גל אוחובסקי בתפוז
אנשים

Yuske

New member
תודה^^

וואי חפרתי בהודעה האחרונה שלי:X... אני מקווה שאוכל לחפור עוד בהודעות הבאות:X

../images/Emo50.gif

ולשניכם,בקשר ל"חפירות"-זה לא נקרא חפירה.זה דיון מאוד מעניין ופורה.ליסטה כבר כתבה כאן בעבר שהיא לא אוהבת שמשתמשים במילה "חפירה" ואני מסכימה איתה.זה מאוד יפה שאתם אומרים את דעתכם,מנמקים ומפרטים.למה להתנצל על זה?

Digi Lista

New member
לגמרי מסכימה עם אורנית../images/Emo45.gif

אני בעד לכתוב הרבה,למה לקרוא לאמירת דיעה ולפיתוח דיונים מעמיקים(גם אם בנושא 'כוכב נולד' בפרט וריאליטי ולטלוויזיה בכלל למשל)"חפירה" ועוד להתנצל על זה?...זה פורום,פירושו קבוצת דיון אז אחת המטרות היא לכתוב בהרחבה מה שעולה בליבכם ובראשכם,אחרת הכול נעשה קצר ומשעמם ואני לא מעודדת את המגמה. אני מניחה שאני דוגמא קיצונית אבל אני באמת אוהבת לקרוא הודעות ארוכות(וגם בלוגים,כתבות,ספרים וכו'
) בהמון נושאים,לפעמים אני סתם בוחרת פורום אקראי וקוראת הודעות אפילו כשהנושא ממש לא קשור אליי פשוט כי לא מזיק לדעת בעיקר כשהדברים מנוסחים ומנומקים בצורה תרבותית,אני גם אוהבת לכתוב הרבה ולעולם לא אתנצל על "חפירה",מי שלא בא לו שלא יקרא,את מה שיש לי להגיד אני אגיד בכול מקרה יותר כדי להוציא החוצה אחרת זה ישב לי ויתן תחושה של "תקיעות בגרון",בדרך כלל אני מתבטאת טוב יותר בכתיבה מאשר בדיבור(אם כי גם בדיבור תלוי מתי,איפה ועם מי תפתסם אותי...)ולכן מקום בו אפשר לכתוב ולקרוא הוא מקום שנוח לי בו,אז יאללה דיי עם השטויות התמוהות של התנצלויות על "חפירות" גם בפורומים אחרים יש לי תהיות לגביי הקטע הזה וכאן הגישה שלי היא לעודד לא להתנצל ופשוט לכתוב ולהוציא כול מה שרוצים. על הדיון עצמו יש לי מה להגיב אבל בגלל שקראתי אותו רק עכשיו ורוב מה שאני חושבת ביטאתם יפה התגובה יכולה להידחות בשעות או בימים כי באמת אין לי מה לחדש...

Yuske

New member
ויוה לה דיגינג

ודיי צחקתי עם כל הקטע של ההתנצלות של החפירה אני פשוט לא רגיל "לחפור"...לכתוב הרבה בפורומים^^ ואני מקווה שאני אוכל לכתוב הרבה מבחינה של להתמקד על כל מה שאני רוצה להביע כי זה נותן תחושה דיי טובה של שיתוף והבעת דיעה והכל, אז זה משהו שאני רוצה לשפר אצלי (לדבר הרבה ולהתבטא יותר) תאמינו לי שאני יודע טוב מאוד מה זה לחפור...חחח

Yuske

New member
וירוס חדש במסנג'ר!!!

טוב אז זה מתחיל בזה שמישהו שאתם מכירים אומר לכם look at this old picture that i found או משהו בסגנון.... ואז זה שולח לכם קובץ ב WINRAR... אח"כ כשאתם לא מקבלים אותו זה שולח לכם שוב פעם אבל הפעם הוא שולח לכם have you seen me naked yet? ואז שולח את הקובצ בשנית.... למזלי לא הייתי ליד המחשב כשזה קרה זה היה מהמסנג'ר של בנדוד שלי...אז אחרי ההודעה הראשונה הייתי עוד מנסה להוריד את זה.. אבל אחרי שראיתי את המשפט השני זה דיי היה מטריד ואז הבנתי שזה וירוס חדשO.ם... תפיצו!

remundo

New member
האמת שכבר יצא לי להתקל בזה

אבל רק במשפט הראשון. איך שהוא רצה שאני אוריד את הקובץ סגרתי וזהו.

Digi Lista

New member
נושא שהטריד אותי...

הכתבה על הביזיון בהסעות התלמידים מערוץ 2(הכתבה נמצאת למטה תחת הכותרת "בלי מיזוג ותחת התעללות נוסעים ילדים לבית ספרם"). הכתבה שודרה לפני כשבועיים בתוכנית ה'משמר האזרחי',במקרה יצא לי לראות אותה וכאחת שעובדת בין השאר כמלוות הסעה הלוך וחזור של ילדים בעלי צרכים מיוחדים ויותר מהכול בתור בנאדם הזעדעזעתי ממה שסיפרו לאורך כול המשדר. מסתבר שמגיעות כשנה כ-400 תלונות בנוגע לרשלנות בהסעות,הכתבה הזאת לא יוצאת לי מהראש והחלטתי להפיץ אותה לכול מי שאפשר בשביל שנשמור על עירנות,התחלתי עם הפצה דרך האימיילים ועכשיו אני מעבירה בפורומים גם אם אולי דיברו על הנושא הזה. הנוסח מהאימייל: "אולי אלה לא כול הדברים שנאמרו בתוכנית אך מדובר בקטעים נבחרים מהמשדר המיוחד שהוקדש להסעות ילדים עם דגש על החינוך המיוחד,תיארו שם גם מלווים ונהגים שמקללים בהסעות,שלא נותנים לילדים לשתות,שעוברים קו הסעה של מעל שעתיים ללא מיזוג,ילדים שהתיקים שלהם עם הסדים נשברו כי לאף אחד בהסעה לא היה איכפת...ראיתי את הכתבה כששודרה בטלוויזיה,זה רק גרם לי לרצות להסב את המודעות של כולם,לא בגלל שחס וחלילה מישהו מאיתנו מתנהג ככה אבל חשוב להיות עירניים. http://www.keshet-tv.com/CivilGuard/LobbyVideo.aspx?MediaID=21553&CatID=2697&Level3=3473" מקווה שילכו ויתמעטו מקרים כאלה ובכלל שתחום הסיוע גם במסגרות כמו בתי ספר,מעונות,הוסטלים וכן הלאה יהיו ברמה הגבוהה ביותר ועם אנשי הצוות האיכותיים ביותר ולא שכול מי שכאילו לא למד ומחפש עבודה יתקבל לתפקיד שמצריך הרבה מאוד תכונות שמה לעשות לא כולם ניחנו בהן בלי שום קשר ללימודי תואר(שגם אז לא חסרים מתרשלים). אני יודעת שלא לכולכם הנושא בכלל נוגע וגם שחלק כאן כבר קיבלו את האימייל שלי(מיתר למשל) אבל הנושא עדיין מציק לי בעיקר לקראת פתיחת שנת הלימודים והייתי שמחה אם כול אחד ינסה לעשות הפצה קטנה בשביל להסב את המודעות של האנשים כדי שדברים כאלה לא יחזרו על עצמם.

"המוזיקאים מברמן", מחזמר בעקבות האגדה הידועה

"המוזיקאים מברמן" - מחזמר שהוא עיבוד לאגדה מאת האחים גרים. חמור, כלב, חתולה ותרנגול מקימים להקה נודדת. זו לא התחלה של בדיחה - זוהי תחילתה של אגדה מאת האחים גרים שעובדה ב-1969 לסרט אנימציה מוסיקלי בברית המועצות. אנחנו לא חוששים לקחת את הסיפור צעד נוסף קדימה... אתם מוזמנים לצפות בעיבוד בימתי מקורי, רב משתתפים ועתיר תהפוכות המספר מחדש את סיפורה של להקה שעירה, המלך שבטירה, נסיך, זמרת, בלש מופרע ושלוש שודדות עם אמירה... לפרטים נוספים, אתר המחזמר: http://bremen.icon.org.il פסטיבל אייקון : http://www.icon.org.il

remundo

New member
זה נשמע מגניב

(הנה עוד אגדה שאני מכירה בזכות סדרות מצויירות כמו "סימסאלא גרים" ו.. הסדרה ההיא שהיתה לפני שנתים שהפכו את כל הגיבורים הראשיים לבנות. רוביניטה הוד היתה ממש מגניבה @_@)

למעלה