דורש שרשור

kati666

New member
../images/Emo41.gifדורש שרשור../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif

אוקי, my chemical romance
מקום חמישי ב'להקת הרוק של השנה' בעיתון ראש 1.
ריספקט
,זה ממש שימחה אותי לראות אותם, אבל ברגע שקראתי הרסו לי את הכול, שמועות על התפרקות
מאיפה
למה
איך|?! חוץ מזה החמיאו להם מאוד ואני אוהבת שהם קוראים להם 'להקת הרוק גוטית' זה נחמט.
. (סימפל פלאן מקום 4
,וגרין דיי מקום ראשון,צפוי.)

kati666

New member
כול הזכיות האלה ../images/Emo54.gif

הפכו אותם לפחות אהובים בעניי. לא יודעת,פעם שמעתי אותם עכשיו אני לא ממש מחבבת אותם בגלל שהם תקועים בכול חור כמעט,לא יודעת איך להסביר
.

Dooritos

New member
תאמת

אני לא מרגישה שכולם שומעים אותם כי אין כל כך הרבה אנשים שאני מכירה ששומעים אותם והחברות שלי חושבות שהם מזוויעים אז לי נחמד חוחו

crazy cottage

New member
אצלי פשוט

מי ששומע גרין דיי חושב שהוא מאגניב ביום שני איזו פוסטמה מהכיתה שלי באה אלי ושאלה אותי אם אני יכולה להביא לה את הדיסק שלהם כי היא חושבת שהם מגניבים

../images/Emo45.gif נכון...

אחת בכיתה שלה .. אומרת שהיא מתה על גרין דיי ויודעת רק שורה אחת משיר שלהם....

../images/Emo45.gif כנ"ל

למעשה כשמי כימיקל לא היו ממש מפורסמים תמיד היינו מתלוננים על זה ורציתי שאנשים יכירו אותם כי הם ממש טובים! ועכשיו שזה הופך להמוני שכזה כשאני רואה למשל את כל האנשים שיש פתאום בפורום אז זה מוריד קצת את החשק מהם יש כיף מיוחד בזה שמכירים להקות שלא הרבה מכירים

love mcr

New member
אמ..זה טיפה טפשי..

לאהוב להקה רק בגלל שאוהבים אותה או רק בגלל שלא אוהבים אותה.. יש מוזיקה וזה הדבר היחיד שצריך לעניין..

זה לא משהו שאני שולטת בו ממש

כאילו כשאני עוברת על הרשימה ואני מסתכלת על השירים שלהם אז איפשהוא בראש זה תקוע לי בתור שירים חרושים (כי גם חרשתי עליהם לא מעט..) וזה לא רק איתם.. גם עם גרין דיי (אם כבר הזכרתם אותם) אז נגיד שאני באה לשמוע שיר שלהם אני לא ישים את בוולוורד או וייק מי כי כבר פשוט נמאס שתוקעים אותם בכל חור! אבל אם אני יתחיל לשמוע את הרשימה והם פתאום יתחילו אני אזכר כמה שאני אוהבת אותם

n e l l i e

New member
צודקת

אבל זה בתת מודע לא יודעת,עליי זה לא משפיע אבל בכל מקרה אני לא כל כך אוהבת אותם אז זה לא משנה. וגם האנשים שסתם שומעים וסתם מעריצים אז מה?!שיבושם להם שיהנו מה אכפת לכם?

rebel girl

New member
אצלי ההפך לגמרי

אצלנו מגניב זה מי ששומע קורן או דברים ממש כבדים,הם חושבים שגרין דיי הם מזוויעים....טוב ככה זה בכיתה שכמעט אין בה ערסים (= לפחות יש לזה צד חיובי כיתה מדעית רווווולז!!! (= חיחי

marimarina

New member
שטותי בעיניי

לא לאהבות אותם כי אנשים אחרים כן אוהבים אותם. גרין די בתעשייה כל כך הרבה זמן והם הקדישו את כל החיים שלהם למוזיקה.. וביכלל נדיר שלהקת פאנק רוק אהובה על כל כך הרבה אנשים שלא שומעים בדרך כלל את המוזיקה הזאת.

kati666

New member
אמ,|חותל|

האנשים שאוהבים אותם(לא מכלילה,חלקם.... ....... ....... רובם),אוהבים אותם בצורה כ"כ מטומטמת וחסרת טאקט שזה גורם לי לא לרצות להיות 'אוהבת גרין דיי'. ואת דיי צודקת בחלק השני,מודה.

marimarina

New member
שמעי אני מבינה אותך

זה לא תמיד נעים לראות ילדים בני 11 שלא יודעים מהחיים שלהם ואוהבים אותם כי הם כביכול מאגניבים או משהו כזה.. אבל אם זה עושה להם טוב ונותן להם הרגשה של שייכות אז לבריאות להם. העיקר שאת יודעת שאת אוהבת אותם כי לדעתך הם טובים או מעבירים מסר שאת אוהבת או כל דבר שכזה.

L 0 L

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

באמת הם תקועים בכול חור! אבל עדיין אני אוהבת אותם אבל את השירים הישנים.

יאיי

כמה נחמד !
חעחע לא נראה לי הם יתפרקו! אסור להם!!!!!!!!!!! :'( !!!!!!!! חוץ מזה הם מצליחים אז למה להם ?!?!?

למעלה