חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקסיםםם כל הכבוד! ואני מסכים איתך...משהו פה לא אמין...
H Hen m New member 29/10/05 #26 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקסיםםם כל הכבוד! ואני מסכים איתך...משהו פה לא אמין...
H Hen m New member 29/10/05 #27 אני חוזר בי ומתנצל, הפרסום של התחרות בפורומים אחרים משתלם ולכן כמות ההצבעות היא כל כך גבוהה. שהטוב ביותר ינצח.
אני חוזר בי ומתנצל, הפרסום של התחרות בפורומים אחרים משתלם ולכן כמות ההצבעות היא כל כך גבוהה. שהטוב ביותר ינצח.
ק קמילעעע New member 29/10/05 #29 אוי ואבוי אתם מדברים בכזאת רשמיות שתהיו לי בריאים אבל עשיתם לי כאב ראש.
י יואב פרץ 15 New member 29/10/05 #37 אוי באמת, מה שווה הסקר הזה? Double U מפרסם חופשי בקומונות ובפורומים שיצביעו בשבילו.. קיצר סתם בלבול מוח
אוי באמת, מה שווה הסקר הזה? Double U מפרסם חופשי בקומונות ובפורומים שיצביעו בשבילו.. קיצר סתם בלבול מוח
D Double U New member 30/10/05 #38 אומנם מפרסם, אבל לא מחייב להצביע לי אני מקווה שמי שבוחר בי קרא את המערכון ויודע למה הוא מצביע.
R RoieL New member 30/10/05 #39 .. נראה לי ששי מודע לכך שכשהוא מפרסם את ההודעה הזו ייתכן גם שחלק מן הקוראים יאהבו יותר קטע של מתחרה אחר לפי דעתי זה בסדר גמור
.. נראה לי ששי מודע לכך שכשהוא מפרסם את ההודעה הזו ייתכן גם שחלק מן הקוראים יאהבו יותר קטע של מתחרה אחר לפי דעתי זה בסדר גמור