גם אני יצאתי מהארון...

אביחי 33

New member
איזה פורום../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif

אני חייב להביע דיעה על הסרט המדהים הזה
כ"כ הוקסמתי ממנו בצורה שלא יאמנת. גם שראינו כמה אחים ביחד, הם אמרו לי שעוד שהיו צעירים(אני מדבר שהם עכשיו בגילאים 24+) הייתה סדרה כזו אבל מצויירת. איין כ"כ נדהמתייי והתפלאתי מהסרט הזה. ותאמינו לי שאני לא ממש נדהם מסרטים. באמת סרט מפליא לאלללה
אני בעד עוד פרק בסדרה
משהו כמו הארי פואר
תהנו כאן כולכם

בבא1

New member
חדש פה!!!

אוקי בעקבות קריאת הספר ממזמן ראיית הסרט לפני יומיים וההודעה של ויקי בפורום הארי פוטר -הספר החלטטתי לצטרף!!!(מקווה ללכת לספריה עוד מעט לקחת את הספר השני...)

היי

היי אני אבירם בן 13 מנתניה לא ראיתי את הסרט עדיין אבל אמרו לי שהוא טוב קראתי כבר שלושה ספרים של נרניה(האריה המכשפה וארון הבגדים,הנסיך כספיאן,המסע בדורך השחר)עשיתי הפסקה בגלל הארי פוטר6 אני עכשו רוצה לקרוא את אחיינו של הקוסם אבל מישהו השאיל אותו מהספרייה והוא אפילו לא קורא אותו
מקווה להשתלב

O r c h i d

New member
חדש פה../images/Emo9.gif

ראיתי את הסרט, וקראתי את רוב הספר הראשון. בגלל שאני קורא כרגע בערך 3 ספרים בו-זמנית, אינלי ממש זמן להשלים את הסדרה של ה7
אבל אני בטח אקרא אותם בהמשך. מקווה להשתלב

meitalמיטל

New member
היי אני חדשה פה...

קוראים לי מיטל ואני בת 18 מחיפה... אני אוהבת את הסרט ואת הספרים...(אני כבר בספר השלישי.)

טל קארי

New member
ראיתי את הסרט

יפה מאוד!!! חבל שהוא ארוך אבל לא נורא הוא מרגש ויפה!:)

שלום! אני חדשה!

אני בת 16 וגרה בחיפה. הספר האהוב עלי הוא הסוס ונערו והדמות האהובה עלי היא אדמונד. מהם הספר והדמות האהובים שלכם?

Koki Girl1

New member
חדשה ../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שלום
אני דניאלה בת 14 וראיתי את הסרט נרניה. ועכשיו אני קוראת את הספר נרניה והנסיך כספיאן
מקווה להשתלב
אעאהה ואני חולה על טומנאס ולוסי
הם כאלה חמודיםםםםםםםםםםם

בבא1

New member
כמובן שכחתי פרטים..

אני עמית בן 13 ממשואות יצחק (אל תתבישו לשאול איפה זה כי אפ'חד לא יודע..)

ToryMaster

New member
מעצבן הדברים האלה

בגלל זה אני מתעקשת לקנות ספרים שאני אוהבת במקום להמתין עד שיתפנו בספרייה. ברוך הבא

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, אלינה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני חנה, ולמרבה האבסורד לא אני ולא יעל (שותפתי לניהול) עדיין לא ראינו את הסרט...
השתלבות נעימה לך

Blue Aura

New member
אה,את מהקומונה של תרד../images/Emo99.gif

ברוכה הבאה
אני הילה
השתלבות קסומה*מפיחנה*.

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, קשת בענן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אהבתי את הכינוי שלך
אני חנה, 29, וגם מחיפה. הרבה חיפאים פה
אני הכי אוהבת את ג'יל- יש בה משהו. הספר האהוב עליי עד כה הוא אמא"ב - אבל אולי כי גדלתי עם זכרונות מהסרט... מקריאה אובייקטיבית יותר מאוד אהבתי את מד"ש.
השתלבות נעימה לך

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, טל../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה
מצויין שהסרט ארוך- עם המחירים שמשלמים לסרט, לפחות שיהיה ארוך, וכך כל דקה עולה פחות...

willo1

New member
נצל"ש ../images/Emo13.gif

רק רציתי להגיד לך מזל טוב חנה!
תהני ותתחדשו

למעלה