לא משנה מצאנו
T tsofa New member 16/10/07 #178 יש פה מישוו שמוכר דברים של טוקיו הוטלל? ואם לא אזז מאיפה אני יכולה לקנותת?
P PerfectSP New member 16/10/07 #182 בסנטר יש מלא דברים שלהם... ../images/Emo190.gif בתומר למשל יש המון... דיזינגוף סנטר,כניסה 7[הכניסה שעל רחוב קינג ג'ורג']
בסנטר יש מלא דברים שלהם... ../images/Emo190.gif בתומר למשל יש המון... דיזינגוף סנטר,כניסה 7[הכניסה שעל רחוב קינג ג'ורג']
N NoAmItA ChAn New member 17/10/07 #190 שאלה - מישהו יודע למה ביל רצה להצטרף\להקים להקה? כדי להיות מפורסם, כדי להופיע... מה? תודה מראש
P PerfectSP New member 17/10/07 #192 שאלה מעניינת../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif אני רק יודעת שהוא ואחיו התאום,טום,התחילו להופיע במועדונים קטנים עוד מגיל תשע או משהו...
שאלה מעניינת../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif אני רק יודעת שהוא ואחיו התאום,טום,התחילו להופיע במועדונים קטנים עוד מגיל תשע או משהו...
T TaaaaaaaaaaL New member 17/10/07 #196 לא נראלי .. אוולי הוא סתם מתרגש כי הוא ראה אותי חח סתם די לאשליות !! אבל נראלי שזה זיעה ..=]
S SpongBobit New member 17/10/07 #197 מי מזיע בעיניים ?../images/Emo122.gif גם הוא בנאדם, הוא בוכה..בטח בגלל ההתרגשות על הזכיה וכאלו..
S SpongBobit New member 17/10/07 #198 תגידו...אתם גם חושבים שהפתיחה של Vergessene Kinder דומה ממש לאיזה פתיחה של שיר של גרין דיי (נאה לי ספטמבר..) זה ממש נשמע אותו דבר ! אח...Vergessene Kinder
תגידו...אתם גם חושבים שהפתיחה של Vergessene Kinder דומה ממש לאיזה פתיחה של שיר של גרין דיי (נאה לי ספטמבר..) זה ממש נשמע אותו דבר ! אח...Vergessene Kinder