XDDDDD צריך לעדכן את החולצות ולהוציא את טאריה P:
B blacknwhite New member 13/3/07 #135 חבל, פרצוף יפה יש לה../images/Emo3.gif חוצמזה, סיפרתי לאבא שלי על החולצה החדשה (אבא שלי- ששומע נייטוויש ) והוא הודיע לי שאני פריקית כי הוא בחיים לא היה שם לב
חבל, פרצוף יפה יש לה../images/Emo3.gif חוצמזה, סיפרתי לאבא שלי על החולצה החדשה (אבא שלי- ששומע נייטוויש ) והוא הודיע לי שאני פריקית כי הוא בחיים לא היה שם לב
B blacknwhite New member 14/3/07 #170 מהסנטר, מהחנות ששכחתי איך קוראים לה... הלכתי לשם לפני איזה שבועיים והמוכר אמר לי שאין לו חולצות עכשיו אבל משלוח גדול צריך להגיע. השארתי את הטלפון שלי והוא התקשר אלי יום שני בערב שהגיעו החולצות. אז הלכתי וקניתי האמת שיש לי פור, כי אני מת"א, אבל לא משנה...
מהסנטר, מהחנות ששכחתי איך קוראים לה... הלכתי לשם לפני איזה שבועיים והמוכר אמר לי שאין לו חולצות עכשיו אבל משלוח גדול צריך להגיע. השארתי את הטלפון שלי והוא התקשר אלי יום שני בערב שהגיעו החולצות. אז הלכתי וקניתי האמת שיש לי פור, כי אני מת"א, אבל לא משנה...
S Super Alonit New member 14/3/07 #180 אממ אני כנראה גם לא מכירה כי אני בכלל לא מת"א וזה ובכלל לא מתמצאת בסביבה לא מהתומר נכון? כי פעם חיפשתי שם אבל כל החולצות במידות מפלצתיות, אני יכולה לגור בתוך אחת. את יכולה לברר או להזכר או משהו ואז אני אלך ואקנה ואהיה מאושרת עד מאוד?
אממ אני כנראה גם לא מכירה כי אני בכלל לא מת"א וזה ובכלל לא מתמצאת בסביבה לא מהתומר נכון? כי פעם חיפשתי שם אבל כל החולצות במידות מפלצתיות, אני יכולה לגור בתוך אחת. את יכולה לברר או להזכר או משהו ואז אני אלך ואקנה ואהיה מאושרת עד מאוד?
B blacknwhite New member 14/3/07 #183 לא, לא תומר... לא זוכרת את השם! ארגג... אנשים בטוח מכירים, משמישהו אחר יענה! ואם את הולכת תעשי את זה בקרוב, כי אמרו לי שאין הרבה...
לא, לא תומר... לא זוכרת את השם! ארגג... אנשים בטוח מכירים, משמישהו אחר יענה! ואם את הולכת תעשי את זה בקרוב, כי אמרו לי שאין הרבה...
י ילדת הפרעות New member 14/3/07 #184 UFO... מהה? הגיעו החולצות?? עכשיו בטוח אני מארגנת לי משהו השבוע בת"א!
S Super Alonit New member 15/3/07 #251 כמובן! ../images/Emo3.gif אבל מתי? (ואני רצינית, אני חייבת חולצה של נייטוויש )
א אלאנקה New member 15/3/07 #274 אמ... גמאני יכולה בבקשה? בבקשה, בבקשה!! אני לא אקח הרבה מקום במזוודה *פורצת בבכי*
א אלאנקה New member 15/3/07 #275 XDD לא היה לי כח לקרוא את הכל, אבל ראיתי נייטוויש ונוסעת ולקחת אותי. אז חשבתי מישהי נוסעת כאן לחו"ל אז גמאני רציתי אב חשבתי מתגנבים לתוך המזוודה... יצאתי ממש טיפשע מעכשיו אני קוראת את כל השירשור!!
XDD לא היה לי כח לקרוא את הכל, אבל ראיתי נייטוויש ונוסעת ולקחת אותי. אז חשבתי מישהי נוסעת כאן לחו"ל אז גמאני רציתי אב חשבתי מתגנבים לתוך המזוודה... יצאתי ממש טיפשע מעכשיו אני קוראת את כל השירשור!!
B blacknwhite New member 15/3/07 #276 מזודה? לתל אביב?../images/Emo12.gif תקפצי לביקור, אם הן לא יסכימו לקחת אותך איתן תודיעי לי מתי את באה ואני אקפוץ
מזודה? לתל אביב?../images/Emo12.gif תקפצי לביקור, אם הן לא יסכימו לקחת אותך איתן תודיעי לי מתי את באה ואני אקפוץ
S Super Alonit New member 15/3/07 #277 שמעי, ת"א... נסיעה ארוכה . האאאא בואו נעשה מפגש קבוצתי ונלך לקנות חולצות של נייטוויש אולי אפילו יעשו לנו דיל כי נהיה אממ... איזה חצי פורום
שמעי, ת"א... נסיעה ארוכה . האאאא בואו נעשה מפגש קבוצתי ונלך לקנות חולצות של נייטוויש אולי אפילו יעשו לנו דיל כי נהיה אממ... איזה חצי פורום
א אטומיק בייגל New member 15/3/07 #281 חולצה אחת ב60, שלוש ב150../images/Emo3.gif זה כתוב על הכרטיס או משהו כזה XD מעניין אם זה עדיין ככה
S Super Alonit New member 15/3/07 #283 אני רוצהההההה!!!!!11 ../images/Emo10.gif איפה זה? אוףאוף... אם מישהו אחר יקח את החולצות נייטוויש הפוציות שלי אני אבכה
אני רוצהההההה!!!!!11 ../images/Emo10.gif איפה זה? אוףאוף... אם מישהו אחר יקח את החולצות נייטוויש הפוציות שלי אני אבכה
א אלאנקה New member 15/3/07 #290 הודעה מעליך../images/Emo9.gif הסברתי שם את טיפשותי .... יאי!! אני אבוא מתישהו לת"א, ואז אני אפגוש אותך
הודעה מעליך../images/Emo9.gif הסברתי שם את טיפשותי .... יאי!! אני אבוא מתישהו לת"א, ואז אני אפגוש אותך
B blacknwhite New member 15/3/07 #292 כן, ראיתי, קצת מאוחר מדי...../images/Emo3.gif אני אשמח לראות אותך מתישהו!
T The Cat Woman New member 13/3/07 #114 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif השתחררתי היום!!! זהו, אני אזרחית ירד עלי גשם וזה היה קצת מעצבן. אבל- שום דבר ואף אחד לא יכולים להרוס לי את היום!
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif השתחררתי היום!!! זהו, אני אזרחית ירד עלי גשם וזה היה קצת מעצבן. אבל- שום דבר ואף אחד לא יכולים להרוס לי את היום!
D danduuu New member 13/3/07 #119 מזל טוב בובה!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif תהני מחיי האזרחות שלך!!