דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-ראשון

איזה כיף להתחיל שבוע ככה
שביתההההה
ו"לגעת ביהלום" סרט בן זונה.
נראה לי שאין
כבר כמה ימים ברצף ^^

Liquid Dreams

New member
הממ..

ביטלו תנ"ךP: בערך, נתנו לנו לראות נסיך מצרים במקוםXD
ביטלו מוזיקה

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- היה סיור קצר וחביב וחזרתי הביתה ב-12 וחצי. שזה תמיד אחלה
מהכיתה שלי, אגב, הגיעו לביה"ס משהו כמו 6 אנשים... יופי להם... ומחר יש שוב שביתה! יההה! *קופצת בהתלהבות של ילדה בת 5 על הכסא*
- אני יודעת שאני צריכה ללכת לטניס. אני אפילו ממש רוצה לשחק טניס. אבל מה- הרבה יותר מפתה לשבת על התחת בבית. דילמה...

blacknwhite

New member
יש שביתה? לא ולא ביה"ס שלי כבר ימצא

דרך לדאוג שאנחנו לא נשב בבית ונהנה מעצמנו, חס וחלילה. *רק הארגון שובת* ולכן יש לנו מחר שעתיים ללמוד. שעתיים!!! למה? זה לא טוב לכלום, בחיי. מה הקטע? ויותר מזה- זה שעה ראשונה, ושעה חמישית. כיף כיף כיף. הייתי מבריזה, רק מה- היום אני באתי לבצפר בגלל שהיה לי טיול לא קשור, ואני ועוד 5 אנשים מהכיתה שבאו מקבלים במבחן פיזיקה הבא 5 נק' בונוס (המחנכת היא המורה לפיזיקה) אז לא שווה להבריז. כי אם אני מקבלת עוד בונוס אולי אני אפילו עוברת
בקיצור, אני שונאת את ביה"ס שלי ואת העולם. בעעע סליחה, הייתי חייבת. גרר }-| leaden legacy- after forever

The Cat Woman

New member
ME../images/Emo210.gif

יום חביב למדי, אין סיבה ספציפית... אה! בעצם גיליתי שאני לא עושה מילואים אבל משתחררת בבקו"ם כדי לקבל את הפטור
המפקד החרא שלי- לא חותם לי על הפאקינג פק"ש (פקודת שחרור) מה שמונע ממני לצאת כבר לחפש"ש! וזה סתם מעצבן כי אני באה לשעתיים כל יום והולכת. אוףףףף!

ש נ י1

New member
../images/Emo67.gif

- שביתהה
- כיף לקום מאוחר
- יוםראשון זה היום הכ מעפן בבית ספר ובדיוק עלי בחרו לשים את השביתה
- סתם כיף

Itay Simons

New member
נכון יום ראשון מעפן???

לא הייתה היום שביזות יום א'. תענוג :)

ש נ י1

New member
כןן../images/Emo6.gif

במשך כל השנים תמיד יום ראשון הוא הכי מעפן במערכת
ובדרך כלל גם יום רביעי

תכלס, שעתיים אזרחות ומסיימים ב10../images/Emo7.gif

(יש גם שעה חיבור אבל, נו באמת........)

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif שלוש שעות ביולוגיה../images/Emo4.gif

אבל שלישי וחמישי הרבה יותר גרועים

אני:)

:שביתה^^
:הלכתי לעשות מילוי בדיוק כשירד גשם זלעפות והגעתי כשאני ספוגה במים
,אה וצריך ללמוד למת' אבל אני מתעצלת><

נממ

חמש שעות חופשיות, הלכתי לישון על הדשא, קצת קראתי ודיברתי עם חברה.
הפרוייקט באנגלית שמנע ממני ללכת הביתה, העובדה שקמתי בכלל בבוקר רק בשביל ללכת לשיעורים חופשים, ספורט ואנגלית>< העובדה שכל שאר העולם נהנה משביתה.

dralan

New member
אני

טוב - שביתה, ביטלו את המבחן במחשבת שהיה צריך להיות מחר :) רע - רק עכשיו הודיעו על הביטול, אז ביזבזתי שעה וחצי בערך על למידה :p

^^

לא הלכתי היום לבי"ס כי היה יום על סמים והתמכרויות ואני באמת לא צריכה שיגידו לי למה לא כדאי לי לעשן, לשתות ולקחת סמים, אני לא מתכננת לעשות את זה בכל מקרה. אז ישנתי עד 11. ^_^
מחר שביתה!#%^@$%TOUI$^YUפ9486%*BU@V%^&*#^&)* ^_________________________________________________________^ אין גאומטריה ואזרחות ושעתיים ערבית!!! D:::::::::::::: (ושעתיים היסטוריה אבל זה פחות נורא
)
יכול להיות שנהגתי די בחוסר טאקט וזה גרם לויכוח לא נחמד עם איזו חברה ואני חוששת שהיא שונאת אותי ><
אני מתגעגעת לסימס ואני ממש רוצה לשחק ;~~~~~~~~~~~~~~~~~; (המחשב שלי דפוק כזה והוא עושה בעיות במשחק ;; אוף נו ;[ )
אני רוצה תחפושת ליום ראשון (אני בת"א למפגש וזה) ואין לי
עזרה, מישהו?

המממ

כ"כ הרבההה! מחר מבחן במת', אני עומדת לקפוץ מהחלון כל רגע, ובנוסף להכל- לא הייתה לנו שביתה! איך נועה אמרה: הסתדרות המורים זה קקי!
ביזבזתי את כל היום שלי בללמוד למבחן המסרייחחח הזה, ואני לא יודעת אם הוא מחר או מחרתיים כי המורה שלי מעופףףףף !@%@^@$^#$&#%&$%*$^*^$ (סליחה על הפריקה)
לפחות אני מתחילה מחר ב10 וחצי....

|מרגישה חלק מהפורום|

סיימתי את הrun\load!*!(@%&@#(^%&@.. (זה לא אמור להביע שום דבר למי שלא במגמה אבל אני מאושרת. זין)
מילקי><

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-שני

חופש
צריך קצת להיזהר יותר על הכביש חח

lacrimosa girl

New member
...

היה נחמד בכללי היום. היתה גיטרה וכאלו והקלטנו סיפורים בליווי שקט
היה פזייקה, והייתי פעם ראשונה אחרי שלא הייתי בערך 8 שיערוים...ממש ממש קשה להשלים, ואני לא מבינה כלום ;_; זה קקי =/

למעלה