XD
N Never trust a hippie New member 23/2/06 #18 לא פייר. לכפ"ס יש דוכנים קבועים, וגם את הבארבי! אני תוהה מה כ"כ מיוחד שם..XD בכל מקרה, המון בהצלחה עם הדוכן! יש מצב שתבואו גם לקון?
לא פייר. לכפ"ס יש דוכנים קבועים, וגם את הבארבי! אני תוהה מה כ"כ מיוחד שם..XD בכל מקרה, המון בהצלחה עם הדוכן! יש מצב שתבואו גם לקון?
A As I Am New member 23/2/06 #20 אם יהיה תקציב.. ../images/Emo103.gif באיזה תאריך זה, תזכירי לי? כי יש גם עבודה רגילה בנוסף לכל... הא... נקווה. x.x תודה~ לא תבואי לבקר?
אם יהיה תקציב.. ../images/Emo103.gif באיזה תאריך זה, תזכירי לי? כי יש גם עבודה רגילה בנוסף לכל... הא... נקווה. x.x תודה~ לא תבואי לבקר?
N Never trust a hippie New member 23/2/06 #27 ב14 במרץ ובשמחה הייתי באה, אבל אני גרה בחיפה אז זה קצת רחוק לי, וגם אני חוסכת לקון...
K KiaritChan New member 23/2/06 #23 אמ"גגגגגגגגג מחר אני בכפ"ס! וזה 2 מטר מהבית של סבתא!! אעעע..אני שם אני שם! אני כ"כ שם! ואת יצורה נסגדת D< קבלי ח"ח..ואל תעזבי כ"כ מהר..ניא ;[
אמ"גגגגגגגגג מחר אני בכפ"ס! וזה 2 מטר מהבית של סבתא!! אעעע..אני שם אני שם! אני כ"כ שם! ואת יצורה נסגדת D< קבלי ח"ח..ואל תעזבי כ"כ מהר..ניא ;[
A As I Am New member 23/2/06 #25 חמודה D: ../images/Emo103.gif רק אל תתבלבלי בין הדוכן שלי לשל גיא, נה? קומה שנייה, מעל הקולנוע~ *חוזרת על עצמה בפעם השמונים היום* תודה~ ^-^
חמודה D: ../images/Emo103.gif רק אל תתבלבלי בין הדוכן שלי לשל גיא, נה? קומה שנייה, מעל הקולנוע~ *חוזרת על עצמה בפעם השמונים היום* תודה~ ^-^
J justmegit New member 25/2/06 #31 רבים וטובים כבר התבלבלו. ../images/Emo79.gif שמחנו לראותך, בואי גם בשבוע הבא. ^^ מגי.