תפסיקי לצטט מהפסיכומטרי. איפה את עושה, אגב?
M MrAnderson New member 16/7/07 #10 אני יודע שזה אמור ליהות קטע של בנות, אבל תכלס אני רוצה להתחתן עד גיל 30... חוץ מי זה אין בקשות מיחדות.
אני יודע שזה אמור ליהות קטע של בנות, אבל תכלס אני רוצה להתחתן עד גיל 30... חוץ מי זה אין בקשות מיחדות.
J jhhopkd1 New member 16/7/07 #11 נראה לי שהיא התכוונה לדברים מיוחדים כמעט כולנו מתכננים להתחתן עד גיל 30
נ נורמה בייטס New member 16/7/07 #16 אה וגם... לקנות לפחות 8 שמלות של מעצבים גדולים, שעולות בסכום שיש בו 5 אפסים , כל אחת . ובכלל לא ללכת איתן...
אה וגם... לקנות לפחות 8 שמלות של מעצבים גדולים, שעולות בסכום שיש בו 5 אפסים , כל אחת . ובכלל לא ללכת איתן...
ק ק ד ו ש New member 16/7/07 #25 תשובותיי 1. לסיים תואר, ולהתחיל שני 2. להיות במונדיאל 3. לטייל במקומות הבאים: אוסטרליה, ניו זילנד, תאילנד, ויטנאם, ברזיל, ברצלונה, נפאל. 4. לקחת איזה ענף ספורט ולהתחיל להפוך אותו לחלק רציני מהחיים.
תשובותיי 1. לסיים תואר, ולהתחיל שני 2. להיות במונדיאל 3. לטייל במקומות הבאים: אוסטרליה, ניו זילנד, תאילנד, ויטנאם, ברזיל, ברצלונה, נפאל. 4. לקחת איזה ענף ספורט ולהתחיל להפוך אותו לחלק רציני מהחיים.
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 16/7/07 #27 בוא נראה 1. לסיים תואר 2. למצוא עבודה נורמאלית 3. להיות בכמה שיותר מקומות בחו"ל 4. לעשות לפחות 3 קעקועים 5. לא ליפול למלכודת הנישואים הנוראית
בוא נראה 1. לסיים תואר 2. למצוא עבודה נורמאלית 3. להיות בכמה שיותר מקומות בחו"ל 4. לעשות לפחות 3 קעקועים 5. לא ליפול למלכודת הנישואים הנוראית
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 16/7/07 #30 מה רע בעבודה נורמאלית? את יודעת,עבודה במקום שקט עם כסף טוב...