דבר טוב
דבר רע
- ראשון

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif- ראשון

הלך ממש טוב במבחן במתמטיקה
סיימתי אחרי חצי שעה
עזבו שזה 003, תנו להתלהב
אני עייף...ויש לי המון מה לעשות

The Cat Woman

New member
לילילילהלהלה...

קלטתי קורס פה באשקלון ואז ראיתי את אחי בקניון אז הלכנו לאכול באגט יאמי לחלוטין עם צ'ילי מתוק
וחתכתי הביתה באיזה 12.
הייתי בקניון- כאמור- והלכתי לבדוק אם הזמינו לי את המעיל שרציתי (שחור וארוך). לצערי הודיעו לי שנגמר המעיל הזה במידה שלי בכל החנויות של הרשת
באסה. הכי מעצבן- זו כבר פעם שניה שזה קורה לי! היה בcignal ואז לא היה במידה שלי בצבע שחור, היה רק בצבע חום פסים מזעזע שכזה. ועכשיו עד שמצאתי מעיל דומה בלוצ'י- אין את המידה שלי...
אולי שווה לסוע לשינקין לבדוק שם בלוצ'י-עודפים.
מה אתם שומעים? אני- Lacuna Coil/ Falling מצטערת, אבל אני לא מצליחה לאהוב את זה. והחידוש שלהם לenjoy the silence פשוט מוזר מדי... בכלל חידושים לשיר הזה הם מוזרים ולא יפים.

The Cat Woman

New member
אה... שכחתי עוד ../images/Emo31.gif אחד

עשיתי פן (ועכשיו השיער שלי חלק!!! וארוך לאללה!!!
) ובגלל שעבדתי היום בחוץ- ירד עלי גשם, אז שמתי את הצעיף על הראש ונראיתי כמו איזה פאטמה. פחדתי שהחיילים שלי יטעו בזיהוי וירו בי. והיה לי ממש קר. באסה.

LadySilkworm

New member
לאקונה הם לא הלהקה הכי טובה

יש כמה שירים חביבים ויש כמה שירים שעושים כאב ראש מרוב הקול של הסולנית [שאני אף פעם לא מדייקת בשם שלה].

Super Alonit

New member
לאקונה טובים. ../images/Emo7.gif

אני לפחות ממש אוהבת אותם... איזה שירים עשו לך כאב ראש?

הם חביבים...

אני דווקא אוהבת את הקול שלה, אבל המוזיקה שלהם לא ממש התפתחה במהלך השנים, חוץ מהדיסק החדש שלהם שבמקום חביב עד משעמם הוא פשוט גרוע

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- סתם, היה יום חביב. היה נחמד בשיעור כישורי חיים (הזה עם חצי כיתה ומחנכת מיואשת?) ולמרות שזה די טיפשי, היה דווקא נחמד. היה קטעים
- הממ... לא יודעת... אני עייפה בלי סיבה מוסברת. אבל זה לא נורא כל כך. כיף לי ככה. כל היום הייתי בoff. מחר, ויום שלישי, אני בבית כ-ל- הבוקר!!! באישור הורים+בצפר+כל מה שצריך. גם יום חמישי.
ויום רביעי אני מחוץ לבית כל היום אבל אני לא לומדת. החלק הלא כיף הוא שזה בגלל שיש לי יום חמישי מבחן גדול בכימיה באו"פ. בעע

dralan

New member
אני

טוב - יום קצר רע - מחר 7 (!!!!!!!!) שעות פיזיקה - המורה הזו מ-ט-ו-ר-פ-ת!

blacknwhite

New member
אוי ואבוי../images/Emo122.gif 7 שעות?!

טוב, אבל כמו שאדם חכם אמר פעם (ואתה בטח שמת לב...) "שום דבר לא הרסני כמו רחמים, בייחוד רחמים עצמיים"

באמת מטורפת!... בהצלחה! ../images/Emo140.gif

חח איזה כיף שבחרתי מגמת אומנות ואין לי את כל הכאבי ראש האלה..!

LadySilkworm

New member
P:

ציירתי פעם את המאחורה של המצלמה הדיגיטלית שלי.. אבל את האמת שאני יותר בקטע של צילום, ז"א עמוק מאוד בקטע של צילום. אצלנו השנה מתנסים בהכל, ואפשר להגיד שדי למדתי לרשום ולצייר השנה כי לפני שהייתי במגמה הייתי די שלילית בנוגע לציור ועכשיו נפתחתי לזה הרבה יותר, אבל שנה הבאה אני הולכת לעשות הרבה צילום וגפ אני רוצה ללמוד צילום שאני אסיים ללמוד בכללי.

אה, ראיתי את זה!

שוטטתי לי קצת בעמוד שלך מייד אחרי שראיתי אותך בווצ'רס שלי
אהבתי את הדברים שלך!..הצילומים מעולים! אבל אל תנעלי, תשתדלי להיות פתוחה גם לזה.. אין דבר יותר מספק וכייפי מלשבת על ציור 4-5 שעות או יותר, ואח"כ להסתכל עליו ועל דברים שציירת בתחילת הדרך!.. אצלנו המגמה עובדת קצת שונה מאצלכם כניראה, יש מגמת צילום בניפרד, מגמת אומנות אצלנו כוללת רק ציור ופיסול. אני אישית מעדיפה ציור, ובגלל לזה אני מתייחסת לפיסול בהרבה פחות ברצינות (למשל בובה מסכנה שתליתי ואפילו לא המצאתי לה סיפור או הסבר כי לא היה לי כוח לחשוב על כלום, ויש לי עוד כמה עלובים כאלה..
)..

LadySilkworm

New member
אני לא נעולה על זה

אני פשוט..אוהבת את זה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ובזה אני רוצה להתמקד יותר, אבל אני ממש אוהבת לרשום דברים, לקשקש, מאז שהתחלתי ללמוד במגמה. המגמה שאני הולכת אליה היא מגמה מיוחדת במוזיאון ישראל.. ובקשר לצילומים שלי, תודה לך :) למרות שאני לא מעריכה את עצמי ככה, יש לי עוד כמה דברים ללמוד, ואני מחכה שאני אפתח כבר תמונה מחר בחדר חושך ושאני אלך לעיר לפתח בחנות מיוחדת את שאר התמונות מהפילים.

למעלה