בא לי לבכות ../images/Emo7.gif
עדיין יש לי חבר, זה גם משהו...
היום התחיל בזה שיצאתי מהבית ושמתי MP3 ואז אחרי בדיוק 2 שניות נגמרה לי הסוללה ונודע לי שגם הסוללה השניה שהייתה לי- לא הייתה טעונה! משמע- אין mp3. בא לי למות. אני בלי נייטוויש בדרך לבסיס= גיהנום! טווווב... מגיעה לתחנה, האוטובוס עובר מול הפרצוף- פספסתי! שיט! דבר שני חרא... טוב, אני מחכה 20 דקות בתחנה המצחינה הזאת בידיעה שאני ממש ממהרת לחר"פ כדי להוריד את התפרים... האוטובוס מגיע, אני יורדת במרפאה האזורית, מחכה שיכניסו אותי, מכניסים אותי... יש שם איזה רופא שלא יודע כלום מהחיים שלו- דקר לי את הנשמה עם מספריים ופינצטה! נגמר הסיוטון הרגעי הזה, אני רוצה לחזור לבסיס כדי לסגור עניינים עם כל הטפסים האלה... אבל לא! גשם זלעפות!!! 3/4 שעה אני מחכה שהגשם המחורבן הזה יפסיק! ומה קשור עכשיו גשם?! אני שונאת חורףףףף! והשיא של כל השיאים שבגללו באמת רציתי לבכות כבר- המפקד שלי עושה לי בעיות עם החפש"ש והיום נודע לי ש
מגיעה לי עוד רגילה (וזה פאקינג 5 ימים!!!) מה שאומר שמחר זה היום האחרון שלי ובכלל מגיעים לי עוד 4 ימים- חופשה מיוחדת בגלל הפסיכומטרי, מה שאומר שהייתי אמורה להיות בחפש"ש כבר מלפני פאקינג שבוע! צבא ארור שונאתתתתת את צה"ל!