ברור שאני צודקת אני אף פעם לא טועה בדברים האלה
ה הטופ מודל הבא New member 19/4/07 #23 תמונה מדהימה..! חום הכי יפה אין מאז ומתמיד חום זה ג'ניפר וג'ניפר זה חום.. אפילו החום הבהיר שאני חולה עליה איתו... גם בPLAY וגם בIR שהיא הכי יפה שם וכמובן AIH :*)***))) לא יודע מי הכניס לה לראש ששחור יפה לה (ליאת אולי את ??? חח) אבל הוא מטעה אותה
תמונה מדהימה..! חום הכי יפה אין מאז ומתמיד חום זה ג'ניפר וג'ניפר זה חום.. אפילו החום הבהיר שאני חולה עליה איתו... גם בPLAY וגם בIR שהיא הכי יפה שם וכמובן AIH :*)***))) לא יודע מי הכניס לה לראש ששחור יפה לה (ליאת אולי את ??? חח) אבל הוא מטעה אותה
מ מיסטר זנגביל New member 19/4/07 #24 תמונה מדהימה...../images/Emo99.gif נראית מהורהרת משהו ואני דווקא לא אוהב אותה עם שחור! תלתלים בהירים הכי יפה גררר
תמונה מדהימה...../images/Emo99.gif נראית מהורהרת משהו ואני דווקא לא אוהב אותה עם שחור! תלתלים בהירים הכי יפה גררר
W West Doll New member 20/4/07 #25 שיער שחור../images/Emo99.gif היא פשוט מדהימה בשיער שחור אבל אני אוהבת גם כמו שיש לה בחותנת בהפרעה כאילו, צבע שיער^^
שיער שחור../images/Emo99.gif היא פשוט מדהימה בשיער שחור אבל אני אוהבת גם כמו שיש לה בחותנת בהפרעה כאילו, צבע שיער^^