ו'?
פ פ ל צ נ י ת New member 16/11/07 #46 מישהו לרוץ איתו!!! ואל תשאלו מה אני עושה ערה בשעות כאלה... [רמז - מכינה צופרים....] לילה טוב לכל הישנות
מישהו לרוץ איתו!!! ואל תשאלו מה אני עושה ערה בשעות כאלה... [רמז - מכינה צופרים....] לילה טוב לכל הישנות
פ פ ל צ נ י ת New member 16/11/07 #47 אני מתחילה חדש פה... ספרים _ _ _ _ _ _ - _ _ _ _ מומלץ בטירוף!!!! ושוב, לילה טוב
פ פ ל צ נ י ת New member 21/11/07 #56 בעעע... היה בזה יותר מידי י' ומ'... אבל זה נכון ספר מומלץ לחלוטין! חובה! [לדעת אפילו יותר יפה מצופן דה וינצי.... לילה טוב
בעעע... היה בזה יותר מידי י' ומ'... אבל זה נכון ספר מומלץ לחלוטין! חובה! [לדעת אפילו יותר יפה מצופן דה וינצי.... לילה טוב
פ פ ל צ נ י ת New member 20/11/07 #53 אלף סליחות!!! + תיקון פשוט שכחתי מזה לחלוטין... [וגם לקחתי לי כמה דקות טובות להיזכר בספר אבל ניזכרתי בספורו של דבר וטעיתי, יש 5 אותיות במילה השניה, לא 4...] _ _ _ _ _ _ - _ _ _ _ _
אלף סליחות!!! + תיקון פשוט שכחתי מזה לחלוטין... [וגם לקחתי לי כמה דקות טובות להיזכר בספר אבל ניזכרתי בספורו של דבר וטעיתי, יש 5 אותיות במילה השניה, לא 4...] _ _ _ _ _ _ - _ _ _ _ _