו, אך משם התפתחה הלאה. אם תשים לב
, ישנם הרבה בבראבו שלאחר הזכייה פרשו מהמקצוע..

למעלה