גמדים של יום חמישי 26/5

גמדהים

New member
../images/Emo41.gifגמדים של יום חמישי 26/5../images/Emo124.gif

בוקר טוב לממלכה
בוקר טוב לכל אחת
שקמה לה משנתה
אל קטנה או קטנתה,
בוקר מאיר ושמח
בוקר של שמש זורח
בוקר יפה לגמד
בוקר טוב באופן מיוחד!
היום הוא יום חשיפת הגמדים!!!
ענקיות - מי שכבר יודעת מי הגמדה שלה, מוזמנת לשרשר פה ברכה מכל הלב ולהלל ולשבח את גמדתה! מי שלא יודעת עדיין, שתחכה בסבלנות שהגמדה שלה תתפקד ותתגלה. גמדות - מי שלא חשפו אותה, שתיחשף בשרשור המיוחד הזה ותקבל את השבחים והברכות שמגיעים לה!
ומי יודעת מי אני???? (רמז - אני לא אחת, אלא שתיים...)

עינבלית

New member
מנצלשת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיום יומהולדת לליה

נכון, אני לא משתתפת במשחק- אבל הגמדית הפרטית שלי, זו שהפכה אותי לענקית בהריון איתה והפכה אותי לאמא- חוגגת היום שנתיים להולדתה 26/5/2003 - 26/5/2005 קמתי בבוקר בדמעות של אושר והתרגשות-
ילדונת מקסימה שלנו את האושר בהתגלמותה שמחת חיים וצחוק מנצנץ בין קרני החמה אפילו בין טיפות של בכי מנצנץ חיוך בזוויות פיך ואנחנו שבות ומתחבקות ועולות מן הקשיים והדמעות וגדלות יחדיו ומתחזקות ומחכימות- באהבה
מזל טוב גמדית מתוקה שלי אוהבת אמא

T noki

New member
מזל טוב לליה המקסימה../images/Emo65.gif

שגורמת לאמא שלה כל כך הרבה אושר... תמשיכי להיות מקור לגאווה וכל כך הרבה אהבה. אני בטוחה שתהיי אחות גדולה למופת. יום הולדת שמח!

daldan

New member
מזל טוב לליה ../images/Emo65.gif

וגם לדין דין האחיין המתוק שלי שנולד ממש באותו היום

swann

New member
מזל טוב ליה ../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

כמה אושר בהודעה אחת. מזל טוב ענבל, שנתיים שאת אמא!
מאוד מרגש

מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לליה הרכה והיפה, ילדתה של עינבלית האמא המיוחדת והנפלאה! מי יתן ושנתך השלישית תהיה ברוכה בשמחה ואושר רב, ושהמעבר להיותך אחות גדולה יהיה חיובי ומעשיר ולא קשה מדי. איזו ברכה יפה כתבה לך אמא!

lulyK

New member
מזל טוב לליה הקסומה

יום הולדת שמח ומאושר לילדה שהולכת לקבל בקרוב מתנה מדהימה מאבא ואמא

maya28

New member
לאושרייייייייייייייייייייייי

מצטערת לא הייתי ליד המחשב כמה ימים , הייתי מאוד עסוקה.
אז לקחתי את החבליה . . .. ורציתי להגיד תודה . על 3 הדיסקים , הנחמדים ששלחת לי , אני שומעת אותם. על ההקדשה היפה , מבטיחה שכאשר אני אתחיל לעבוד , אני אקח אותה למשרד שלי , והיא תלווה אותי כל הזמן ועל כרטיס הברכה. (חבל שאין טלפון). שמחתי שגימדת אותי , עשית לי שבועים מקסימים ומלאי הפתעות.
מאחלת לך חיים מאושרים ושלווים עם ילדיך ,אשמח להכיר אותך בהזדמנות שתיהיה לנו. מיכל

אלינה12

New member
אלף תודות להיידי אור!!!../images/Emo140.gif

גמדה מקסימה שלי היידי אור
בחורה על הכיפק עם הרבה הומור
יודעת לרגש
ומעניקה מכל הלב
השבועיים האלה היה לי ממש כיף! אמא נהדרת של אופק
ודורון
עוד מעט עושה גם לנהיגה רישיון
עוזרת ותומכת בכל אחד אתם רואים איזה היה לי גמד נחמד! תודה על מתנות
, שירים
וחרוזים איך אוכל להחזיר לך? בהרבה נשיקות
וחיבוקים!
מאחלת לך הרבה בריאות, אושר ושמחה
ובכל תחום בחיים הגשמה הכי מדליקה
! שיהיה לך סופשבוע נפלא עם אנשים שאת אוהבת!

../images/Emo79.gifקיבלתי חבילה! לה, לה, לה!../images/Emo79.gif

איזה כיף לקבל הפתעה בדואר!!!!!
אורנה של לירי! אין כמוך! אז הנה התמונה! קיבלתי חיות משחק לאדר (בדיוק, אבל בדיוק בזמן!)
קיבלתי מחברת מגניבה לרשום בה מה שבא
קיבלתי סוכריות מתוקום בקופסה מתוקה!
קיבלתי מחזיק מפתחות בצורת כריש, שיזכיר לי את הצלילות (יותר נכון, שיזכיר לי מה זה צלילות...)
תודה גמדתי היקרה!
היה כיף להיות ענקית שלך! מקווה שתבואי למפגש ב-10.6 כדי שאוכל להודות לך פנים אל פנים!

למעלה