דבר טוב
דבר רע
- ראשון

Super Alonit

New member
~מברכת את הרגע בו פרשתי מפיזיקה~

גם אני הייתי אמורה להגביר אבל ויתרתי על זה בסוף. |מאושרת| אלוהים ישמור, 7 שעות?! צריך לאשפז את החולת נפש הזו.

אהמממ..

:היה ממש כיף היום בביה"ס היום,ובמיוחד בשיעור תנ"ך.המורה ספרה לנו על עברה המענייין והמסעיר מאוד(תתפלאו אבל יש מורים שיש להם חיים מעניינים),היא הודיעה לנו שהחודש תהיה לנו הרצאה על אסתר וגם שהיא מתכננת להזמין אותנו לאחת ההרצאות שלה בנושא פיתוי וגם היא רוצה שנסע לא מטעם ביה"ס לאיזה ערב של כישוף..משהו שקשור למה שלמדנו.קיצר,היא מורה מגניבה
,אה וגם עשיתי פן^^
:אמממ פסיכולוגיה.נמאס לי מהמקצוע הזה ונמאס לי מהמורה הזו.היא הרסה לי את כל האהבה שהייתה לי למקצוע><

danduuu

New member
כל הכבוד על המבחן ../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

הברזתי מפסיכולוגיה בבוקר [שעתיים ראושונות
] בגלל כאבי בטן :) ישנתי צהריים משלוש ומשהו עד שש ומשהו, אז היה לי כיף
ממ כאבי בטן, עייפות יתר, מצבי רוח משתנים

Super Alonit

New member
../images/Emo3.gif

: התבטלו לי שעתיים סדנת אומנות אז השתחררתי ב-12.
: ביזבזתי את כל היום על שינה, וככה בכללי אני מרגישה די מבוזבזת, כאילו שאני לא עושה שומדבר משמעותי. זה די מתסכל.

LiLuLiL

New member
אמ הבנתי איך זה הולך../images/Emo122.gif

עשיתי מן מסיכה מוזרה כזאת לשיער ולפנים וזה מרגיש ממש טוב
הפנים שלי מסריחות מהמסיכה

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שני../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יום קצר
מחר בוחן במתמטיקה :X

The Cat Woman

New member
אוהו כמה טוב...

יום קצרצר ומלא בהפתעות- קיבלתי כרטיסים למשחק ידידות ישראל-אוקראינה ביום רביעי הזה באיצטדיון ר"ג (שער 11- מרכז המגרש, כבוד!) וגם התקשרו אלי מil makiage (איל מקיאג') או איך שלא כותבים את זה ואמרו לי שמגיעה לי מתנה- אני ועוד חברה בסדנאת איפור קצרה בסניף שלהם פה באשקלון... כאילו- שאיזה מאפרת תאפר אותנו ותיתן לנו טיפים... בחינם. אז אמרתי "נו טוב שיהיה... בת דודה שלי צריכה לבוא אלי מאילת, אז נפנק את עצמנו קצת! מה רע?"
מממ... שיעור פסיכו' מ5 עד 10 בלילה
5 שעות של "אובדן חושים" מהסוג הרע. אבל בקטנה, זה לא כזה נורא... סתם לא נעים.

Super Alonit

New member
ממ.

: אני קוראת ספר ממש יפה- The Outsiders\S.E.Hinton.
: יום ארוך והוא עדיין לא נגמר- יש לי עוד שיעור פרטי במת' ואימון קרב מגע. ומחר בכלל יום ארוך ומייגע עד אימה.

אני:)

:יום קצרצר,הצטלמנו לספר מחזור והיה מבחן חביב בספרות.
:הצלם הדפוק הזה הצחיק אותי(ומסתבר שלא רק אותי,אלא אתם כולם) בכוונה ונראה לי שיצאתי ממש זוועתית בתמונה><

mary06

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo15.gif/tapuzforum/images/emo39.gif/tapuzforum/images/emo31.gif/tapuzforum/images/emo31.gif

/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif/tapuzforum/images/emo31.gif/tapuzforum/images/emo31.gif

mary06

New member
בע

טוב: לא הייתה שעת 0 והספקתי להלחים כל מה שהייתי צריכה לפרוייקט.. רע: עוד יומיים מבחן במת` ועוד לא ממש התחלתי ללמוד /: והיום היה יום מבוזבז ודפוק..לפחות היה מצחיק כשהמורה הדביל שלי לתקשורת נתונים דיבר על AM,FM ‎ ואז התכוון להסביר על PM ‎ והפסיק, כנראה כי הוא קלט שהוא מטומטם..

blacknwhite

New member
קרה לך שהמורה לפיזיקה פתאום התחילה

להסביר על AC\DC? או לחלופין, פתאום גילית בתרגיל בגיאומטריה שAC=DC?

lacrimosa girl

New member
המורה שלי לפיזיקה

מטורף על הביטלס XD הוא כל הזמן עושה לנו שיעורים בנושא ומשמיע לנו שירים שלהם
לי"ב היה יום מגמות לפני כמה זמן, אז תאטרון הלכו להצגה, אקולוגיה לסיור וכו', ופיזיקה היו אמורים ללמוד 4 שעות פיזיקה XD הם בכו נורא, ובסוף למדו חצי שעה ו3 וחצי שעות ראו סרט על הביטלס XDDD

למעלה