דבר טוב
דבר רע
-ראשון

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

תיאטרון היום בערב. ולפחות זה ערב (7 ורבע עד 10) במקום לילה (9 עד חצות!!) כמו שתוכנן במקור... אה, והיתה רק שעה אחת היום, וגם בה לא למדנו...
היתה שעה אחת. מה הקטע? וגם ציפו שנשאר 4 שעות חופשיות רק בשביל צרפתית? לא נראה לי. הלכתי הביתה ברבע לתשע, ישנתי כל הבוקר

The Cat Woman

New member
בא לי לבכות ../images/Emo7.gif

עדיין יש לי חבר, זה גם משהו...
היום התחיל בזה שיצאתי מהבית ושמתי MP3 ואז אחרי בדיוק 2 שניות נגמרה לי הסוללה ונודע לי שגם הסוללה השניה שהייתה לי- לא הייתה טעונה! משמע- אין mp3. בא לי למות. אני בלי נייטוויש בדרך לבסיס= גיהנום! טווווב... מגיעה לתחנה, האוטובוס עובר מול הפרצוף- פספסתי! שיט! דבר שני חרא... טוב, אני מחכה 20 דקות בתחנה המצחינה הזאת בידיעה שאני ממש ממהרת לחר"פ כדי להוריד את התפרים... האוטובוס מגיע, אני יורדת במרפאה האזורית, מחכה שיכניסו אותי, מכניסים אותי... יש שם איזה רופא שלא יודע כלום מהחיים שלו- דקר לי את הנשמה עם מספריים ופינצטה! נגמר הסיוטון הרגעי הזה, אני רוצה לחזור לבסיס כדי לסגור עניינים עם כל הטפסים האלה... אבל לא! גשם זלעפות!!! 3/4 שעה אני מחכה שהגשם המחורבן הזה יפסיק! ומה קשור עכשיו גשם?! אני שונאת חורףףףף! והשיא של כל השיאים שבגללו באמת רציתי לבכות כבר- המפקד שלי עושה לי בעיות עם החפש"ש והיום נודע לי שמגיעה לי עוד רגילה (וזה פאקינג 5 ימים!!!) מה שאומר שמחר זה היום האחרון שלי ובכלל מגיעים לי עוד 4 ימים- חופשה מיוחדת בגלל הפסיכומטרי, מה שאומר שהייתי אמורה להיות בחפש"ש כבר מלפני פאקינג שבוע! צבא ארור שונאתתתתת את צה"ל!

blacknwhite

New member
../images/Emo24.gif יהיה טוב!

ולפחות יש לך חבר
חוצמזה (למיטב הבנתי חפש"ש זה דבר טוב..) אל תגידי שחבל שלא ידעת קודם- תגידי שטוב שאת יודעת עכשיו! וכן, רופאים שלא יודעים מה הם עושים זה חרא. אני מכירה את זה מהגשר בשיניים... אבל מסתדרים גם עם זה. נחמד לצחוק עליהם אח"כ. מחר יהיה יותר טוב

../images/Emo3.gif

היו לנו היום צילומים לספר מחזור (אז גם הפסדנו שות לימודים משעממות
)...
בטח יצאתי כלכך גרוע

הממ

|טוב| התחלתי היום ב10 וחצי כי המורה לאנגלית בחנה את הי"ב בע"פ היום (בגרות וזה..) ועוד מעט הולכת לחברה ובסוף לא היה לי היום מבחן במת' כי הוא נדחה ליום שלישי הבא! (האפי האפי ג'וי ג'וי!)
המבחן נדחה ליום אחרי פורים משמע- הלך לי החופש! ולנו לא הייתה שביתה בכלללללל

ש נ י1

New member
טוףף...

- היה טיול ממש כיף לירושליים ושמתי פתק בכותל
- אני עייפה בטרוף!

נמ :]

גשםםםםםםםםםםםםםםםם
היום ואתמול ירד די הרבה D: בערך XD
הייתה שביתה וישנתי הרבה :] בגלל שיכולתי לקום מאוחר ראיתי טלויזיה בלילה ונשארתי במחשב עד מאוחר וזה. כיף D: (ידעתם שלעוברים יש זימים בהתחלה? X_X)
ראיתי אתמול בלילה סרט מפחיד למדי על מסוממים, רקוויאם לחלום. זה באמת היה טראומתי. >< (למרות שהתאוששתי מזה די מהר עם התכנית על הריונות של יונקים בנשיונל ג'אוגרפיק XD)
מחר בי"ס
יש לנו פאקינג יומיים לסיים את כל ענייני ספר המחזור ואנחנו לא קרובים ><

צריך לשלוח את החומר מוקדם לבית הדפו

ס או שניתקע אחרי מלא בתי ספר ולא נקבל את ספרי המחזור בזמן. כוסאמק נווווווו איך נספיק?!

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-שלישי

סתם חביב לי
אני מתעב אזרחות!

BlackFader

New member
מי לא? ../images/Emo3.gif

קמתי מאוחר
יש לי מלא דברים לעשות ואין לי כוח אליהם

בע,יום מעפן ומבוזבז><

:למדתי רק 3 שעות כי התבטל שיעור אנגלית,ואממ עוד משהו שאשמור לעצמי
:יום מבוזבז לחלוטין,צביעות בכל מקום וילדים מעצבנים שגורמים למבחנים להדחות מהסיבות הכי לא מוצדקות ואז דופקים את השאר.זונות!

נממ

בגדים חדשים שקניתי אתמול (ודיסק של אוורגרי
), פורים מתקרב והכול פחות או יותר מסודר, אנשים התלהבו מהרעיון לסרט הדוקומנטרי שלי (על ברזליקה).
מחר מבחן במיתולוגיה אחרי שאמרו לנו שכנראה יבטלו אותו ועדיין לא התחלתי ללמוד ואין לי כוח להתחיל ללמוד, והרבה יותר גרוע יש לי מבחן בהיסטוריה יום אחרי פאקינג פורים ואין לי רגע ללמוד#@!#$!@E$#@!@!#E@

למעלה