גמדימים יום ראשון 15/5

דליה שלי ואיזה כיף לי../images/Emo9.gif

ענקית יקרה שלי התגעגעתי אז באתי בראשי קודחות המחשבות מה לך לקנות הרבה מידע עליך אין...או שיש והוא לא מספיק... מתכוננת למשלוח התשורה! יומנעים!

daldan

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

מה עוד תרצי לדעת? אין לי שום בעיה לענות לך... וכמובן שיהיה לך המשך יום נעים (אל תהיי כל כך מוטרדת, אני לא כזו בררנית)

יום טוב לענקית שלי ../images/Emo42.gif

יום יפה ושמשי. הספקתי כבר הרבה היום (בעיקר להחליף כל מיני דברים לבן שלי). אין ספק שלטייל בקניון
עם ילדון קטנטן (בן שנה וחודשיים) זו משימה קשה קשה ומעייפת... מקווה שלשם שינוי עבר עליך לילה שקט ורצוף
ומאחלת לך יום שכולו טוב
ות, גמדמדת

שלום גמדת נחמדת, מפאת מרפי לא

אענה לשאלה, והמבין יבין... מאחלת לך שבוע טוב ונעים

שלום לך ענקתי../images/Emo24.gif

הזמן קצר והמלאכה רבה, רציתי למהר ולכתוב לך הודעה בשרשור היומי כדי שתדעי שאני כאן בשבילך
. אך בשל הלחץ והזמן הדוחק אשמור את חרוזיי להמשך. רק רציתי לומר לך שיש לך בנות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!!!
בפורום הנוכחי לא נהוג לשים תמונות ולכן אנחנו מפספסים כאן את המתיקות הזו שיש לך בבית. רוצה לאחל לך יום נעים ורגוע בבית מלא חיוכים וחיבוקים.

../images/Emo133.gif השבוע מתחיל

מאוחר כרגיל (האמת שדווקא היום התחיל מוקדם
) ענקיתי היקרה, היש באמתחתך משאלה ממני הגמדית הקטנה
היש לך איזו העדפה כיוון או אולי בקשה שלי יוכלו לעזור
לשמח את ליבך?
אולי
,
או
תני לי בבקשה כיוון

יעל י

New member
../images/Emo39.gif היי גמדה שלי

גם אצלי השבוע התחיל מוקדם מהרגיל מה לשמח את ליבי? עניתי לכל הסקרים קראת? הכרת? נעזרת? נסי... ערב נעים

ענקית יקרה, מקווה שראית מה שכתבתי

לך אתמול. מצרפת לך חלק אחרון של המפה, שם, איפשהו, אני גרה. זו הזדמנות אחרונה לבקשות מיוחדות שיישלחו אליך. יש לי כמה רעיונות, מקווה שאצליח ליישמם. מה שכן, מקווה שלא תכעסי אם זה ייצא יום או יומיים יותר מאוחר, מפאת עיסוקים רבים. מאחלת לך שבוע טוב כייף וחיוכים שתמשיכי להנות מהנסיך שלך וגם מהמלך.

הרמזים לא עזרו?

חשבתי שכבר תנחשי מי אני
ספרי לי מה שלומך? קראתי את ההודעה שלך מהלילה והזדעזעתי עמוקות יחד איתך
מקווה שהתאוששת קצת. וכל האיחולים שלי לשבוע מקסים עדיין בתוקף!

אז לא תכיני לי?

איזה יום על הבוקר - אין אינטרנט (איך אפשר לחיות בלי אינטרנט תגידילי?) חזר האינטרנט - הלך החשמל
ואחר כך - חברה שלי ילדה!!! חברה שלי טובה שלי יפה שלי ילדה
בובון קטנטון כולו מטעמים לחיים תפוחים ושפתיים דובדבנים
והיתה אסטרטגיה והיתה לי תכנית לפנק ולשמח אותך הענקית אז מחר, באמת גימודים אגמד ועד אז כנראה שאני אנוסה להכין לי לבד כדורי דיסה

ו שתי

New member
נו, ולדרישה כזו שלא נענה: מתכון

לכדורי דייסה. לגמדים מוצלחים במיוחד- שכמותך: מכינים דיסה סמיכה מחלב סויה, סולת וקוואקר. מניחים להתקרר. מכדררים כדורים מהעיסה הגושישית והדביקה הזו (שהיא חיננית כמו דבק נגרים בערך) חושבים על הסידן ויתר יתרונותיו הבריאותיים והתזונתיים של חלב הסויה, מקללים את מי שהמציא אלרגיה לחלב, ואוכלים בתיאבון רב!

גמדר לצ

New member
בשמי ערב תכולים... הנה הגעתי!!!

כדי להספיק ולברכך, ענקית נאורה ומקסימה שלי! ואיך עבר עלייך היום? (מקווה שיותר טוב מאצלי) רעיון למתנה כבר יש ויש הוא קשור בסקר בראשון על תחביב מקורי שלך ("כן, יש עוד אנשים שעושים את זה...") ומה עוד? אני חושב וחושב ובסוף אמצא רעיון כמובן, אלא אם תגידי מיד מה רצונך ואותו אמלא בלי בעיה! ובינתיים, נשיקות לדורון הקטן עבודה נעימה ואם אפשר - תשני הרבה! ולגבי הצעתך למשלוח התמונה במייל - הולך! (כך אוכל למשוך ידיי בפוטושופ ולהכין לך מתנת ביניים), אז שלחי תמונה האהובה עלייך במיוחד! טוב, עייפה את כבר בטח ממילותיי, (שמת לב שלא חרזתי היום? עייף אני בלי די) אז נסיים ב
אחת ו
רבים שישמרו עלייך הירח וגם הכוכבים! ופה בתמונה, סתם תמרור נחמד שצילמתי בסרילנקה (עוד רמז...למרות שלא צריך) כדי להעלות חיוך על שפתייך!

היידי? הידי? היידי?

(היום לא בחרוזים, הגמד גימד כל הבוקר, ועכשיו הוא עייף לתפארת) לילה מנוחה, חלומות פז ומצנפת ממני הגמדת העייפת, שולחת לך אבקת קסמים
ללילות ארוכים, שלמים ורגועים.

למעלה