לגמרי מסכימה עם אורנית../images/Emo45.gif
אני בעד לכתוב הרבה,למה לקרוא לאמירת דיעה ולפיתוח דיונים מעמיקים(גם אם בנושא 'כוכב נולד' בפרט וריאליטי ולטלוויזיה בכלל למשל)"חפירה" ועוד להתנצל על זה?...זה פורום,פירושו קבוצת דיון אז אחת המטרות היא לכתוב בהרחבה מה שעולה בליבכם ובראשכם,אחרת הכול נעשה קצר ומשעמם ואני לא מעודדת את המגמה. אני מניחה שאני דוגמא קיצונית אבל אני באמת אוהבת לקרוא הודעות ארוכות(וגם בלוגים,כתבות,ספרים וכו'
) בהמון נושאים,לפעמים אני סתם בוחרת פורום אקראי וקוראת הודעות אפילו כשהנושא ממש לא קשור אליי פשוט כי לא מזיק לדעת בעיקר כשהדברים מנוסחים ומנומקים בצורה תרבותית,אני גם אוהבת לכתוב הרבה ולעולם לא אתנצל על "חפירה",מי שלא בא לו שלא יקרא,את מה שיש לי להגיד אני אגיד בכול מקרה יותר כדי להוציא החוצה אחרת זה ישב לי ויתן תחושה של "תקיעות בגרון",בדרך כלל אני מתבטאת טוב יותר בכתיבה מאשר בדיבור(אם כי גם בדיבור תלוי מתי,איפה ועם מי תפתסם אותי...)ולכן מקום בו אפשר לכתוב ולקרוא הוא מקום שנוח לי בו,אז יאללה דיי עם השטויות התמוהות של התנצלויות על "חפירות" גם בפורומים אחרים יש לי תהיות לגביי הקטע הזה וכאן הגישה שלי היא לעודד לא להתנצל ופשוט לכתוב ולהוציא כול מה שרוצים. על הדיון עצמו יש לי מה להגיב אבל בגלל שקראתי אותו רק עכשיו ורוב מה שאני חושבת ביטאתם יפה התגובה יכולה להידחות בשעות או בימים כי באמת אין לי מה לחדש...