היי מיכל
מ מיכליק XD New member 22/8/07 #38 ../images/Emo126.gifהיי בתאליק . ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif
M MaStuLa76 New member 22/8/07 #30 בנוווווות../images/Emo3.gif הסתפרתי מדורג + פן . הפוני מוזר לי נמנמ אני צריכה להתלבש ולהתאפר , ואאאאז אני אצטלם DD; אני צריכה לחפש את המצלמה יאלה ביי D; ~למי שלא יודעת יש לאחי חינה היום~
בנוווווות../images/Emo3.gif הסתפרתי מדורג + פן . הפוני מוזר לי נמנמ אני צריכה להתלבש ולהתאפר , ואאאאז אני אצטלם DD; אני צריכה לחפש את המצלמה יאלה ביי D; ~למי שלא יודעת יש לאחי חינה היום~
L lililulu New member 23/8/07 #44 היי../images/Emo9.gif איזה חתיך בן דודי החדש הייתי היום בברית שלוXD
מ מיכליק XD New member 23/8/07 #46 ../images/Emo126.gifמזל טוב . עמית ? , שומע ? , אתה לא מתכוון במקרה לפתוח משתמש חדש ? , O= אנחנו בספיישל .
../images/Emo126.gifמזל טוב . עמית ? , שומע ? , אתה לא מתכוון במקרה לפתוח משתמש חדש ? , O= אנחנו בספיישל .
מ מיכליק XD New member 23/8/07 #49 ../images/Emo126.gifצריכה עזרה .. , למישהי יש ת'פורום \ הקומונה של החידות , השאלות והסקרים ? . XD
מ מיכליק XD New member 23/8/07 #53 ../images/Emo126.gifתודה על העזרה חמודות ,, D; אבל מצאתי כבר . P =