גמר התחרות "יום בחייה של רננה"

CrazyYoYo

New member
../images/Emo41.gifגמר התחרות "יום בחייה של רננה"

החלטנו לשנות את מתכונת התחרות, כך שיהיו רק 2 שלבים. פעלו כך עקב סיבות אישיות שלנו שאנחנו מעדיפים לא לפרט, אבל תאמינו לי - יותר טוב בשיטה הזו. אז השלב הראשון היה שליחת הקטעים- בערך 15 קטעים נשלחו! אז
לכל מי ששלח, הקטעים היו מעולים :] בחרנו מתוך כל הקטעים שנשלחו 3 קטעים שלפי הקריטריונים שהצבנו היו הכי טובים והכי מצחיקים. והם:
Double U, Hen m, alexsh
כל הכבוד
את הקטעים שעלו לגמר תוכלו לראות בבלוג שנפתח במיוחד לתחרות - blog.tapuz.co.il/HekhalHaTarbut וכדי להצביע לכל קטע היכנסו לסקר שכבר עלה לפורום- http://www.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll_by_Forum.asp?forumid=1347
לשלושת המתמודדים.. :] ושוב
לכל מי ששלח קטע
מנהלי הפורום.

Double U

New member
תודה שבחרתם בי לגמר../images/Emo9.gif

בהצלחה לשאר המתמודדים

Hen m

New member
רק רציתי להזכיר שלכל אחד יש הצבעה 1

נכון?
בבקשה אל תרמו...

RoieL

New member
הצבעתי.. כמה שאלות..

1. מדוע ההודעה לא נעוצה? היא נדחפה קודם למטה
2. לדעתי יש בעיה עם סקר כזה.. משתמשים יכולים להצביע מיוזרים של אחרים. 3. האם אני יכול לטעון לפורום את מה שאני כתבתי? [כדי לקבל ביקורת, כמובן
]?

Hen m

New member
בהחלט! זה בידיוק מה שרשמתי למעלה..

(לא שיש לי מה לדאוג נכון לעכשיו
) *חפשו את הודעותי בדו"ט נינט טייב THE O.C. וכו'
*

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifתשובות

1. מיד אנעץ
2.הסקר יהייה במעקב וכשנראה שאיפי אחד מרמה הוא יחסם מכל תפוז ככה שלא יהייה כדאי לנסות אותנו
3. בוודאי שאתה יכול
אפילו מומלץ

Hen m

New member
תבדקו כבר מעכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני שם לב לקצב ההצבעות וזה נראה לי חשוד (לא שאני מנסה להאשים יכול להיות שמישהו עושה את זה בלי שתדעו)...

noyil

New member
אף אחד לא מרמה../images/Emo4.gif

אל "תחמם" את המתחרים האחרים סתם.

Hen m

New member
../images/Emo2.gif אמרתי שמישהו מרמה?

אמרתי שעל פי קצב ההצבעות זה נראה כאילו מישהו מצביע שניה אחר שניה אחר שניה. ואני מדגיש: אני לא מנסה לפגוע! פשוט זה מה שראיתי, מצטער אם פגעתי. ושוב אלו רק מסקנות, אני לא אמרתי שמישהו מרמה אמרתי שזה נראה חשוד, זה הכל. שיהיה בהצלחה לכולם...

Hen m

New member
אני מתנצל, ראיתי את ההודעות בפורמים

השונים, הבנתי איך התוצאות השתנו בכזו מהירות...

RoieL

New member
אממ..

1. ???
2. בסדר גמור. היה נראה לי מוזר לראות מספר הצבעות גבוה כאשר הגמר לא פורסם ע"י תפוז. 3. מצורף
בבקשה תבקרו
לפתיחה לחצו כאן
(לחצן ימני + שמירה בשם
).

למעלה