דוכן מרצ'נדייז חדש~

As I Am

New member
../images/Emo41.gifדוכן מרצ'נדייז חדש~../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

ביום שישי ה-24.2 יתקיים דוכן אנימה בקניון ערים בכפ"ס, בקומה השנייה מעל הקולנוע ומול אופטיקנה (פרטים בהמשך), בין השעות 8:30-15:30 אחר-הצהריים. בדוכן ימכרו הפריטים הבאים: מחזיקי מפתחות * שרשראות * שעונים * סיכות * קישוטים לפלאפון * בובות פלסטיק * ארנקים * חולצות * תיקים * פלאשיז * פוסטרים * אביזרי קוספליי * מדבקות * פאזלים * ועוד... ... של הסדרות הבאות~ Angel Sanctuary * Bleach * Card Captor Sakura * Chobits * DNAngel * Evangelion * Final Fantasy * Fruits Basket * Fullmetal Alchemist * Hunter X Hunter * Inuyasha * Naruto * Prince of Tennis * Sailor Moon * Gensou Maden Saiyuki * Spiral * The Nightmare Before Christmas * X/1999 * ועוד... מחירי הפריטים הינם זולים ביותר, לדוגמא: *. פוסטרים- 15 ש"ח לאחד. *. סיכות- 12 ש"ח לאחת. *. מדבקות- 10 ש"ח לסט קטן, 20 ש"ח לסט גדול. *. מחזיקי מפתחות- נעים בין 12 ל-15 ש"ח לאחד. *. קישוטים לפלאפון: 12 ש"ח לאחד. *. ארנקים- נעים בין 45 עד 50 ש"ח לאחד. הוראות הגעה לדוכן: הדוכן עצמו ממוקם בקומה השנייה של הקניון, מעל הקולנוע. כשמגיעים לרחבה הראשית של הקניון (היכן שמרוכזים רוב הדוכנים), ליד עולם הממתקים\סטימצקי\בורגראנץ', עולים במדרגות הנעות לקומה השנייה, פונים ימינה (ליד רנואר) ואז ממשיכים ללכת ישר ושמאלה ליד המעקה של הקומה עד שמגיעים לאופטיקנה - ממולה ממוקם הדוכן. לבירורי הגעה, סחורה, טלפונים או שלל ירקות אחרים, מסר אישי ל: As I Am או S.Riddle. **הערה: הדוכן אינו דוכן קבוע (המוכרת הולכת להפוך לרכוש צה"ל בקרוב..!) לכן כדאי להגיע אליו בהקדם האפשרי, לאלו מכם החפצים בסחורה מגניבה (שותפתה לדירה לשעבר מבטיחה שכל סחורה שתישאר לאחר סיום הדוכן תלך אליה הביתה, ראו הוזהרתם~~ הערת הטוֹפוּ).

SaijinKun

New member
כבקשתך,אור טאיצ'ו *קידה*

*סוגד לדוכן* למה אין דוכנים בבאר-שבע?!?! למה אני לא חי במקום אחר?!?! ;-;

Sakai Shana

New member
יש יותר סיכוי שיהיה בבארשבע

מאשר בכפרון הקטון שאני גרה בו O:

SaijinKun

New member
האמת היא שזה אומר

שאני לא בא ;-; כי אני לא יכול להגיע,ואמא שלי לא תרשה לי להגיע,סתם ככה,פתאום. גומן. ;-; לארוצה לגור בבאר-שבע. פיכ >:X

JeeChan

New member
אממ מי יודע D: יש בהחלט מצב ^_^

מה רע לפגוש ידידה של לירון צ'אן *_* נפגשנו כבר פעמיים לא :] בחנות ברחובות, ובעזריאלי :] לא ?

As I Am

New member
אכן~ *מהנהנת* ../images/Emo103.gif

הממ, אם כי לא יצא לנו לדבר כלכך. :x כולי תקווה שגם לירון עצמה תבוא לבקר בדוכן [משמע: אני אגרור אותה בכל כוחותיי, ונקווה שזה יעבוד], אז החברה תהיה טובה~ בוא לבקר. ^^

JeeChan

New member
לירון צ'אן תהיה שם *__________*

טוב לא מעניין אותי כסף, הורים :] אני בא ;] רק איך אני מגיע מהתחנת רכבת בכפר סבא, לקניון :] ?

As I Am

New member
זה רחוק. @@ ../images/Emo103.gif

עדיף לך אוטובוס... אבל אם אתה מתעקש על ללכת מהרכבת, אז אתה יורד ברחוב נורדאו עד לווייצמן - הרחוב הראשי, חוצה את הכביש, פונה שמאלה, והולך המוןהמון ישר בוויצמן עד שאתה מגיע לקניון. ואז אתה מתקשר אליי/ללירון על מנת למצוא את דרכך לדוכן. ^-^

Sakai Shana

New member
T.T

למה יש תחרות מחר למה?! >< לאצה תחרות. צה כסף. *____* מתוך 1700 שחסכתי... נשאר 9 ;ם;

As I Am

New member
מ..מחר..? o.o ../images/Emo103.gif

אם ילך טוב השבוע נבוא גם בשבוע הבא~ אז בלי תחרויות אז, נה? p:

למעלה