גלגל המזל בנושא... מקצועות באולפנא... פלצנית שכמותי.. מקצוע: _ _ _ _ _- _ _ _ _ _
י יעלושלוש2 New member 11/11/07 #1 ../images/Emo41.gif גלגל המזל ../images/Emo41.gif בנושא... מקצועות באולפנא... פלצנית שכמותי.. מקצוע: _ _ _ _ _- _ _ _ _ _
../images/Emo41.gif גלגל המזל ../images/Emo41.gif בנושא... מקצועות באולפנא... פלצנית שכמותי.. מקצוע: _ _ _ _ _- _ _ _ _ _
י יעלושלוש2 New member 11/11/07 #2 ירדן- שיתוף פעולה מלא! אני מבקשת../images/Emo11.gif נשארנו רק שתי בפורום המת הזה....
פ פליצי קפיצי New member 11/11/07 #3 הוא לא מת! הוא רק נח! לא! אני לא אתן לפורום הזה לגסוס! כי כשאני כאן ~מרימה גבות~ הוא יחיה לעד. ~מבט של סוכן חשאי~ לא פרום יקר ואהוב! אל תמות! לאאאאאא!!!!
הוא לא מת! הוא רק נח! לא! אני לא אתן לפורום הזה לגסוס! כי כשאני כאן ~מרימה גבות~ הוא יחיה לעד. ~מבט של סוכן חשאי~ לא פרום יקר ואהוב! אל תמות! לאאאאאא!!!!
פ פליצי קפיצי New member 12/11/07 #8 אוקיי! מילה חדשה! O: נושא: בעלי חיים _ _ _ _ - _ _ -_ _ _ נראה אתכם מצליחים לפתור את זה! P:
פ פליצי קפיצי New member 12/11/07 #12 אופס. רק עכשיו שמתי לב ^^" גם ר' יש... חשבתי ששתיכן כתבתן את אותן אותיות. אופסי ^^" _ _ בר - _ _ - _ _ _
אופס. רק עכשיו שמתי לב ^^" גם ר' יש... חשבתי ששתיכן כתבתן את אותן אותיות. אופסי ^^" _ _ בר - _ _ - _ _ _
פ פליצי קפיצי New member 12/11/07 #16 מואהאהאהאה! XD סופסוף דברים קשים, אה? P; קדימה! להפעיל את המוח שלכם! לא לוותר! O: (בסוף התשובה תצא מ'זה דבילית XD אבל למי אכפת? כי אתם שוברים ת'ראש כדי לפענח מה זה!)
מואהאהאהאה! XD סופסוף דברים קשים, אה? P; קדימה! להפעיל את המוח שלכם! לא לוותר! O: (בסוף התשובה תצא מ'זה דבילית XD אבל למי אכפת? כי אתם שוברים ת'ראש כדי לפענח מה זה!)