גם אני יצאתי מהארון...

Fairywitch

New member
היי, את מוכרת לי, את../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

היי מיכל, טוב לראותך פה, חנה

M o r r r 3

New member
ראיתי ת'סרט והוקסמתי...

אז קודם כל נעים מאוד אני מור מבת ים... הייתי רוצה להבין?יש ספרים של נרניה לא הבנתי איך זה הולך... ואתם חושבים שיהייה המשכיות לסרט?

Fairywitch

New member
ואני שמעתי מחברה../images/Emo13.gif

תומכת בידיעה הזאת העובדה שכבר הכינו Wallpaper תואם, כנראה עם השחקן בסרט

cold as ice

New member
הקרן היא לא הקרן של סוזן...

בסרט הראשון על הפתח הגדול יותר של הקרן יש גילוף של אריה... התמונה כנראה לא מקורית...

nitzile

New member
אגב הנסיך כספיאן...

תהייה שחשבתי עליה ולא רציתי לפתוח נושא חדש... שמעתי (לא ראיתי עדיין) שבסרט נרניה- " האריה המכשפה וארון הבגדים" לא הייתה אפילו טיפת דם אחת (למעט שריטות קטנות..) אז אני תוהה- מה הם יעשו עכשיו, בסרט "הנסיך כספיאן" מבחינת אלימות? לפי מה שכתוב בספר, הרבההה אנשים מתים, וגם יש כריתות ראשים... מה הם יעשו עם זה?

ToryMaster

New member
לא חייבים להראות את זה

כלומר, אפשר לציין את המוות של אנשים, לאחייבים להראות את זה ויזואלית באופן מוחשי וזה.

nitzile

New member
אבל למשל בקרב בזירה...

כשפיטר נלחם נגד מירז, ואז אחד היועצים של מירז (מצטערת, לא זוכרת את השם) פורצים לזירה ואומרים שנעשתה בגידה, והם כורתים למירז את הראש... איך אפשר לא לעשות את הסצינה הזאת? כאילו, המוות של המלך מירז, הרשע בסיפור... חייבם איכשהו להראות את זה..

ToryMaster

New member
המהמ

אני לא חושבת שזה צריך להיות כזה סיפור להציג את זה בלי להציג את זה. במקרה הכי גרוע הם יכולים להרוג אותו בדרך אחרת, זה לא שלכריתת הראש יש משמעות ספציפית, נכון?

cold as ice

New member
לא כרתו את הראש של מירז...

למיטב ידיעתי, ראשו של מירז לא נכרת. מירז נפל, אציליו זעקו "בגידה" ובהמולה כשכל הטלמארינים הסתערו לכיוון פיטר, דקר אחד האצילים את מירז ואמר "זה על השפלת הבוקר" והרג אותו. מירז לא מת כשנפל מהמכה של פיטר, אלא מדקירה של אחד האצילים. ראשים שנכרתים אחרים יש. כשניקבריק הגמד מביא את המכשפה ואת איש הזאב לכספיאן, הם מנסים לתקוף, הראש של איש הזאב נכרת באמצע השינוי מאדם לזאב וראשה של המכשפה מתגלגל... גם ניקבריק מת, אבל אני לא זוכר עוד...

nitzile

New member
לא אמרתי

לא אמרתי שראשו של מירז נכרת בגלל פיטר, ידעתי שהוא מת בגלל אחד מאציליו. יכול להיות שהוא בהחלט נדקר, זה לא משנה את העובדה שהוא מת באלימות והרבה דם... שאני לא יודעת איך הם יוכלו להיכלל ככה בסרט.. ולפי דעתי היו עוד ראשים שנכרתו

O r c h i d

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

השתלבות מהירה
בקשר לשאלות- יעל ענתה לך

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, מור../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה
תשובות כבר קיבלת, עכשיו נותר לך להנות

למעלה