גמדים של יום חמישי 26/5

תודה לושתי

גמדה מתוקה, שטרחה והכינה לי לבד שוקולדים ממולאים משובחים ואפילו הביאה אותם במסירה אישית! את מתוקה, ואלה ממש מקסימה!!!!!

ו שתי

New member
שמחתי להכיר

שמחתי לגמד, ושמחתי להתגבר על הפחד ולצאת מגושדן אליכן. מקווה שנהנית, ושהצלחת להבחין בטעמים: מנטה, שרי ודובדבן, לימון (כי לא היה תפוז סביר בשטח) ומרציפן. היה לי כיף!

הדר לצ, אחרי קבלת החבילה הבנתי

מאיפה הכינוי. המון המון תודה על החבילה המקסימה, שכל בני הבית נהנו ממנה. אז היה לנו: ממתקים, נר בצורת חיפושית, בובת ינשוף לעיפרון, מחברת, פנקס, שירים שיש בהם המלה ינשוף וחוברת מתכונים ענקית. המון המון תודה לך על תשומת הלב והתשורות.

הדר לצ

New member
שמחה שאהבת (אכן אין מעוף יתר בכינוי

שלי...
חשבתי ש"צל" נשמע קצת מאיים...). חזרנו היום מהחופשה. עכשיו אנחנו באמת זקוקים לחופשה...
מקווה שכולכם מרגישים טוב ושיהיה לך סופשבוע רגוע יותר מהקודם. בהצלחה עם המאסטר רייקי ועם כל ענייני העמותה. מאחלת לך שקט ושלווה (נרקאה לי שאת זקוקה לזה), הדר

דפנה מי

New member
../images/Emo51.gifגדולה ומיוחדת לKeren 26../images/Emo23.gif

שעמלה וטרחה ושלחה לי חבילה ססגונית ומקסימה
קופסה המכילה שלל מוצרי אמבט מפנקים (סבון, מלח, נרות מכל מיני צורות כולל
בות) והכל אפוף בשלל ריחות
. דובי
לעדי וגם חולצה מתוקה (טעם משובח יש לילדה שלך
) וגם שרשרת מעניינת ומיוחדת עבורי (לא ידעתי שגם את באה מתחום החריזה(-;) וברכה בדף קלף מודפס ומושקע
. ואחרון חביב-פסלון גמדון חביב שיזכיר לי אותה תמיד
| איזה כיף לי שהיית לי לגמדה-אדירה!!!!!!!!

../images/Emo77.gif קיבלתי חבילה ../images/Emo9.gif

נתחיל בזה שהדואר איבד את החבילה שלי
. הכניסו אותה בטעות מכונת דואר (אלוהים יודע איזה שם המציאו לה...) ממש הצליחו להרגיז אותי וגם הייתי מצוברחת
, ואז המנהלת של הסניף - החליטה שהיא תמצא אותה ויהיה מה - וכך היה
. וחזרתי הביתה עם חבילה. עמית יקירה
, תודה רבה על החבילה ועל המחשבה. היו בחבילה ממתקים ומשחקי עץ מקסימים לילדים - שכמובן על מה שכתוב טלטל עופרי לוקח בשמחה (מין פאזל צפרדע מקסם מעץ). וטלטל התלהבה מהחיות פאזאל שהיה כתוב על עליהם עופרי...
, על השבועים האלו, על המתכונים, על החרוזים ועל הברכות וכמובן על החבילה. בהתחלה כתבת שאנחנו בכמה פורומים משותפים - אז היתי בטח שזו "אמא של איתן ולהב" ואחר כך כתב שאת אוהבת חיות ים - ועדיין לא הבנתי - בקיצור לקח לי מהון זמן עד שנפל האסימון. אני אשמח לפגוש אותך בקרוב! אולי תגיעו למפגש?

עמית@

New member
איזה כיף שהגיע ../images/Emo45.gif ואיזה חצופים

הדואר! מזל שיש שם אנשים טובים
מקווה מאוד להגיע למפגש, העומס הבלתי אפשרי בעבודה מתחיל לתת בי את אותותיו.. נהניתי לגמד אותך
(חיבבתי אותך גם קודם אז זו לא חוכמה
)

ו שתי

New member
שקט ברחוב

רוח אט מיללת יו יו יו וילל ירח צהוב במרום מתגלגל לו ולילה לילה אפל ריק הרחוב רק יעל מטילת מלא הרחוב יעל
תודה ליעל המטיילת, על הגימוד המושקע ועל המתנות החביבות שהבוקר נמסרו לי. הספר זוכה למקום של כבוד ליד המיטה. נהנתי לקרוא בו הערב במחצית השעה "שלי" לעצמי. מחכה בקוצרוח לפגוש בך פנים-אל-פנים.

איזה כיף שאת נהנית ../images/Emo24.gif

וזה המקום לבקש סליחה על האריזה ה&^%# - נגמר לי הניר היפה של האריזה (זהב עם נקודות, מין סימן היכר כזה) אז יצא קצת פארש
מאדמאדמאדמאדמאדמאדמאדמאדמאדמאדמאדמאד נהניתי מהמשחק

גמדר לצ

New member
../images/Emo41.gifהיא חזרה! היא חזרה! היא חזרה!../images/Emo41.gif

הההההדדדדדדדרררררר! התגעגעתי נורא!
לא היה לי את מי לגמד!
איך היה? איך ביליתם? מה שלום דורון המתוקון?
(מרוב שאלות אין לי חרוזים הלילה...)
תלכי מחר לדואר לראות אולי הגיעה ה
??????? אני בממממתתתתחחח!
ולילה טוב כמובן!

הדר לצ

New member
בוקר טוב לך גמדתי הכי הכי

גם אני התגעגעתי אליך (אבל עושה רושם שניפגש עוד שבועיים - איזה כייייייייף!!!!!!!!!!!). היה כיף אך מתיש. בילינו יפה ועכשיו אנחנו צריכים לנוח. דורון מרגיש נפלא. יצאה לו עוד שן ועל פניו עושה רושם שהוא נגמל ממטרנה... אני בדרכי לדואר, נדבר יותר מאוחר. נשיקות,

הדר לצ

New member
בוקר טוב ותווווודההההההההההה!!!

מצטערת שלא יצא לי לכתוב אתמול. מה שלומך היום? אנחנו בינתיים בסדר. תודה רבה רבה על המתנות (הרגשתי כמו ב"החבילה הגיעה" עם כל העטיפות
). תודה על הפאזל, כבר ראיתי כזה פעם, ומאד מצא חן בעיני (ועכשיו יש לנו כזה. איזה כיף!
). תודה על הטוויקס (אכן קראת בעיון את שרשור ההכרות
) וכמובן כמובן על שני הפנקסים היפים-יפים. וגם הקופסא עצמה בה הכל היה מונח מהממת. אין כמןך!
מצפה בכליון עיניים לעוד שבועיים. נשיקות,
הדר

Keren 26

New member
תודה רבה לאלינה12 ../images/Emo141.gif

היה לי העונג שתהיי לי גמדה
. נהנתי
בכל רגע בשבועים האחרונים.

מעיןבר

New member
קיבלתי חבילה ואני לא יודעת מי הגמדה

סליחה שאני לא מזהה, אני נורא מתנצלת, אבל חתמת רק בשם ולא כתבת את הניק. החבילה מקסימה מקסימה מקסימה וממש מפנקת ואני מיד מצרפת תמונות

למעלה