גל אוחובסקי בתפוז
אנשים

../images/Emo41.gifגל אוחובסקי בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

רגע לפני כוכב נולד
גל אוחובסקי, האיש, השופט והאגדה מתארח היום בפורום בנים בלבד
בשעה 20:00, ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=255&msgid=104260920
גנית פרג , מנחת קבוצות הורים ומדריכת אימהות לאחר לידה ועיסוי תינוקות תתארח החל משעה 20.30 בפורום הורים לתינוקות ותשיב לשאלות בנושא בניית הרגלי שינה לתינוקות הקליקן כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1633&msgid=104295287
גילה הרן מטפלת משפחתית מת.למ, תתארח בפורום חינוך לילדים ולנוער בין השעות 21.00-23.00 ותשיב לשאלות בנושא החזרה לבית הספר והקליטה במערכת החינוך. צריכים סיוע? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1316&msgid=104300942
אביבה ינון, מנהלת חטיבת הטף באלו"ט תתארח החל משעה 22.00 בפורום אוטיזם ואספרגר ו pdd ותייעץ לשאלות בנושא אלו"טפים-מענות היום השיקומיים של אל"ט והזכאויות להם אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=612&msgid=104293872
דברים שרציתי לומר בואו לבחור את המנצח הגדול בתחרות הסיפור ההזוי ביותר, בפורום לימודי רפואה . הצביעו והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1523&msgid=104154700
פורום דניאל זילברשטיין מחלק לכם 30 סינגלים. רוצים לזכות בסינגל? הכנסו לפורום והשתתפו בתחרות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1577&msgid=104224930
מנענעים את הישבן בפעילות שמתקיימת בפורום רוני: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=925&msgid=104256825
מדי יום תוכלו לזכות בדיסק מתוך "השמיניה השולטת" - 8 האלבומים החמים ביותר של קיץ 2007. אמן היום- איימי ויינהאוס. לפרטים נוספים על הפעילויות ולהשתתפות, הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=58721
בואו לקרוא מאמרים על רמי קליינשטיין ולבחור את המאמר המוצלח ביותר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1432&msgid=104125226
עוד 8 ימים מישהו יזכה במאזדה 3 לשנה, כולל כל הוצאות האחזקה! שלח סרטון לאתר הפעילות, תראה לנו כמה אתה אוהב את האוטו שלך ואולי זה יהיה אתה! http://www.flix.co.il/tapuz/avis תפוז אלבומים- דרך הסלולר
פיצ`ר חדש ישן בתפוז אלבומים, הוספת תמונות דרך הסלולר, עבר שידרוג וזמין כעת לגולשים שלנו המשתמשים ב- WAP בטלפונים תומכים. מדריך למשתמש קיים בבלוג האלבומים והקומונות. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1065819

remundo

New member
אהא!

תמיד ידעתי שגל אוחובסקטי הומו!!1 ^___^ (רק... תזכירו לי מי זה גל אוחובסקי? אחד השופטים שם, נכון? זה בטח השופט שהוא לא צביקה פיק, נה? ^^") (מרגול הומו? O_O אין מצב!) נ.ב.-לא ידעתי שיש פורום דניאל זילברשטין. יא!

../images/Emo6.gif

כן,זה השופט הקירח.זה ידוע שהוא הומו.הוא יצא מהארון לפני הרבה שנים.הוא ובן זוגו איתן פוקס יוצרים סרטים ביחד.את בטח מכירה את סרטם האחרון "הבועה".

Yuske

New member
הסרט שהוא כלכך הילל בעונה ה4...

אגב מי רואה כוכב נולד5? ולמי הוא מקווה שיצליח?

Yuske

New member
לדעתי

שלומי צריך לזכות... הכי אלה שקיויתי שיגיעו לגמר זה שלומי, אליסה וחן אהרוני... מארינה יש לה קול מדהים שלא תבינו אותי לא נכון! היא מגיעה לטונים והיא באמת עושה עבודה טובה...אבל היא לדעתי לא מתאימה למשהו כזה (כוכב נולד ז"א), היא צריכה לשיר באופרות או מופעים יותר של...אופרה כאלה (סגנון של מופעים ז"א) בועז - יש לו קול גם כן טוב, אבל הוא לא הצליח לרגש אותי כלכך..יש משהו שחסר בשביל לנצח (לדעתי...כל הדעות פה הן דעתי האישית בלבד) שלומי- זה שהכי ריגש אותי מבין שלושתם. הוא גם שר בכלמיני מועדונים (משהו שאני מקווה לעשות) אז אני מניח שיש לו חומר משלו שממש טוב, ממש הייתי רוצה לשמוע את הדיסק שלו מבין כולם. מקווה שסופסופ מי שאני רוצה שיזכה יזכה...ולא כמו שנים קודמות (או לפחות שנה שעברה...) ומי שיזכה יוציא דיסק בקרוב...

Yuske

New member
מאיה רוטמן^__^

אפילו אני וגיסתי הצבענו לה בSMSים בגמר

כן,היא באמת מאוד מוכשרת.

אני בכלל חושבת שעצם ההגעה לגמר היא כבוד גדול,וזה לא כלכך משנה מי מנצח בסוף.גם אלה שלא הגיעו למקום הראשון מאוד מצליחים היום.

remundo

New member
ויש גם כאלה שהגיעו למקום הראשון ולא זוכרים או

אותם היום. בכלל, ככל שזאת עונה מתקדמת יותר כך לאנשים פחות אכפת מזה. השנה אאני מכירה רק את צביקה פיק (הזוי), מרגול שרוטה) וצביקה הדר (הפלצנות בהתגשמותה). אה, ואחרי השרשור הזה אני גם יודעת איך קוראים לשופט הההומו ^_^

Yuske

New member
ויש גם את צדי!

צדי צרפתי שזה הבחור שתמיד יושב ליד צביקה...

Yuske

New member
חחחח כן ההוא

לפעמים הוא מגזים בתגובות שלו... מה שכן.... "זה...זה.....ליד...."

chi12

New member
הגענו כבר לכוכב נולד 5?!

לאנשים ללא נמאס מראלטי... זה כ"כ חרוש... עונה ראשונה היה מגניב, עונה שניה דאגתי לראות את הגמר. בעונה השלישית סעדו זכה? אני ממש לא זוכרת. לי ולאחותי אין מושג מי זכה בעונה הרביעית, ואני עדין לא מאמינה שהם הגיעו לחמישית XD

meytar

New member
הם ימשיכו כל עוד זה יכניס להם כסף...

ונראה לי, שזה ימשיך להכניס להם כסף עוד הרבה מאוד זמן...

Yuske

New member
כן אה

אבל תקשיבו, זו התחלה מעולה לזמרים מתחילים

remundo

New member
הם טועים

היום יש הרבה דרכים אחרות והרבה יותר יעילות להגיע לקהל גדול יותר. אפשר להקליט שירים לבד בבית בצורה מקצועית ולפרסם אותם בחינם, לפתוח אתר שממנו אפשר להוריד שירים ולראות קליפים.. הבעיה היחידה היא ההופעות-להקות וזמרים שמתפרסמים בצורה כזאת בדרכ מתבססים על ההופעות כמקור פרנסה, ואולי יש להם לא פחות מעריצים מהזמרים המקומיים בארץ אבל המעריצים האלה פזורים בכל העולם וקשה לאסוף את כולם להופעה במקום אחד. אבל אולי אפשר כמו שהרבה אתרים אחרים בלי קשר למוסיקה עשו, אחרי שהלהקה תבסס את השם שלה להתחיל למכור חולצות ודיוידיאים עם קטעים שהם אל פרסמו באתר ושירים וגרסאות שירים שאי אפשר להשיג בשום דרך אחרת.. ומי שהשם שלו מספיק מבוסס בטח יכול גם לצאת למסע הופעות סביב העולם. (אבל אלה בטח רק יחידי סגולה וזה מאוד לא פשוט.) תמיד היה קשה להתפרסם בתחום המוסיקה, אנשים עבדו קשה שנים בשביל זה, כתבו והלחינו וסחבו ציודי הגברה והופיעו במועדונים נידחים עד שבסוף שיר אחד שלהם נכנס לרדיו ונהיה להם קהל גדול יותר והם התחילו להצליח-למרות שיש להקות מפורסמות שמצליחות גם מבלי שישמיעו אותם ברדיו. דווקא האמנים האלה אומרים שכוכב נולד שמהווה קיצור דרך לתהילה גם ממעיט מהערך של התהילה-הכוכבים הנולדים לא מתאמצים בשביל להתפרסם ולכן הם גם מעריכים את הפרסום שלהם פחות. אני חושבת שהדבר היחיד שהופך את כוכב נולד לכזאת תופעה זה שזה משודר בפריים טיים של ערוץ 22, כי באמת שאף אחד לא עוקב ולכולם כבר נמאס מזה ואלה שרואים מבלי להכיר אף מתמודד אישית בדרכ רואים את זה סתם כי הטלויזיה כבר פתוחה או שמשעמם להם או משהו כזה (כי עם כל הכבוד ליציאות של מרגול וצביקה פיק, אי אפשר לבסס רק על זה תוכנית משעממת שלימה שכבר מיצתה את הרעיון של מזמן. חוץ מזה שבהשפעת צביקה הדר גם מרגול והאחרים הופכים להיות יותר ויותר פלצנים, למרות שמרגול וצביקה פיק מסווים את זה בצורה נהדרת כל כך עד שלפעמים אני חושבת שהפלצנות שלהם מזערית וחסרת חשיבות.) חוץ מזה שכואב לי לראות איך גיבור הילדות שלי ז'וז'ו חלסטרה הפך לכזה מנחהכוכבנולדים מלוקק פי 9.8 ממנחה ערוץ הילדים הממוצע (עודד מנשה?). בכל אופן, אני יודעת שהמתמודדת שלי בעונה הזאת היא מרינה מקסימיליאן בלומין רק כי זרובבלה שיבחה אותה בבלוג שלה (אני אל טורחת לצפות אז אני צריכה להסתמך על דעות של אחרים) וכשכן יצא לי לראות ראיתי שהיא באמת שרה יפה (אבל גם כל השאר שרו יפה, ואני באמת לא מבינה במה היא יותר טובה מאחרים. מה שכן בפרסומות החוזרות ונשנות ראיתי שגם המגניב הזה ששר כמו בת עלה, ופתאום נורא רציתי שדווקא הוא יזכה. חוץ מזה שמרינה יותר גבוהה משני האחרים. ואת השלישי עם העינים הכחולות לא שמעתי שר אף פעם חוץ משתי השורות שכל אחד מהם שר בפרסומת, ואני חושבת שהוא שר די רגיל ואין לו שום דבר מיוחד, אבל נו, זה רק "כוכב נולד" ולא "כשרון או כישלון", האנשים שם רק צריכים לדעת לשיר וזהו, וזה בכלל לא משנה הייחוד והמגניבות של השירה שלהם-למרות שלשני האחרים באמת יש את זה.) בכל אופן, כיום הכוח של ערוץ 22 לא עולה על כוחם של הפורטלים המובילים בארץ (ע"ע וואלה, נענע, תפוז) שהיתרון של כל אלה (יחד עם ערוץ 10) זה שהם מוכרים יותר מכל שאר הערוצים/אתרים הנהדרים שקיימים וגם פונים לקהל רחב יותר במדינה הספציפית הזאת (ישראל). ההבדל הוא שערוצי טלויזיה עדיין פתוחים רק לסוג מדיה אחד (ובתור ערוצי טלויזיה הם לא מסוגלים להיות פתוחים ליותר מזה, למעשה) בזמן שהפורטלים המובילים בארץ הם ממש עולמות שלימים שאפשר ללכת בהם לאיבוד בקלות (קחו למשל את הבלוגספירה של נענע (ישראבלוג) או הפורומים-בלוגים-פליקסים של תפוז חוץ מזה שיש גם הרבה אתרים בינלאומיים בעלי כוח מכריע (יאהו, גוגל, MSN, יוטיוב) שהם הרבה יותר מאתרים.) חייבים להזכיר כאן את הנסיון המגוחך של ערוצי הטלויזיה להשתלב בתרבות האינטרנט, שזה באמת נחמד שהם מנסים להשתלב אבל עדיין הם עושים את זה מתוך תפיסת העליונות והסלבריטיות שלהם (הם מסרבים לקלוט שהם כבר איבדו את כוחם מזמן ושהרבה אנשים מחזיקים היום טלויזיה בבית רק בשביל המסך, ולא בשביל התכנים. ערוץ 22 זה באמת דבר פתטי לגמרי לדעתי. בזמן שהמדיה מנסה למשוך צופים בעזרת כל מיני דברים כמו ריאליטי או מספר ערוצים שואף לאלף, ערוץ 22 עדיין מתקיים באשליה שעצם קיומו ימשוך אליו אלפי צופים, ושיש לו עדיין את אותו הכוח מלפני עשר שנים והוא עדיין יכול להשפיע על איך יראו פני החברה בישראל.) (למעשה, זה די נכון בעבור קשישים שלא מתמצאים כל כך במחשבים, אבל גם אלה כבר התחילו לשלם לתיכוניסטים וסטודנטים כדי שיעזרו להם להשתלב בעידן החדש שככל הנראה הולך להשאיר דברים כמו ערוץ 22 בחוץ.) בכל אופן, אני כבר בכיתה ט שמתי לב שאני נמצאת על המחשב כל כך הרבה שכמעט שכחתי איך מרגישים כשרואים טלויזיה. הממ אני חושבת שחפרתי מספיק, וגם כבר כתבתי על יותר מידי נושאים לא קשורים בהודעה הזאת. אה, כן, רציתי להגיד שאיך שקשת ורשת מנסים באגרסיביות לפרסם את האתרים שלהם פתטי בעיני הרבה יותר מילדות בנות 12 שמגיבות בבלוגים שלכם דברים כמו "בלוג מאמם! מוזמנתת לשילייי!!!11". לרשת וקשת יש הרבה יותר אמצעים ליצור אתרים הרבה יותר מושקעים מבלוגים פשוטים של ילדות בנות 12 שבסך הכל מספרות על החיים של עצמן ושמות תמונות וקטעי וידאו של עצמן בשילוב של הרבה חחחחחחחחחחחחחחח שמפריעים לקריאה סדירה, ובכל זאת אני מוצאת בבלוגים האלה יותר עניין. (כלומר, האתרים של קשת ורשת לא מעניינים אותי בכלל, ואם באמת משעמם לי עד כדי כך שאני אחפש איפה לגלוש אני מעדיפה לקרוא סיפורים בבמה חדשה או לצפות בילדות שהסריטו את עצמן רוקדות "הארה הארה יוקאי" (הסיומת של הארוהי סוזומיה נו יווטסו) ביוטיוב.

Yuske

New member
טלוויזיה?...מה זה?

אני כבר מכיתה י"ב לא רואה טלוויזיה...("יש מכושפות פרק סיום העונה עוד 5 דקות...המממ אבל מישהו שלא ראיתי מלא זמן מחובר ואני מדבר איתו..."...*מדבר במסנג'ר*) O_O נכון שהריקוד של סוזומייה הארוהי שולט? אני כמעט יודע אותו בעלפה^_^ כלאופן... לא משנה אם ניצחת בכוכב נולד או לא...ההצלחה שלך נמדדת בשירים שכתבת והקלטת...מבחינתי בכלאופן כלומר..תראו למשל את נינט...היא ניצחה בכוכב נולד ועד שהיא הוציעה דיסק עבר הרבה מאוד זמן והיא קיבלה קהל לדברים אחרים (לדוגמא משחק בהשיר שלנו)...כלומר, היא לא קיבלה אהדה בתור זמרת אלא בתור שחקנית שזכתה בכוכב נולד. אח"כ שהיא כבר הוציאה דיסק זה כבר משהו אחר כי הקהל שלה התחבר (בין השחקנית לבין הזמרת) בעוד שאני מאמין שחלק מהקהל שהיה לה עוד בתקופת כוכב נולד דיי פרש כי הוא רצה את הדיסק הזה כבר כמה שנים לפני כן... (זה אגב לא כדיי להעליב את נינט או משהו חלילה, הבחורה שחקנית טובה וזמרת מעולה, זוהי רק דעתי האישית על דברים) זה קצת סטה ממה שרציתי להגיד...נראה לי... כלאופן, להצליח בכוכב נולד זה רק מקנה לך את ה"קיצור" הזה ללהגיע לחברת הקלטות והופעות ושיש לך מישהו שתומך בך בזה (אני מקווה...כי לא ממש קראתי את החוזה שלהם וכאלה) מי שניצח\ינצח בכוכב נולד (מצטער על הביטוי) לא שווה כלום אם הוא לא לוקח את זה בידיים ומוציא דיסק עם חומר מקורי (לא משנה אם כתבו לו\הלחינו לו\וכו העיקר שהוא לא עושה רק קאברים בדיסק שלו, כי חידושים לשירים ישנים פה ושם לא הזיקו כלכך לאף אחד) ולדעתי לקחת את עצמו בידיים כמה שיותר מהר עם חומר מקורי לדיסק או סינגל או קליפ או משהו כדיי שכשתוציא את הדיסק זה יהיה משמעותי יותר מאשר שעוד כמה שנים טובות תוציא דיסק.... בכלאופן, מי שכבר הוציא דיסק לא צריך להפסיק...הרי הופעות לא יכולות להימשך רק משירים של אלבום אחד כי בשלב מסויים זה מתחיל לשעמם ולחזור על עצמו...(אני לא אומר שצריך להוציא דיסק כל חודשיים אבל אחד לחצי שנה- שנה לדעתי נראה לי מתאים) וכן, אני מודע לכך שזה ממש לא פשוט להוציא דיסק (במיוחד בעולמינו אנו) אבל יש כאלה שניצחו בכוכב נולד שאחרי שהוציאו דיסק דיי נעלמו...(הראל מויאל למשל) בקשר לערוץ 2.... כן, הטלוויזיה דיי התדרדרה...הכל נהיה ממוסחר, ערוץ הילדים בעיקר...(מה שכן סופסופ התוכנית ביניים שבין תוכנית לתוכנית לא ארוכה ומייגעת כמו פעם...יש להם אשכרה סטופר של דקה-שתיים שהם מדברים על משהו ואז סופסופ התוכנית מתחילה) אבל אין לי כוח לחפור על זה ועל איכ זה משפיע בפסטיגלים וכו.... וקצת כדיי למסחר את עצמי בנידון... צפו לאתר משלי (ז"א ב Myspace) עם כלמיני דברים שעבדתי עליהם (בנתיים קאברים כי אין לי מישהו צמוד שיודע להלחין...) מקווה שכבר בשבוע הבא אני יוכל להקליט ולפרסם שמה אבל אני עובד על זה^^

למעלה